Şimdi Ara

Arabayla Konya'yı geziyoruz. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
1
Favori
3.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu içeriği, resimler ve elbette tüketim seviyesi muhteşem - kıskanmadım dersem yalan olur!

Çocuk sahibi olduktan sonra ben de (rahatsız olmasın-kusmasın diye) uzun yolda 90 ı hiç geçmeden kullanmaya alışarak dizel Focus ve Golf ile 3.4, şuanki aracım 1.4T Astra ile 4.3 litrelik değerler elde etmeyi becermiştim, sonuçta bu da her açıdan faydalı bir tecrübe.

Güzel paylaşım için teşekkürler, darısı başımıza!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 11 Şubat 2014; 0:15:38 >
  • Masallah masallah cok guzel degerler.

Ic anadolu bulusmasi gibi denk gelirse sizinle gorusmek isterim baska konularda da ozel mesaj ile gorusmustuk hatirlarsaniz pek detayli olmasa da.

Bu arada Konya'da yeniyim Sille tarafina Mevlananin yanindaki yoldan Antalya yoluna cikan yolla direk mi gidiyorum ? Nisan ayinda misafirim gelecek plana orayida eklerim.

Saygilarimla..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

Konu içeriği, resimler ve elbette tüketim seviyesi muhteşem - kıskanmadım dersem yalan olur!

Çocuk sahibi olduktan sonra ben de (rahatsız olmasın-kusmasın diye) uzun yolda 90 ı hiç geçmeden kullanmaya alışarak dizel Focus ve Golf ile 3.4, şuanki aracım 1.4T Astra ile 4.3 litrelik değerler elde etmeyi becermiştim, sonuçta bu da her açıdan faydalı bir tecrübe.

Güzel paylaşım için teşekkürler, darısı başımıza!

Teşekkürler ben aslında uzun yolda süratli araba kullanıyorum (bu anlamda kendime kızsamda) çünkü artık neredeyse bıktım diyebilirim ömrüm yolda geçti desem yeridir. Ama gezmek görmek amaçlı yaptığımız seyahatlerde 100 km civarı hızlarla yol alıyorum hem yorulmuyorum, hem aracın içinde sohbet muhabbet ortamı oluyor bende sağı solu izleme şansımız oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: pi10

Masallah masallah cok guzel degerler.

Ic anadolu bulusmasi gibi denk gelirse sizinle gorusmek isterim baska konularda da ozel mesaj ile gorusmustuk hatirlarsaniz pek detayli olmasa da.

Bu arada Konya'da yeniyim Sille tarafina Mevlananin yanindaki yoldan Antalya yoluna cikan yolla direk mi gidiyorum ? Nisan ayinda misafirim gelecek plana orayida eklerim.

Saygilarimla..

Teşekkür ederim dünya küçük hocam konyada olmamızda bir avantaj bir gün denk gelirse bende tanışmak isterim. Bu arada pm lerime baktım o sorduğunuz araç ne oldu satın aldınız mı? Silleye gitmenin en kolay tarif edilecek şekli kipayı biliyorsunuzdur oranın önünden dümdüz ileri doğru gideceksiniz. Saygılar bizden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 11 Şubat 2014; 8:46:24 >

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Arac malesef olmadi hocam bayan arabasiymis boya sayisi cok olunca da vazgectik bu aralar ekonominin kotuye gidiyor dusuncesiyle askiya almis durumdayim.

Selcuklu kipaysa benim ev cok yakin da heralde dedeman otelinin ordaki kipadan bahsettiniz. Meram baglari ve Silleyi yazdim planima. Cok tesekkur ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emeğinize sağlık. Güzel fotolar..

Elde ettiğiniz değerler dizeller seviyesinde kutlarım..

Bir ara Corsa 1,0 yokmuydu hocam sizde ben mi yanlış hatırlıyorum acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

İş yerinden izinli olunca bugünde şehir merkezine yakınlığı nedeniyle sille’ye gitmeye karar verdim.
    Öncelikle evden çıkmadan yol bilgisayarını sıfırladım.
    Markete (kule sitede) uğrayıp, sakin bir kullanım şekliyle sille’yi gezip oradan sille barajına uğramak gibi bir plan yaparak,
    yolun akışına kendimi bıraktım.
    Sille Konya merkeze çok yakın bir tarih merkezi,
    Hıristiyanlar için oldukça önemli bir mekan olan Aya Elenia Klisesi buradaki tarihi yapıların en önemlisi,
    bunun yanında mağaraları, tarihi evleri, eski camileri ile yaşayan bir tarih merkezi.
    Belediyenin burayı turizm anlamında bir cazibe merkezi yapmak için çalıştığı görünüyor.
    Ancak bu tür mekanlara yapılan fazlaca müdahaleler bence doğal yapıyı bozuyor ve görüntü kirliliği oluşturuyor.
    Bu anlamda çalışmalar bence biraz abartılı ama bu noktada takdiri gidip gezecek arkadaşlara bırakıyorum.
     Arabayla Konya'yı geziyoruz.

