Şimdi Ara

Araç alımı konusunda yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar konu dılı olabilir fakat fikrinizi almak istiyorum

elimdeki nakit ile 2 ayrı seçenek var 1999 model opel astra mi yoksa 2014 reno symbol 1.5 DCI mı almak avantajlı

fikirlerinizi yazarsanız karar aşamasında yardımcı olursanız çok sevinirim

şimdiden katkıda bulunanlara telekkürlerimle

• Symbol dci tabiki

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • araç temiz fakat taksi çıkması km yüksek 600 bin km yinede aynımıdır fikriniz?

• 15 yıl fark var. Elbette Symbol ama km kafa karıştırıcı. Astra kaç km'de ve genel durumu nedir? Bunlara bakarak kıyaslama yapılabilir.

• yusuf1981 Y kullanıcısına yanıt

Araç için sandık motor alacak kadar paranız varsa tabiki symbol ama bence astra sizin daha az kafaınızı ağrıtır. O yüzden ben astrayı tercih edin derim.

• Dizelin mantigi yok. Dusuk km benzinli al

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Astra g symbolden sorunsuzluk ve yakıt hariç her yönden daha iyi araçtır ancak yatırım için de düşündüğünüzü varsayıyorum. Modeli yüksek araba genelde daha çok prim yapar.

99 model temiz Astra g ilk sahibinden-ikinci sahibinden olur, geçmişi bilinirse alınabilir. Harici Astra G (2005-2006 model)nin classic kasaları var onlara da bakabilirsiniz.

Ancak bana sorarsanız dci yerine 0.9tce modeli daha yüksek araç almanız daha mantıklı gözüküyor. Bütçeniz ne kadar?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 99 astra G kasamı, taksi çıkması olan hangisi. 600 bin km kim yapmış ne zaman yapmış.

Bu arada, Yeni süpürge iyi süpürür.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.