Şimdi Ara

Araç alındı,detaylar içeride.[Focus I] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
4
Favori
11.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: E.R.W.

quote:

Orijinalden alıntı: skylife_

Hocam hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.. Kaça aldınız öğrenebilir miyim ? Birde 2000-2003 model focusların otomatik viteslileri nasıl şanzıman sıkıntılı mi bilenler yardımcı olursa sevinirim almayı düşünüyoruz

Otomatiğini almayın hocam,4 vites otomatik mi olur ford saçmalamış bu konuda zamanında.

Araç resmen 5.vites istiyor.Manueli iyi ancak makyajlı ve makyajsızını kullanmış biri olarak vitesi çok kemikliydi bazen atamıyordum o derece.

O dönem 7 ileri otomatik vardı da Ford mu kullanmadı. O fiyata alınabilecek şanzimani sorunsuz araçlardan biridir. Otomatik alınacaksa focus alınabilir.

Araç 5. Vitesi istiyor orasi ayrı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırlı olsun güle güle kullanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ussuz

Hayırlı olsun güle güle kullanın

Allah razı olsun Hocam. Rabbim daha iyilerini sizlere nasip etsin.

• Hayırlı olsun

Devrek plakası bu.. siz neredesiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun karşılaşabileceğiniz başlıca problemlerden biride rolanti dalgalanması ve stop etme sorunu sorun maf ve rolanti sensöründen kaynaklanmaktadır eski fordların klasik hastalığıdır bu sensörleri temizlettirin böyle bir sorun ile karşılaşırsanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 9 Mayıs 2017; 8:28:24 >
  • Aleyküm Selam ALLAH kazasiz belasiz binmeyi nasip etsin İNŞAALLAH

• quote:

Orijinalden alıntı: haidenhain

Makyajlı kasasını sıfır almıştım.10 sene kullandım taş gibi araba. Avucumun içi kaşındı tipik türk hastalığı biraz para birikince duramıyoruz borca giriyoruz yeniledim sattım keratayı.

Karşılaştığım Kronik olarak tabir edilen sorunları; km sayacı olan ekranın temassızlıktan görüntüsü kaybolabiliyor, buji bobini yanıyor çekiş iptal, kapı kilitleri arıza yapabiliyor, şanzıman senkromeçleri özellikle geri vitesinki problem, geri vitese atınca gacur gucur sürtme sesi geliyor, diğer vitesler de kemikleşiyor geçişi sertleşiyor.

Bunların hepsi basit baş ağrıtmayan problemler( buji bobini hariç)

Son hızı düz yolda 205, 220 için hafif tatlı rampa gerek. 0-100ü fabrikasyon 10.9saniye. araç hafif 100bg gayet yetiyor. Double din teyp sığıyor ben navigasyonlu takmıştım düşünürseniz.

Lpg ortalama tüketimim 11 litre şehiriçi, 8 litre şehirdışı idi. Hayırlı olsun.

Geçen sene 2004 confort paketi vardı bende. ghianın bir altı diye biliyorum.
    aracı ilk sahibinden 64 bin km de almıştım daha hiç lpg takılmamıştı haliyle çok yakıyordu benzinde 100km/10litre gibi segmentine göre standart sayılabilecek bir tüketimi var. aslına bakarsak araç çok yakmıyor benzin çok pahalı neyse.. tüp taktırmaya bir iki kere niyetlendim ama daha taktıramadan bir ihtiyaç oldu aracı satmak zorunda kaldım. altın gibi piyasası var tam tamına 1 sene kullandım aldığım fiyat 24.5 sattığım fiyat 30.5 idi.

aracın kronik problemlerini arkadaş yazmış km sayacı bazen kafayı yerdi ama sık sık yapmadığı için onarma ihtiyacı duymamıştım.

bir kere de buji bobin ve kabloları yandı çekiş bir düştü ki araç öldü sanırsın yenileyince hiç bir problem kalmıyor tabi.

