Şimdi Ara

ARAÇ ALINACAK KISA SÜREDE ACİL YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle kolay gelsin herkese 2013 model kia ceed 50 binde gri renkte bir araç var uun süredir baktıgım araçlar normalde piyasası 60 bin civarı ama ağır hasar kayıtlı olması kaput ön sol çamurluk sol ön kapı sacı değişik olmasından mütevelli fiyatı 48 bin sizce ederi nedir alınırmı satarken ciddi sorun cıkarırmı 44 45 e versem gidermi her malın alıcısı olur sizin yorumlarınız önerileriniz nedir.

• mantıklı adam o arabaya 42 den fazla vermez şuanki durumda.
    sen şimdi alıp binerim 44 45 e satarım diyorsun ama sen 44 45 e satmayı düşündüğünde gelen dingiller ağır hasar kayıtlı diyip sana 38 teklif edecekler.galerici olursa gelen teklifi 35 ten yukarı bekleme.
    herkes satarken elindekini bir şekilde elden çıkarmaya bakar fakat alırken para verirken arabanın koltuğuna oturmamış adamlar bile expertizci kesilir.
    velhasılı kelam 42 den yukarı vermezdim.
  • Araç genel itibari ile düzgün duruyor ama aracın kazasının ne olduğuna bakmak lazım. Direklerde şasede sıkıntı yoksa alınabilir elbette ama satmak istediğiniz zaman düşündüğünüz fiyata veremeyebilirsiniz. Kafanız yattıysa iyi bir ekspertiz merkezine götürüp detaylı check-up yaptırın, şasede vs.. herhangi bir sıkıntı var mı alınır mı gibisinden sohbet tadında bir kontrolde fayda var.

Ha fiyat konusuna gelince 48 bence de biraz fazla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40k üzeri güzel bir bütçeniz var , ancak dizel + otomatik olsun ama cebimdeki para da bu diyorsanız alın. Ancak bir yerden ödün vermeniz gerekiyorsa paranız değerlidir , almayın derim . Ağır hasar kaydı satışta sıkıntı çıkartacaktır.Malesef plakada da yazdığı gibi burası TR , anlatamazsın karşındakine.
  • çok para alma kardeşim , 48 lira nedir yav ayrıca olmaz deme acil paraya ihtiyacın oldu nasıl satıcaksın ? 1 hafta önce hatasız kusursuz 13 bin km deki aracımı emsallerine göre uygun yazdığım halde 1.5 ayda zor sattım
  • masquereda M kullanıcısına yanıt
    acil para lazım olsa kaça gider bu araç ? gel malımı al diyince zaten bedavaya istiyorlar fantaziye gerek yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şöyle bir düşünün arabaya bakarak. Sol ön çamurluk, sol ön kapı ve kaputu değiştirecek bir kaza hayal edin. Boyatacak demiyorum bakın, değiştirecek diyorum. Bu kazanın şasiye veya içerideki aksama nasıl etkisi olmaz bir düşünün. Gerisi size kalmış.

Bir de sakarya hendek. Kolay gelsin ve geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msansertekin -- 1 Haziran 2017; 21:13:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: büyükhilmi

acil para lazım olsa kaça gider bu araç ? gel malımı al diyince zaten bedavaya istiyorlar fantaziye gerek yok

otomoatik dizel full donanım ama temiz isteniyorsa o paraya zaten alamaz arkadaş ancak fedakarlık yapıcaksa bir yerde alsın dedim , yoksa satarken anlatamazsın karşındakine sıkıntı yaşatır o yüzdende alınmaz dedim. Fanteziye gerek yok evet.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.