Merhabalar, eşimle birlikte gezi turu düşünüyoruz 10 gün boyunca Antalya, Aydın ve Muğla bölgesinde farklı farklı yerler keşfetmek istiyoruz. Tarihi yerler, şelale, göl, sahil ve yüksek kesimden manzara izlenebilecek yerleri gidip gezip görenlerden öneri olarak yazmalarını rica ediyorum :) Şimdiden teşekkür ederim, yorumlarda görüşmek üzere :) |
ARABAYLA GEZE GEZE EGE TATİLİ ÖNERİLERİ
-
-
Ben de istiyorum, UP
-
Her plaja girmeyin de. Deniz bitleri olabiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Antalya dan başlarsanız çıralı-olimpos dan başlayabilirsiniz. Çıralı sahilde otopark var 10 arabalık falan, karavancılar duruyor genelde, ben iki gece kaldım araçta, kamp malzemeleriniz varsa arkada bir sürü kamp alanı var, olimposu ve yanartaşı gezersiniz, müze kartı almayı unutmayın, oradan adrasana geçersiniz iki-üç gün orada kalırsınız, sahilde belediyenin duşları ve tuvaletleri var, manzara isterseniz adrasana girmeden soldan devam edip orman yolunda düz bir alan var sahili yukarıdan görüyor orada masa açıp kahvaltı yaparsınız. Oradan patara kum tepelerine gidersiniz, kaş, kaputaj plajı günü birlik devam edip fethiyeye geçersiniz. Ölüdeniz, kayaköy, gizli kent kanyonu gezilir, kelebekler vadisi izleme yeri var yukarıda gün batımını izler orada çadır atarsınız, karaot plajı var fethiyeden devam ederseniz ücretsiz kalınabilir araçta, belediye tesisleri var kahvaltı, çay uygun cips, hamburger burada takılırsınız, oradan dalyana gidersiniz, tekne turu yapıp iztuzu plajı var günü birlik yapıp dönersiniz, dalyanda köyceğize geçip sultaniye kaplıcaları var orada vakit geçirip gölde yüzersiniz, belediye işletiyor, çok uygun. oradan ekincik koyuna geçip belediyenin kamp alanı var, uygun fiyat denize sıfır, orada iki gece kalınabilir, oradan marmarise geçersiniz orhaniye, kızkumu denizde yürürsünüz, oradan akyaka, azmak nehri gezilir, akyakadan datçaya doğru giderken ücretsiz kamp yeri var orada kalırsınız, aralarda da yerler var google haritaralrdan bakabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X