Şimdi Ara

Araç alacağım için değerli yorumlarınıza ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ocak-Şubat gibi 40-44 bin tl arasında dizel bir araç almayı düşünüyorum. Haftalardır donanimhaber deki bir çok konuyu inceledim.

aklımda 3 model var.

1- 2009-2011 Renault Fluence Privilege veya Dynamique
    2- 2006-2012 Opel Astra Enjoy 111.Yıl veya diğer modelleri
    3- 2010-2012 Toyota Corolla 1.4 D-4D
    4- bir ihtimal Volkswagen jetta 1.6 TDi (Hasar kayıtlı)

hepside dizel araçlar. km'leri 160 bin ve altında.hsar kayıtsız veya az hasarlı
    Servisleri üçünün de iyi.Parça fiyatları arasında çok ciddi fark görmüyorum.

Ne arıyorum :

Az yakıt (herkes gibi),yol tutuşu,ucuz parça,sessiz sürüş,iç konsol görsel (sadece toyota'da iyi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahirena -- 4 Mayıs 2018; 11:24:22 >

• 2019 yani ? Hocam o vakte kadar fiyat bantları baya bir değişir bence. Çok erken olmuş sanki.
  • 1 ay öncesinde başladım araştırmalara. Fuzuloto'dan alacağım bir kısmını. Kura da çıkma ihtimali de olduğu için şimdiden karar vereyim dedim. Bugün alacak gibi karar verirsem en azından o dönemde değişen fiyatları da göze alacağım artık.
  • Corolla en mantıklısı hem yürütme maliyeti gemde kullanış açısından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ostrah -- 4 Mayıs 2018; 15:52:50 >
  • Turbo arızası var kronik olarak toyotalar da duyduğum. onun dışında olumsuz birşey duymadım.
  • toyota için en çok yapılan yorumlar :

2011 dizel manuel 5 buçuk sene kullandık. Hepsinde değil de bazı araçlarda turbo kapak değişimi oldu yağ eksiltme durumuyla ilgili. Bir de geçen kış servise davet ettiler beni bu intercooler borularını değiştirmek için. Gittim ücretsiz hallettiler. Bunun haricinde sıfır aldık 112bin km kullandık, motora anahtar değmedi. Biz kullanırken pek kasmazdık yakıt konusunda zaten pek yakmaz. Şehir içi 5.5, şehir dışı 5 lt diyebilirim.

E12 Corolla'nın kronik bir hastalığı vardı.Direksiyon kutusu tüm E12 lerde kilit taş yollarda lıkır lıkır ses yapardı çok da sinir bozucu bir sesti.Çok komik ama ben galiba yaklaşık 6-7 kez direksiyon kutusunu garantiden değiştirttim.
  • 44 liraya hasarlı değil zannedersem ağır hasarlı jetta bulursunuz.
    temiz astra H kasa olabilir.
    veya focus 1.6 dizel 2011 civarı bulabilirsiniz.

fluence yerine megane 3'de olabilir.
  • Senkei kullanıcısına yanıt
    neden ford focus ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahirena

neden ford focus ?
    sadece alternatif. gene istediğinizi alacak olan sizsiniz.
  • Megane 3 bulursanız alınıp kullanilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle dizelden vazgeç... hem seçeneğin artar hem de araçtan keyif alırsın...

Bahsettiğin jettanın benzinlisini öneririm 1.2 Tsi higline 6 yıldır sorunsuz kullanıyoruz... şu an babamda ben de kendime 6 gün önce 2015 jetta aldım... listendeki arabalar ikiye ayrılır jetta ve diğerleri şeklinde...

Hasar kaydı ve bütçe meselesine göre hesaplarını yap...

Umarım içine sinen zevkle bindiğin bir aracın olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: CihangirCanavarı

Öncelikle dizelden vazgeç... hem seçeneğin artar hem de araçtan keyif alırsın...

Bahsettiğin jettanın benzinlisini öneririm 1.2 Tsi higline 6 yıldır sorunsuz kullanıyoruz... şu an babamda ben de kendime 6 gün önce 2015 jetta aldım... listendeki arabalar ikiye ayrılır jetta ve diğerleri şeklinde...

Hasar kaydı ve bütçe meselesine göre hesaplarını yap...

Umarım içine sinen zevkle bindiğin bir aracın olur...
    jetta 1.2 için en az 50 bin'i gözden çıkarmak lazım. Yakıt da biraz yüksek geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robert Lewandowski RL9

Megane 3 bulursanız alınıp kullanilir
    bagaj kapasitesi astra sedan ile aynıymış. donanımda aynı. olabilir aslında. fluence ile içi aynı
  • ahirena A kullanıcısına yanıt
    Tercihe kalmis hangisine kafaniz yatiyorsa

• 5 ayda piyasa ne hale geldi. Şimdi bu arabaları almak için 10-15 bin daha bulmak gerekti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.