Şimdi Ara

Arabayı satıyoruz sizce kaç bin tl eder ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
2.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ek olarak renk farkı da vermişiniz.

Zamanında bu araçlar 38-40 arasında satıldı sıfır kilometresi.

Sizin aracınızda 34-36 arası bir fiyata illa ki satılır sonuçta dizel malum dizele talep daha çok.

Ben aracımı 31.500 e almıştım 27.500 e sattım 3.500 lira zararım var,kasko,servis,sigorta,mtv saymıyorum tabii ki.

Sizde aldığınız fiyatın 3-5 bin TL aşağısına koyarsanız satarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gosso

beyler rica ediyorum aveo ltz sedan ilanlarına bakın 35binden aşağı veren yok o zaman bu millet tok satıcımıda fiyatları bu kadar yüksek tutuyor şimdi bu aracı 30-32ye satsa zarara girmiş oluruz yani 30-32ye satacağıma binerim daha iyi

38 bin liraya sıfır Opel Astra satılırken sizin araçtan ne bekliyorsunuz, binin daha mantıklı...
  • 26 seksen binde dizeli satildi sedan boya kaza yok
  • 38 bıraz fazla inşallah satarsınız herşey umduğunuz gibi olur.. allah utandırmasın
  • quote:

beyler rica ediyorum aveo ltz sedan ilanlarına bakın 35binden aşağı veren yok o zaman bu millet tok satıcımıda fiyatları bu kadar yüksek tutuyor şimdi bu aracı 30-32ye satsa zarara girmiş oluruz yani 30-32ye satacağıma binerim daha iyi

Siteye bakarak değer biçerseniz hata yaparsınız. Ordaki fiyatlar zaten şişirilmiş. Acelesi yoksa binin satmayın. Denemesi bedava 37.000'e mümkün değil satılması.
  • arkadaşlar hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için pedere desem hayatta ikna olmaz sen 38binden koy bu arabanın 0ından farkı yok diyor(kendi malını biraz fazla benimser) şimdi bu arabayı satsak aynı fiyata aynı özellik ve konforda araç bulamayız gibime geliyor ilana koyayımda belki istediğim gibi olur
  • Malesef chevrolet ikinci el piyasası çok düştü ben de takip ediyorum, üstteki arkadaşın dediği gibi 35 yazın en iyi fiyatı verene satın ancak çok gerekli değilse satmayın bence. İlan için de 1 yılda 3 tane ücretsiz ilan verebilirsiniz bildiğim kadarıyla.

• Gosso G kullanıcısına yanıt
    Yanlis anlamayin yazan varda satabilen var mi?

2012de Sifirini 50bine verdigimiz corollaya adam 61900 yazmis 2012 model :) en fazla edecegi rakam 48bin.

Burdan anlayin sahibindende bazi fiyatlarin ne kadar sisirme oldugunu.
    Benim tavsiyem 35 yazin bekleyin..

• quote:

haklısınız arkadaşlar özellikleri belirtmedim araç sedan dizel düz vites 6 ileri, bugün yetkılı bayi 28bin fiyat verdi ama gülmeden geçemedim. Bizim aracın aynı ilanlarına bakıyorum 35den aşağı fiyat veren yok ama bizim arabanın kilometresi henüz 14binde. Malüm 2.el fiyatları tavan yapmış durumda

aracın sadece sağ ön kapısında lokal boya var onuda yetkılı serviste halletmiştik değişeni kazası yok

35 ten aşağı isteyen yok da satan varmı ona da baksan?
    bi laf öğrenmiş millet arabalar pahalandı diye, yahu arkadaşım wolksvagen bayileri bile ağlıyor hiç araba satamadık diye, fiyatı 5 katına çıksa ne olur alan olmadıktan sonra? ben potansiyel bir alıcıyım paramı altına bağladım beklemedeyim. altın beklediğim süre boyunca kazandırdı peki araba alsaydım ne olurdu? 50 binde 2 bin kar ya olurdu ya olmazdı reelde, tabi hayal dünyasında en az 10 bin kar ederdim o ayrı çünkü arabalar çooook pahalandı abi ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dombalakk -- 13 Mart 2014; 20:26:03 >

• Piyasa öyle deyip duruyorsun ama kaç aydır satılmıyor bakmıyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizel Aveo araştırıyorum.

