Şimdi Ara

Araç 80'den sonra titriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 320i aracım var. 80km'den sonra titreme başlıyor. Titreme arkadan geliyor bariz belli ama komple aracı fena sallıyor. Sağ arka lastik %17 dışa baktığını söyledi balanscı. Rot balans ayarı yapıldı. Araçta kat iptali var ve egsozun son susturucusu şaseye direk kaynatılmış. Egsozcu egsozdan yapıyor dedi. Şafta baktılar boşluk bile yok dediler. Kimisi de lastikten diyor. Aynı sorunu yaşayıp çözüm bulabilen var mı ?

• makyajsız f30 ise kronik sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

makyajsız f30 ise kronik sorun

E36 320i
  • Aracın arkadan kazası varsa işçiliği düzgün yapmamış olabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasnaktp

Aracın arkadan kazası varsa işçiliği düzgün yapmamış olabilirler.

Kazası belası yok çok şükür. Alırken baktırdım. Hiç başına gelen olmadı mı acaba ?
  • GuitarMania kullanıcısına yanıt
    Üzgünüm.Aklıma sadece o geldi.
  • Şimdi bir sürü sorun olmuş olabilir. Diferansiyel olabilir. Lastik dışa içe fazla basar, lastik deseni farklıdır, amortisör bile etki edebilir. Ama egsozun şase de direk nereye kaynakladığıda önemli tabi. İlk iş lastik basınçları ve yüzeyine bakın içten dıştan yeme varmı veya desenleri aynı mı? Sonra basit bir egsozcuya gidip şaseden aldırın kaynağı öyle düşmez korkma tekrar çık dene bakalım. Eğer olmazsa büyük ihtimal Diferansiyel den kaynaklıdır tamirciye baktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KöfteSuyu -- 21 Ekim 2016; 1:36:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar sorun şafttaymış. Şaft balansı yaptırdım şimdi bırakın 80 i 180'de bile yok. Bu sorunu yaşayan arkadaşlara da çözüm olması dileğiyle yazıyorum buraya. Hayırlı forumlar
  • Sorununa cozum bulup cevabi foruma yazan ender kisilerdensin genelde sorun cozulunce cvp bile yazmazlar gecmis olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çok aradım soruna çözüm için kimseden pek bir yardim goremedim. Ama baska arkadaslar zorluk cekmesin diye yazayim dedim. BMW ile ilgili sorunlarda yardimci olmaya calisirim yine de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.