Şimdi Ara

Arabayla Garaj Kapısına Çarptım !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler toyota corolla ile sabah arabayı garajın önüne çekerken hızımı alamayıp tam önden biraz kapıya çarptım. Resimde işaretlediğim yerde biraz açılma oluştu. Ama diğer tarafta yok. Ben de elimle yerine oturttum. Eskisi gibi duruyor ama ileride bir sorun olmaz dimi ? Tampon düşmez dimi

Arabayla Garaj Kapısına Çarptım !

Arabayla Garaj Kapısına Çarptım !  Arabayla Garaj Kapısına Çarptım !

İşaretlediğim yer açılmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EngiN_ -- 4 Mayıs 2011; 11:46:51 >

• Dostum bende benzeri şekilde arka tamponu düşürdüm kendi aracımda... Sonra basit bir işlemle tamponu geçici olarak yerine oturttum. Servise gidince adam bana; "burada, tamponu tutan bir parça olması gerekiyor, o yok. Onu temsadan temin edeceğiz." dedi ve 45 TL sadece ufak bir plastik parçaya yazdı. Bilgin olsun.

Bence sende arabanın altını ve çevresini kontrol et. En yakın zamanda da yetkili servisine git ve böyle böyle oldu de. Bakarsın o parça orda düşmez yolda hareket halindeyken düşer sonra başın ağrır...
  • Tampon düşmedi beyler. Sadece gösterdiğim yer ufak bir yerinden çıktı. Elimle oturttum. Babama söylersem bir daha arabayı vermez bana.
    Söylemezesem de ya ileride daha büyük bir problem olursa nolcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EngiN_

Tampon düşmedi beyler. Sadece gösterdiğim yer ufak bir yerinden çıktı. Elimle oturttum. Babama söylersem bir daha arabayı vermez bana.

ufak bir problemde baban sana arabayı vermiyecekse ne yapıyım ben öyle babayı
  • abim getzle u dönüşünde hızını alamayıp 89 model tofaş şahine girmiş.şahinin sol ön kapı ve tampon pert olmuş bizim aracın farında ve tamponunda biraz çizik var.sigorta dedi biz karşılamıyoruz getz çapsa böle olmaz.abim kapıya 250 lira verdi tampona kaç verdi bilmiyorum
  • Dostum aynısı başıma geldi diyorum neden anlamıyorsun. Valla yolda giderken bir anda çıkarsa daha kötü olabilir. Babana açık açık söyle. "Bende çarpmak için uğraşmadım falan diye triplere gir. İşe yarar...
  • Yalnız babam şuan evde yok. Ve araba gün içinde gerekli. Kullanmasam mı acaba yaa. Söylersem bir sürü şey saydıracak gene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arabayla kaldırıma çıktım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iNSoMNiaC-HeRo

Dostum aynısı başıma geldi diyorum neden anlamıyorsun. Valla yolda giderken bir anda çıkarsa daha kötü olabilir. Babana açık açık söyle. "Bende çarpmak için uğraşmadım falan diye triplere gir. İşe yarar...

Hocam benim tampon düşmediki bu arada sadece küçük bir yer açıldı. Sizinki okuduğum kadarıyla tamamen düşmüş.
  • babana git paşa paşa söyle derim. cana geleceğine mala gelsin sonuçta. daha babana söyleyemediğinden anladığım kadarıyla yaşında küçük. ehliyetin vardır inşallah en azından
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.C.G

babana git paşa paşa söyle derim. cana geleceğine mala gelsin sonuçta. daha babana söyleyemediğinden anladığım kadarıyla yaşında küçük. ehliyetin vardır inşallah en azından

Hocam ehliyeti alalı 6 ay oluyor. Yaşım 21
  • tırnakları kırılmadıysa düşmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D6B32B7D -- 4 Mayıs 2011; 10:52:45 >
  • bişey olmaz arkadaşım tampon falan düşmez rahat ol
  • tırnakların ıyı oturduguna dıkkat et. gerısını salla gıtsın :) ama sankı o acıklık bana tırnakların tam oturmadıgını soluyor.
  • Sağolun beyler iyi dalgaya alıyorsunuz.

Resim temsili beyler. Netten buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EngiN_ -- 4 Mayıs 2011; 11:12:33 >
  • quote:

Tampon düşmedi beyler. Sadece gösterdiğim yer ufak bir yerinden çıktı. Elimle oturttum. Babama söylersem bir daha arabayı vermez bana.

Mesajini okumadan anladim boyle bi durum oldugunu. Garaja girerken hizini alamayip arabayi vurmak ne demektir ya? Bence zaten vermesin baban sana arabayi. Garaja girerken hizini alamayan bi soforu trafikte dusunmek istemiyorum.
  • Babam tipoyla ambulansa arkadan geçirmişti ışıklarda 5-6 sene önce, ambulansların arkasındaki sert demire sağ taraftan çarpmıştı o da, o tampon da açılmıştı hatta lastik bildiğin çamurluğa sürtüyordu o arabanım tamponu düşmediyse senin arabanınki de düşmez diye düşünüyorum
  • Hocam dert etme o kadar. Araçların tamponunu tutan bazı parçalar vardır, tırnaklar mesela. Sen çarptığında tırnak atmıştır, yeni araçlarda tamponlar yumuşaktır, ufak çarpmalarda eski araçlara göre çok daha az hatta hiç hasar almazlar. Babana söylemeli misin? Evet söylemelisin. Yaşın da yeterli bunun için, çocuk değilsin neticede olan olmuştur. 1-2 arkadaş bir şey olmaz demiş ama içiniz rahat etsin, baban anlıyorsa iyice incelesin, çevrenizde anlayan varsa ona baktırın, yada servise gösterin.

Benim aracıma soldan transporter çarptı. Ön tamponu 1 parmak girecek şekilde aralıklı hale getirdi, çamurluk ezildi biraz. İndik araçtan, işimiz vardı zaten, tamponu yerine oturttum baktım tırnaklarda sorun yok, biraz da boya var dedim pasta-cila hallederiz. Hala sıkıntı yok, takılma bu kadar yani

• @AssistForte saol hocam vallahi içimi rahatlattın. Babama söylemezsem içim rahat etmez. Zaten anlıyor arabalardan da. Büyük birşey yok sanıyorum ben de. Çünkü tamponu oturttuktan sonra sert bir şekilde salladım oynuyacak mı diye ama gayet sağlam yerinde duruyor.
  • quote:

@AssistForte saol hocam vallahi içimi rahatlattın. Babama söylemezsem içim rahat etmez. Zaten anlıyor arabalardan da. Büyük birşey yok sanıyorum ben de. Çünkü tamponu oturttuktan sonra sert bir şekilde salladım oynuyacak mı diye ama gayet sağlam yerinde duruyor.

Sen de sağ ol hocam, dediğin gibiyse sıkıntı çıkmaz zaten. Babanızın anlaması da iyi bir şey, içiniz rahat eder.
  • Tampon düşmez.
    Tırnağı kırıldıysa sanayide eskisi kadar sağlam şekilde yapıştırıyorlar.
    Benim corollanın arka tampona çarpmışlardı, hatta yerinden ayrılmıştı. Tutup kaldırdım, 6-7 ay öyle gezdikten sonra sanayide tırnaklarını yapıştırıp taktılar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.