kapı kilitlerinden yana bir sıkıntı yaşamadım şunuda belirteyim arka kapılarda çocuk kilidi var kapıyı açtığında kapı sacının orda arabanın anahtarı ile çevirebileceğin bir soket var. orayı çevirirsen arka kapılar sadece dışardan açılır içeriden açamazsın.

geri vites problemi bazen çok yoruyordu araç geri vitese geçmemekte bazen ısrar ediyor beş altı kez denediğim oluyordu bunu da yaptırma gereği duymadım. ileri viteslerde bir sıkıntı yaşamadım ama vitese sert geçirirsen vites boşluğu oluyor hafif bir sarsıntı yapıyordu. gerçi bunu yeni bile olsa hemen hemen her araç yapmakta.

bunun dışında tedbir olarak triger kayışını değiştirmiştim ve tabi yağ bakımlarını yaptım. başka bir problem yaşamadım.

focus ilk arabamdı araba sürmeyi onunla öğrendim. sürmesi gerçekten güzel ve keyifli bir araçtır ayrıca seridir, yol tutuşuda güven verir. lpg de kullanırsanız da yakıt olarak sizi üzmez.

şunuda belirteyim 2012 jetta kullandım focustaki iç hacim malesef yoktu özellikle araca binerken focus daha geniş daha rahat binebiliyordum boyum 187.

yazın askere gidicem inşallah gelirsem işlerimi halledip temiz bir focus bakacağım :) hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.

• Isıtmalı koltuk olduğundan emin misiniz

• Koltuk yükseklik ayarı donanıma giriyor mu? Ben onu standart bişey sanıyorum hayırlı olsun bu arada kazasız belasız olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: teneke1236737

quote:

Orijinalden alıntı: Nike Tyson

quote:

quote:

quote:

quote:

Hbsi guzel ama sedani hayatimda gordugum en tipsiz arabalardan biri

Sen ilk önce yaş gruplarını öğren de gel.Ayrıca HB ile Sedan arasındaki farkları bilmeden sallıyorsun.Kullanmadan sallaman da utanç verici.Blokladım zaten seni.Mümkünse konularıma cevap verme bir daha.

Ben arabanin gorunusunu begenmedim diyorum sen kullan anlarsin diyorsun

Iyi begendiysen begendin.Mümkünse cevap yazma bana.

Lutfen saygili cevap yazalim

Saygı mi?

Benim babamın biriktirip aldığı araca külüstür, teneke diyen adam, bana gelmiş saygı diyor.Git kendin öğren saygıyı. Allah'a şükür anam babam bana saygı ne öğretti. Senin yüzüne ban yemek istemiyorum. Artık yazma cevap.Bak işine.

O 20 yasinda arabaya 18 bin lira veren herkesi dovmek lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: rmznglcn

quote:

Orijinalden alıntı: haidenhain

Makyajlı kasasını sıfır almıştım.10 sene kullandım taş gibi araba. Avucumun içi kaşındı tipik türk hastalığı biraz para birikince duramıyoruz borca giriyoruz yeniledim sattım keratayı.

Karşılaştığım Kronik olarak tabir edilen sorunları; km sayacı olan ekranın temassızlıktan görüntüsü kaybolabiliyor, buji bobini yanıyor çekiş iptal, kapı kilitleri arıza yapabiliyor, şanzıman senkromeçleri özellikle geri vitesinki problem, geri vitese atınca gacur gucur sürtme sesi geliyor, diğer vitesler de kemikleşiyor geçişi sertleşiyor.

Bunların hepsi basit baş ağrıtmayan problemler( buji bobini hariç)

Son hızı düz yolda 205, 220 için hafif tatlı rampa gerek. 0-100ü fabrikasyon 10.9saniye. araç hafif 100bg gayet yetiyor. Double din teyp sığıyor ben navigasyonlu takmıştım düşünürseniz.

