Şimdi Ara

Arabayı kapattıktan sonra bilgi ekranı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün aranıza katıldım ben de f2 titanium ile . Size bir sorum olacak arabayı kapattıktan sonra bilgi ekranında km bilgisi gösteriyor ve ford power düğmesi yanıyor bu yaklaşık 10-15 dk sürüyor normal midir bu süre ben genelde 5 dk falan diye biliyordum ?

• Merhaba bizde yeni aldığımIzda buna takılmıştım evet geç kapanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bu gün 2.5 titanium alarak aranıza katıldım. 3 parça boya bir parça saç değişimi ama başka arabada kusur hata yok. motor çok iyi, elektronik çok iyi sorunsuz, şanzıman super, kışlık lastikler ve yazlık var 4 er tane. trigerden fren balatasına her bakımı 5.000 km önce yapılmış kuruş masrafsız. memnunum gayet iyi gidiyor, ilk izlenimim son arabam olan astra ya göre otomatik olmasına rağmen çok daha atik ve performanslı. önceki sahibinden kalma istanbul şehiriçi ortalama tüketim 8.8 litre, tahminen benimde benzer olur. sizde durum nedir
  • ilhdmr kullanıcısına yanıt
    kazasız belasız kullanın hayırlı olsun, kasa biraz ağır olduğu o yakıt ortalamaları normal tabi devirli kullanmak önemli tasarruf yapmak istiyorsunuz 3000 deviri geçirmemek şart, aracın sevmediğim tek özelliği yalıtımı eski aracım golf 4 kadar iyi değil onun dışında ben de mennunum
  • Hayırlı olsun arabayı izmire yolladık baba bineceği için kardeşn dediğine göre 22 kuruş yakmş uzun yolda buarada bluetoothla telefon baglayabildinizmi

• Evet ben de 24 kurul hesapladım sürüşe göre normal , ben satın alırken satan arkadaş onun için bir ürün almamız gerektiğini söyledi yani üst lambanın olduğu yerde microfonlar falan var ama bağlantı için bir şeyler yapılması lazım diyordu
  • Bluetooth ile bağlayamadim sanirim bi aparat lazim. Öte yandan arac guzel sevdim memnunum yakıtı gerçek kullanimla manuel ile arasında 1 lt var bende. Sevdim arabamı hemen benimsedim. Eski astra h arabam Iyidi ama bi türlü araca binince butunlesemiyordum sanki birinin maliymis gibiydi hep. Bu ise sarıp sarmalıyor benimsetiyor kendini :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhdmr -- 13 Nisan 2015; 16:23:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.