Şimdi Ara

Arabayla günlük 170km yol çekilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurt yerine evde kalmayı tercih edip polo 1.2tsi dsg comfortline + cam tavan almayı düşünüyorum araba kullanmayıda severimde her gün 170km yapılır mı ?
    mesafe 80km + 80 dönüş 160 eder şehir içinde falanda işim olsa 170-175km eder
    160km otoban olacağı için 45dk git 45dk gel yapacam

Ankara üniversitesi diş hekimliğini okuyacağım yani okul 5 sene.
    5 sene boyunca zor olur mu ?
    yada ankarada evimiz var yeni aldık 2000 lira kirası var araba istemezsem o eve yerleşeceğim ama 2000 lira kiradan olmuş oluruz

• ben çekerim de polo çeker mı bilmem
  • 41gokhan41 kullanıcısına yanıt
    seat leon style benzin manuel yada ikinci el c4 dizel otomatikte olur
  • İstediğin kadar sürmeyi sev 5 sene imkansız gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çekilmez valla. bence 2-3 öğrenci arkadaşınla beraber okulunun yanında ev tut. daha iyi..
  • 2.0 dizel otomatik d segment arabayla çekilir ama 1.2 benzinli arabayla çekilmez
  • Cümlede "-de -da" yazımını bilmeyen birinin diş hekimliğini kazanması ilginç gerçekten. Bunun dışında 80 kilometrelik yol oldukça uzun. Ev nerede acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • araba var araba var hocam bahsettigin 1.2 polo ise biraz zor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onun yerine daha kalitesiz dizel bir araba al.Eger genelde şehirler arası yolda olacaksan çekilir.Çünkü evin derdi bitmez.
    Arabaya vermezsen eve,dogalgaza vereceksin parayı,aksam kendi evine gitmenin rahatlığı başka olur.

• polo ile çekilmez.
  • 5 sene boyunca mercedesle bile çekilmez la günlük 180 km yol.
  • ilk 1 ay otobüsle metroyla git gel ondan sonra arabayla 5 sene nasıl çekiliyormuş gör. Ben araba diyorum.
  • 1 saat git 1 saat gel desen bile mis gibi.
    İnsanlar metrobüsle 2 saat işe gidip 2 saat dönüyor, hayvan gibi sıkışıklığı ve beklemesi de cabası.
    Arabayla cok da güzel rahat olur.
    Şu çekilmez diyenleri sanırım her sabah 750li ile şoförü kapıdan alıyor.
  • Gel bizde kal. Okulun evimize yürüyerek 15 dakika
  • benzinli çok yakar dizel al. 1 ayda 3 bin km yol senede 25 binden fazla yol yaparsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Possmate

Yurt yerine evde kalmayı tercih edip polo 1.2tsi dsg comfortline + cam tavan almayı düşünüyorum araba kullanmayıda severimde her gün 170km yapılır mı ?
    mesafe 80km + 80 dönüş 160 eder şehir içinde falanda işim olsa 170-175km eder
    160km otoban olacağı için 45dk git 45dk gel yapacam

Ankara üniversitesi diş hekimliğini okuyacağım yani okul 5 sene.
    5 sene boyunca zor olur mu ?
    yada ankarada evimiz var yeni aldık 2000 lira kirası var araba istemezsem o eve yerleşeceğim ama 2000 lira kiradan olmuş oluruz

Yolu bilmem de dahi anlamındaki de leri ayıramayanlar hiç çekilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi overdozz -- 17 Eylül 2016; 22:52:12 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.