Şimdi Ara

Arac 3000 deviri gecmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
66
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2009 1.2 16 valf benzin lpg li yarı otomatik clio aracım var. Arıza lambasi yandığında araç 3000 deviri gecmiyor 100 km den yukarı çıkmıyor. Lpg ci ve motorcuya 2 kez arızanın ( pedal kaptor arizasi) sildirdim araç normale döndü fakat 5-10 gün sonra tekrar lamba yandı ve çekiş gene düştü.

Nette biraz araştırdım arıza olduğunda motor kendini korumaya alıyor ve 3000 deviri gecmiyor diyenler var. Motorcu bu arızanın herhangi bir yerden kaynaklanabilecegini ve boş yere pahalı parçaları degistirmeyelim diyor, arızayı siliyor ve gönderiyor.

Araci bu sekilde kullaniyorum, evim yokuslu bir yerde ve 1 ile cikiyorum. Ne yapabilirim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Akü kutup başlarını söküp 10 dk bekletin. Ardından tekrar kutup başlarını takıp aracınızı çalıştırın. Tekrar sorunu yaşarsanız ustanızdan hata kodunu isteyin. Bazen daha ucuz parçayı değiştirmek isterler belki arıza geçer diye ama hata pahalı parçada ise daha çok para harcamış olursunuz. Kodu not alın , google da arattığınızda nokta atışı hatanın sebebini yazacak zaten. Daha önce tonla yanlış parça sonrasında kendim hata kodunu öğrenip google ile aratıp ona göre ustaya gitmiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba sogukken vites geçmiyor?
    7 yıl önce açıldı
    Araba 3000 Deviri Geçmiyor.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.