Şimdi Ara

Arabayı kurularken gereksiz efor mu sarf ediyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracımı sürekli kendim yıkarım, eski aracım küçük olduğundan kısa sürede yıkama bitiyordu. fakat yeni aracım c sınıfı olduğu için yıkadıktan sonra kurulaması derken epey yorucu oluyor.

Kurularken kireç lekesi kalmasın diye kaporta tamamen kupkuru olana kadar bezle üstünden geçiyorum. internetteki oto yıkama videolarında görüyorum bezi bir kez üstüne atıp çektiriyorlar öyle bırakıyorlar. oto yıkama havlum var ama ben öyle yapınca yine hafif nemli kalıyor. bu şekilde bıraksak doğru olur mu?

• büyük kaliteli bir havluyla 1 kere geçseniz siliyor zaten. bende wizard of gloss blue marlin 1500 gsm 80x50 var üstünden geçtiğim yeri hemen kuruluyor. mesela liquid elements black hole 1300 gsm çok daha iyi. yine de sizin kadar uğraşmaya gerek yok kabasını al nemli kalan yer 1 dk içinde kuruyor zaten.

• emir.ksk kullanıcısına yanıt

çok kaliteli değil biliyorum fakat Smartbee'nin oto yıkama havlusunu almıştım onla üstünden geçince çok hafif nem kalacak şekilde kuruluyor. onun üzerinden de farklı bir bezle geçerek kalan nemi alıyorum. eğer nemli bırakınca kireç lekesi kalmıyorsa iyi o halde o kadar uğraşmayayım teşekkürler

• Bezden kaynaklı, purestar 1100gsm twisted havlu alın tek seferde hiç sıkmadan 3 araç kurularsınız 5 dk da.

• Bende garajımda kendim yıkarım arabalarımı bu havluyu kullanıyorum hiç sıkmadan 2 araç kuruluyor

https://www.hepsiburada.com/superclean-mikrofiber-purestar-dublex-oto-kurulama-bezi-1100-gsm-70x90-cm-p-HBV00000R8P1J

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • silikon uçlu çek çek lerden aldım ben baya işe yarıyor fazla suyu atmak için

• Ben her panelde 1 kucuk mikrofiber bez kullanirim. Uzerine temiz bezle hizli cila gecerim. Ardindan detay kisim ve ic temizlige gecerim. Yaklasik 7 saatte isimi tamamlarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.