Gelelim sürüş özeliklerine evden çıkar çıkmaz dediğim gibi şehir merkezinde kule siteye (bilmeyenler için şehrin merkezindeki bir alışveriş merkezi) gittim,
    oradan market alışverişini yaptıktan sonra sakin bir sürüş sitiliyle sille yollarına düştüm.
    Silleye gidince bütün otun/çöpün fotosunu çekmek istediğimden sürekli stop et tekrar arabayı çalıştır şeklinde gezmedik yer bırakmadım.
    Daha sonra sille barajına geçtim. Ordan da tatköy tarafına doğru bir kaç km yol aldım ve tekrar geri döndüm.
    Şehir merkezine geldiğimde benzinlikte yol bilgisayarı şu veriyi gösteriyordu.

Buda bizim yakışıklının bugün kü pozu

ilk mesajdan çoğu fotoyu ve bu mesajdaki pozu göstermiyo bilgisayar.acaba hangi proğram eksik.adoba flash player ve adobe reader kurulu da halbuki.meb sansürü haralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 11 Şubat 2014; 11:40:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pi10

Arac malesef olmadi hocam bayan arabasiymis boya sayisi cok olunca da vazgectik bu aralar ekonominin kotuye gidiyor dusuncesiyle askiya almis durumdayim.

Selcuklu kipaysa benim ev cok yakin da heralde dedeman otelinin ordaki kipadan bahsettiniz. Meram baglari ve Silleyi yazdim planima. Cok tesekkur ederim.

Dedeman'ın oradaki kipa hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: **osk@r78**

Emeğinize sağlık. Güzel fotolar..

Elde ettiğiniz değerler dizeller seviyesinde kutlarım..

Bir ara Corsa 1,0 yokmuydu hocam sizde ben mi yanlış hatırlıyorum acaba ?

Corsa vardı hocam yanlış hatırlamıyorsunuz. 1 seneyi geçti ama satalı

• Garadayı265 bütün fotoğrafları aynı şekilde yükledim aslında

fotolar, emek, paylaşım, tüketim hepsi çok güzel...
    benim aracı aratmıyor tüketim değerleri :)
  • Çok iyi değerler, maaşallah hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ex-kuzey

Teşekkürler şu an mobilim göremiyorum sizin aracınız nedir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: KibarAyı

Çok iyi değerler, maaşallah hocam

Teşekkürler

• quote:

quote:

golf 7 1.6 tdi hl manuel..
  • quote:

quote:

quote:

golf 7 1.6 tdi hl manuel..

Çok güzel araba kazasız belasız güle güle kullanın

sağolasın hocam
  • İş için dağ tepe geziyorum.
    Hadim,Taşkent civarından yaylalara çıkmıştım, bir göl vardı yerliler Karagöl diyordu sanırım.Uyduda aradım bulamadım.
    O civarda böyle göller çok galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

İş için dağ tepe geziyorum.
    Hadim,Taşkent civarından yaylalara çıkmıştım, bir göl vardı yerliler Karagöl diyordu sanırım.Uyduda aradım bulamadım.

Aşağı tarafa henüz inmedim hocam baharda yemyeşil olduğunu söylüyorlar nisan mayıs gibi her hafta sonu bir tarafını gezmeyi planlıyorum. Konya aslında yanlış aklımda kalmadıysa Türkiye'nin en büyük yer altı su havzalarından ancak yanlış kullanım nedeniyle bu bölgedeki göllerin büyük çoğunluğu kurumuş durumda ve her geçen yıl suya ulaşmak için açılan kuyuların derinliği arttığı gibi obruk oluşumları da hızla artıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

İş için dağ tepe geziyorum.

Aşağı tarafa henüz inmedim hocam baharda yemyeşil olduğunu söylüyorlar nisan mayıs gibi her hafta sonu bir tarafını gezmeyi planlıyorum. Konya aslında yanlış aklımda kalmadıysa Türkiye'nin en büyük yer altı su havzalarından ancak yanlış kullanım nedeniyle bu bölgedeki göllerin büyük çoğunluğu kurumuş durumda ve her geçen yıl suya ulaşmak için açılan kuyuların derinliği arttığı gibi obruk oluşumları da hızla artıyor.

Bi 15 dkkdır aranıyorum da hakikaten o bölgede baya göl var.
    Ben tam yaz başı gibi gitmiştim gerçekten çok iyiydi.Yemyeşildi.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.