Şimdi Ara

Arabayla Konya'yı geziyoruz. (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
1
Favori
3.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son foto karasimsek gibi çıkmış. Eline sağlık hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Son foto karasimsek gibi çıkmış. Eline sağlık hocam.

Teşekkür ederim.
  • ok hocam sorun yok
    aracın tüm yakıt değerlerini şu konuda paylaşıyorum ilgilenirseniz oradan bakabilirsiniz
    http://forum.donanimhaber.com/m_69168053/tm.htm

bu arada son 12.000 km nin genel ortalaması da burada
    5100 km si şehir dışı kalanın tamamı şehir içi
     Arabayla Konya'yı geziyoruz.
    fotoğraf kötü çıkmış o yüzden yazayım toplam yol 12203 ortalama hız 39 toplam yakıt 825,6 ortalama tüketim 6,9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 9 Şubat 2014; 22:59:11 >

• Dizel gibi yakmış mübarek.Maşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uluğbey01

Dizel gibi yakmış mübarek.Maşallah

• Güzel yakmış kazasız belasız binin inşallah yeni astra sedan ile 27 krs ortalama yakıt var lpg ile az yaktircam diye bi çabam da yok araba gittikçe gidiyor gittikçe basıyorum bende lpg benzin farketmiyor performans yerinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Berat imam

Güzel yakmış kazasız belasız binin inşallah yeni astra sedan ile 27 krs ortalama yakıt var lpg ile az yaktircam diye bi çabam da yok araba gittikçe gidiyor gittikçe basıyorum bende lpg benzin farketmiyor performans yerinde.

Teşekkürler. Siz de kazasız belasız güle güle binin aracınıza

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    bende ortalama net 9,5 litre(pompa verisi). Yani km.de 48 kuruş yakıyor. Helal-i hoş olsun, yarasın diyorum yapacak bir şey yok. Yaz gelse havalar ısınsa da 8,5 litreye düşse diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahcerun

bende ortalama net 9,5 litre(pompa verisi). Yani km.de 48 kuruş yakıyor. Helal-i hoş olsun, yarasın diyorum yapacak bir şey yok. Yaz gelse havalar ısınsa da 8,5 litreye düşse diyorum.

Hocam ben sizin sessiz bir takipçinizim. Aracı almadan önceki (rapid başlığıydı sanırım)yorumlarınızdan, aldıktan sonra yaptığınız yorumlara kadar çoğu yazınızı okumuşumdur. Bu foruma yazma şevkim kırılsa da (bir çok değerli arkadaşında aynı durumda olduğunu pm, telefon vesaire biliyorum) malının esiri olmayıp dizin gibi paylaşımda bulunan çoğu kişinin yorumlarını ilgiyle okumaya devam ediyorum. Bu vesileyle bunu da belirtmeden geçmek istemedim.
    pompa olçumu demişsiniz acaba yıl bilgisayarının sapma oranını ölçme şansınız oldu mu bu konuda bir veri paylaşabilir misiniz. Benim aracımdaki sapma oranı %1-1,6 arasında değişiyor bunu sürekli test ediyorum.

• Araba gerçekten az yakıyor.

• haftasonu konya veya eregli tarafina gunubirlik gezecez. hava iyi olursa piknik ve gezme yapariz. bu arada tavsiye icin tesekkurler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • haftasonu konya veya eregli tarafina gunubirlik gezecez. hava iyi olursa piknik ve gezme yapariz. bu arada tavsiye icin tesekkurler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayranim

haftasonu konya veya eregli tarafina gunubirlik gezecez. hava iyi olursa piknik ve gezme yapariz. bu arada tavsiye icin tesekkurler.

o halde bugun Sille'yi gezdim onuda ekleyeyim bu konuya (hem googledan arama yapanlarında işine yarar)
    Az sonra geliyor
  • İş yerinden izinli olunca bugünde şehir merkezine yakınlığı nedeniyle sille’ye gitmeye karar verdim.
    Öncelikle evden çıkmadan yol bilgisayarını sıfırladım.
    Markete (kule sitede) uğrayıp, sakin bir kullanım şekliyle sille’yi gezip oradan sille barajına uğramak gibi bir plan yaparak,
    yolun akışına kendimi bıraktım.
    Sille Konya merkeze çok yakın bir tarih merkezi,
    Hıristiyanlar için oldukça önemli bir mekan olan Aya Elenia Klisesi buradaki tarihi yapıların en önemlisi,
    bunun yanında mağaraları, tarihi evleri, eski camileri ile yaşayan bir tarih merkezi.
    Belediyenin burayı turizm anlamında bir cazibe merkezi yapmak için çalıştığı görünüyor.
    Ancak bu tür mekanlara yapılan fazlaca müdahaleler bence doğal yapıyı bozuyor ve görüntü kirliliği oluşturuyor.
    Bu anlamda çalışmalar bence biraz abartılı ama bu noktada takdiri gidip gezecek arkadaşlara bırakıyorum.

Gelelim sürüş özeliklerine evden çıkar çıkmaz dediğim gibi şehir merkezinde kule siteye (bilmeyenler için şehrin merkezindeki bir alışveriş merkezi) gittim,
    oradan market alışverişini yaptıktan sonra sakin bir sürüş sitiliyle sille yollarına düştüm.
    Silleye gidince bütün otun/çöpün fotosunu çekmek istediğimden sürekli stop et tekrar arabayı çalıştır şeklinde gezmedik yer bırakmadım.
    Daha sonra sille barajına geçtim. Ordan da tatköy tarafına doğru bir kaç km yol aldım ve tekrar geri döndüm.
    Şehir merkezine geldiğimde benzinlikte yol bilgisayarı şu veriyi gösteriyordu.

Buda bizim yakışıklının bugün kü pozu

• Hayalimdeki araç..

Tüketim değerleri de paylaşım kadar harika olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Hayalimdeki araç..

Tüketim değerleri de paylaşım kadar harika olmuş.

Beğendiğinize sevindim

• Elinize sağlık paylaşım güzel tüketim güzel fotolar güzel tekrarını bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: prens3370

Elinize sağlık paylaşım güzel tüketim güzel fotolar güzel tekrarını bekliyorum

Mart ayında (iş durumuna bağlı tabi iptal olabilir) 3 günlük bir hasankeyf-midyat-mardin-Urfa turu planlıyorum Diyarbakır havaalanından araç kiralayarak gezeceğim kiralayacağım araç Fiat fremont yada 3 serisi bmw olacak. Eğer iptal etmezsem bunun konusunu açmayı düşünüyorum. Birde 23 nisan vana biletim var günübirlik gidip geleceğim tam bir macera olacak çünkü vanda indikten sonra dönüş ucağıma 7 saatten az bir sure kalacak ancak ben doğu beyazıta ishak paşa sarayına gideceğim tam 200 km yol dönüşle beraber 400 km yol yapacağım var ve gezeceğim çok yer olacak bu yüzden tapa gaz gitmem gerekiyor eğer Van aviste bmw varsa işim kolay yoksa focusa kaldık ki bu konuda çok keyifli olur diye düşünüyorum

• Yine 1 mayıs için karsa günübirlik ucak bileti almıştım ancak karsta güvenebileceğim kiralama şirketi yok bu yüzden bir taksiciyle anlaşırım sanırım. Bununla birlikte yine Konya çevresinde gezmeyi planladığım çok fazla yer var ancak erenlerin sağı solu belli olmaz kafa ne zaman eserse o zaman

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Herkes sizin gibi olsa gezdikleri yerleri bize anlatsalar bizde bu sayede bilgilenmis oluruz

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.