Vermeyi düşündüğüm fiyat 24-26 arası.

Şuan 2 aracı 25'e kadar çektim. LS donanımı hadi LTZ ye 3-4 bin lira daha ekle.

37 Bin neyin kafası?

Her kör satıcının bir kör alıcısı vardır evet ama buna 37 vercek kör değil su katılmamış saftır.

İzmit ekcan otoda 28,900 TL ye var hala garantisi devam ediyor?

Sizin arabada %40 daha fazla fiyat yazmaya değecek ne var acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: interior designer

Dizel Aveo araştırıyorum.

Vermeyi düşündüğüm fiyat 24-26 arası.

Şuan 2 aracı 25'e kadar çektim. LS donanımı hadi LTZ ye 3-4 bin lira daha ekle.

37 Bin neyin kafası?

Her kör satıcının bir kör alıcısı vardır evet ama buna 37 vercek kör değil su katılmamış saftır.

İzmit ekcan otoda 28,900 TL ye var hala garantisi devam ediyor?

Sizin arabada %40 daha fazla fiyat yazmaya değecek ne var acaba?

hocam ben bizim arabanın 2.el piyasasına bakarak 37 fiyatı çektim şimdi 39-40bine satan bile bende bizim arabanın ne eksiği var diyerek öyle bir fiyat çıkardım. Ls donanımla ltz arasında inanılmaz fark var biz arabayı 0 alırken ls donanım 32binlerdeydi biz ltz donanım 41 bine almıştık

• 30 veren olursa hiç düşünmeyin

• Kardes den tutmus hala Bu sunu istiyor, Bu bunu istiyor diyorsun. Mesele istemek degil. Ben de benim arabama 60 bin lira istiyorum mesela 35 bin liralik araba. Kim verir?

• sormaktansa açın bir ilan bakın isteyen varmı
  • şuan piyasa ölü ilan verseniz bile arayan olacagını sanmıyorum.sizin yerinizde olsam aracı satmam binerim.satıp 10bin tl zarar edeceksin arkadaşların söyledigi fiyatlara göre.aracı satsan aynı motor,donanımda araç almak istesen 50bintl alamazsın

• hayatımda yapacağım tek mezarcılık aveo olacak.
    3-4 ay sonra en geç yaz bittiğinde ağzına kadar dolu ltz dizeller 29000tl nin altına düşer diye tahmin ediyorum.
    köşeye pustum,bekliyorum
  • daha 1 ay önce arkadaşım 2011 model dizel symbolünü 26.500e sattı araç en boş paketiydi 2 air bag, usb girişi bile olmayan bir araçtı kilometreside 40bindeydi şimdi 27-28 diyen arkadaşlarda şaşırmış
  • Kanımca en iyimser fiyat 28 30 arasıdır. Aciliyetiniz varsa 28 den aşağı satmayın yoksa 30 dan aşağı satmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirkesurat -- 15 Mart 2014; 17:00:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahmut-Keskin

Firmanın Türkiyeden çekilmesi muhabbetine sizin gibi bir çok kişide tepki göstererek araçlarını satın almıyor. İnşallah kısa vadede satarsınız, sahibinden sitesinde sizin donanım ve boya, km durumuna göre en yakın 4-5 modele bakarak kafanıza göre 3 aşağı 5 yukarı fiyat yazabilirsiniz.

Ben tek üyelik ile 2 araç birde motor sattım site üzerinden ama ücret talep etmediler ilanlarda maksimum 2 hafta kaldı. Ücret konusu SANIRIM 1 aydan fazla kalan ilanlar için geçerli.

2 ilan birden vermedınız ama değılmı sistem izin vermez?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.