Şimdi Ara

Arabayla KARADENİZ turu, Gezi Tamamlandı! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
213
Cevap
44
Favori
34.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nulla Poena Sine Lege kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, not ettim...
  • Çok faydalı oldu bende bayram sonu ufak bı tur yapmayı planlıyorum iyi oldu bayağı bilgilendik sayenizde teşekkurler
  • Arkadaşlar selamlar. Yollar genel manada nasıl? Tek kapılı ve altı biraz yere yakın bir aracım var. Sorun olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tiamen

Arkadaşlar selamlar. Yollar genel manada nasıl? Tek kapılı ve altı biraz yere yakın bir aracım var. Sorun olur mu?

Eğer ben atraksiyon yapmam yani bilinmedik yerlere gitmem derseniz sorun yaratmaz.
    Şehirler arası yollar zaten iyi

. Ancak misal sinop erfelek şelale yolunda çalışma vardı. Altı değebilir belki. Ne kadar alçak olduğu önemli.

Misal sümele, uzun göl kaymak asfalt ayder aynı şekilde kaymak

Gideceğiniz mekanları verin yol durumunu bildireyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukdanis -- 20 Temmuz 2014; 18:12:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• farukdanis F kullanıcısına yanıt
    Aybasti?

Ben ordayim suan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhim12345 -- 20 Temmuz 2014; 18:14:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhim12345

Aybasti?

Ben ordayim suan

Hocam aybastı perşembe de olması lazım.
    Ben oraya gitmedim zamanım olmadığı için.
    Haritaya baktım perşembeden sonra yanlış değilsem 100 km var.
    Karadenizde 100 km içeri giriliyorsa o yol düzgün değildir hocam hem de yayla.

Jip vs ya da normal sedan zorlanmaz ama sizin altı alçak araç sıkıntı olur bence.

Yok yollar düzgün 100 senedir yapiliyor zaten tamamlandı
    2 kere cevap yazmissiniz o benim zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhim12345 -- 20 Temmuz 2014; 18:25:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhim12345

Yok yollar düzgün 100 senedir yapiliyor zaten tamamlandı
    2 kere cevap yazmissiniz o benim zaten

Kusura bakma hocam ya
    Ben o arkadaş soruyor sandım. Mobilde olunca farketmedim

• faydalı konu.
    Üstadım vermiş olduğunuz bilgi için teşekkür ederim. Ben de burada yazılan yerler haricinde farklı bir yere yolculuk yapmayı düşünmüyorum. Sümela manastırı olsun, ayder yaylası olsun youtube da gezenlerin videolarını izledim, oldukça taşlıklı yıllardı. Şimdi belki yapılmıştır. Yine de riske girmeye gerek yok. :)
  • Tiamen T kullanıcısına yanıt
    Aybasti diyorum baska bir sey demiyorum bakin fotograflara bir aybasti yazin ormanlara bakin bir de aybasti persembe yaylasi yazin mendereslere yesil in tonlarina gollere selalere bakin

Ayin 3 unde guresler var kirkpinardan sonraki en buyuk etkinlik

Recep kara saban yilmaz mehmet yesil falan geliyor

• quote:

Üstadım vermiş olduğunuz bilgi için teşekkür ederim. Ben de burada yazılan yerler haricinde farklı bir yere yolculuk yapmayı düşünmüyorum. Sümela manastırı olsun, ayder yaylası olsun youtube da gezenlerin videolarını izledim, oldukça taşlıklı yıllardı. Şimdi belki yapılmıştır. Yine de riske girmeye gerek yok. :)

Şuan da hiç bi sıkıntı yok emin olun hocam yollar kaymak asfalt

• Sevgili dostlar tekrar merhaba.

Yaptığım araştırmalar ve yorumlar sonucu ayder yerine biraz zorluğa katlanıp pokut yaylasına çıkmaya karar verdim. Bu kararımda Ayder'in ciddi manada tesisleşmesi ve kalabalıklaşması etken rol oynadı. Aranızda hiç pokut ve ilerisine giden oldu mu? Benim aracım ancak ayder'e kadar gidebilir. Ayder ile pokut arası servis olur mu? gerçi gideceğim tesisle yarın konuşacağım ama bilgisi olan arkadaşlar varsa çok yardımı olur.
  • quote:

Sevgili dostlar tekrar merhaba.

Yaptığım araştırmalar ve yorumlar sonucu ayder yerine biraz zorluğa katlanıp pokut yaylasına çıkmaya karar verdim. Bu kararımda Ayder'in ciddi manada tesisleşmesi ve kalabalıklaşması etken rol oynadı. Aranızda hiç pokut ve ilerisine giden oldu mu? Benim aracım ancak ayder'e kadar gidebilir. Ayder ile pokut arası servis olur mu? gerçi gideceğim tesisle yarın konuşacağım ama bilgisi olan arkadaşlar varsa çok yardımı olur.

Hocam araçla aydere e giderken çamlıhemşin var. Orada minibüs sorabilirsiniz.

Ayder in yukarısında yukarı kavrun yaylası var. Ayderden oraya 30 dk da bir minibüs oluyor. Arabayla da gidilir altı yüksekse ama hiç gerek yok zarar vermeye. Yukarı kavrun da kalacak yer var. Betonlaşma yok. Ayrıca yukarı kavrundan önce aşağı kavrun var oradada yerler var sanırım.
    Yukarı kavrun harika bir doğal ortam. Uçsuz bucaksız yayla dağ taş..
    Pokut yaylasına ayderden sürekli minibüs yok. Ancak bir minibüs dolusu kişi bulursanız minibüsler her yere götürüyor.

Aydere gelmeden çamlıhemşin de minibüsler vardı ama sormanız gerek..

• quote:

Sevgili dostlar tekrar merhaba.

faruk hocam cevap için tekrar teşekkürler. Artık biz biraz kayışı kopardık. tek gidiş için 150-200 tl istediklerini görünce 4X4 kiralamaya karar verdim. 1-2 gün orada kalıp oradan artvin-ardahan-kars-erzurum'a doğru devam edeceğiz işallah.
  • kaça mal oldu bu gezi?
  • quote:

faruk hocam cevap için tekrar teşekkürler. Artık biz biraz kayışı kopardık. tek gidiş için 150-200 tl istediklerini görünce 4X4 kiralamaya karar verdim. 1-2 gün orada kalıp oradan artvin-ardahan-kars-erzurum'a doğru devam edeceğiz işallah.

iyi yapmışsınız
  • çok teşekkürler bilgiler için, not aldım 15 gün sonra yolum düşecek inşallah..
  • Arkadaslar keske bi yerde toplu il ilcelere gore gezecek yemek yenecek tavsiye yerleri toplasak baskik altinda cok daha saglikli olurdu

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.