Şimdi Ara

Araç alım-satım sitesinden beklentileriniz nelerdir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar araç alım-satım sitelerinden beklentileriniz nelerdir ? Araç satan biri olarak ya da araç arayan biri olarak bu sitelerin nasıl özelliklere sahip olmasını isterdiniz ya da istemezdiniz ?

• Sitemi açacaksınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Sitemi açacaksınız?

Yoo, bazı konulardan şikayetçiyim sadece, ama herkes aynı fikirde mi merak ediyorum.
  • dolandırıcılara yalancılara engel olmasını isterdim
  • Arabası komple değişen ve boyadan oluşan zırtoların gerekli yerleri işaretlemeden ilana verememesini isterdim.

Filtreyi uyguluyoruz, ilanı açıyoruz, kusursuz sandığımız aracın yarısı boyalı. Çileden çıkıyor insan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Experimentation

dolandırıcılara yalancılara engel olmasını isterdim

Nasıl olacak o ?

• malum site anlaşmalı ve ZORUNLU olarak aracını ilana koymadan önce tarafsız kaliteli expertize sokup resimleri paylaşarak satılmasını isterdim aracının ne mal olduğu ortaya çıksın "abi saksı düştü bişeyi yok güven bana bla bla olmasın" ayrıca buy ilanlarıda olmalı satış işlemleri tek elden olunca pahalı oluyor, atıyorum ben 2008 jetta buy ilanı koyacam adam paraya sıkıştı satacak adam bulamıyor benim belirlediğim fiyattan satacak satarsa satar işine gelirse

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hasar kaydı miktarı filtresi uygulansın.
    plaka girilmeden ilana verilmesin. sağda özelliklerde plaka gözüksün.
    birde bölge bölge arama eklensin atıyorum karadeniz bölgesi.veya belli kmde çap eklenebilir örneğin 300 km civarı araç ara gibi.
  • Alim satim sitesinden bekledigim:

Alacaksam alabilmek

Satacaksam satabilmek.

Baska bisey beklemiyorum

• Utanmasa sıfır fiyatına satacakları fiyatlar koyduğunda, sen kimi kandırıyon bilader yazacak bir sistemi olsa takdir ve müşteri kazanır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracın donanımları düzgün yazılmış mı onu kontrol etsinler yeter. adam Trend focusa full+full yazmış

• öncelikle galeriden araç satanlar ayrı bir sitede ilan vermeli. sahibinden.com da sadece sahibinden araçlar görmek istiyorum.

ayrıca tek satırlık açıklamalara onay verilmemeli, aracın boya durumu için muhtelif boyalar var deyip aşağıdaki resimde gösrsel olarak gösterilmeyen ilanlar yayına alınmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

öncelikle galeriden araç satanlar ayrı bir sitede ilan vermeli. sahibinden.com da sadece sahibinden araçlar görmek istiyorum.

ayrıca tek satırlık açıklamalara onay verilmemeli, aracın boya durumu için muhtelif boyalar var deyip aşağıdaki resimde gösrsel olarak gösterilmeyen ilanlar yayına alınmamalı.

O özellik zaten var ki .
  • DrMobile kullanıcısına yanıt
    Özellik olabilir ama kullanan yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JrEvo

Özellik olabilir ama kullanan yok.

Ben kullanıyorum şahsen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.