Lpg ortalama tüketimim 11 litre şehiriçi, 8 litre şehirdışı idi. Hayırlı olsun.

Geçen sene 2004 confort paketi vardı bende. ghianın bir altı diye biliyorum.
    aracı ilk sahibinden 64 bin km de almıştım daha hiç lpg takılmamıştı haliyle çok yakıyordu benzinde 100km/10litre gibi segmentine göre standart sayılabilecek bir tüketimi var. aslına bakarsak araç çok yakmıyor benzin çok pahalı neyse.. tüp taktırmaya bir iki kere niyetlendim ama daha taktıramadan bir ihtiyaç oldu aracı satmak zorunda kaldım. altın gibi piyasası var tam tamına 1 sene kullandım aldığım fiyat 24.5 sattığım fiyat 30.5 idi.

aracın kronik problemlerini arkadaş yazmış km sayacı bazen kafayı yerdi ama sık sık yapmadığı için onarma ihtiyacı duymamıştım.

bir kere de buji bobin ve kabloları yandı çekiş bir düştü ki araç öldü sanırsın yenileyince hiç bir problem kalmıyor tabi.

kapı kilitlerinden yana bir sıkıntı yaşamadım şunuda belirteyim arka kapılarda çocuk kilidi var kapıyı açtığında kapı sacının orda arabanın anahtarı ile çevirebileceğin bir soket var. orayı çevirirsen arka kapılar sadece dışardan açılır içeriden açamazsın.

geri vites problemi bazen çok yoruyordu araç geri vitese geçmemekte bazen ısrar ediyor beş altı kez denediğim oluyordu bunu da yaptırma gereği duymadım. ileri viteslerde bir sıkıntı yaşamadım ama vitese sert geçirirsen vites boşluğu oluyor hafif bir sarsıntı yapıyordu. gerçi bunu yeni bile olsa hemen hemen her araç yapmakta.

bunun dışında tedbir olarak triger kayışını değiştirmiştim ve tabi yağ bakımlarını yaptım. başka bir problem yaşamadım.

focus ilk arabamdı araba sürmeyi onunla öğrendim. sürmesi gerçekten güzel ve keyifli bir araçtır ayrıca seridir, yol tutuşuda güven verir. lpg de kullanırsanız da yakıt olarak sizi üzmez.

şunuda belirteyim 2012 jetta kullandım focustaki iç hacim malesef yoktu özellikle araca binerken focus daha geniş daha rahat binebiliyordum boyum 187.

yazın askere gidicem inşallah gelirsem işlerimi halledip temiz bir focus bakacağım :) hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.

Hocam 30.5 e iyi satmışsınız, ne zaman sattınız acaba aynı araç bizde de var satmayı düşünüyoruz da hatta bayiye gittik bitane teklif versin diye 26 verdi az bulduk 28 falan verse satıp Astra alıcaktık demekki 28 de azmış. Boya değişen var mıydı?

• Hayırlı olsun torostan sonra uçak harbi

• Kazasız belasız kullanın. Babamla ben de 91 Samara'dan buna geçmeyi düşünüyoruz, bakalım. Çok seviyorum bu aracı.
  • E.R.W. kullanıcısına yanıt
    Bende düz vites taraftariyim ama babam otomatik istiyor aslında mazda 3 aklımdaydı ama fiyatları çok arttı focusa bakıyoruz o yüzden

• Hayırlı olsun hocam Rabbim tekerini düz bastırsın.
    Aracın hayra motor, Şerre fren olsun inş.
  • Hayırlı olsun hocam,

Lastik ebadlarınız orijinal değil.
    Yenileyeceğiniz zaman düzeltirsiniz.

Ghialarda ve collectionlarda 195-60-15,
    Ambiante ve comfortlarda 185-65-14 olması gerekir.

İnternetten kitapçığa ulaşıp bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZETEC SE -- 9 Mayıs 2017; 10:31:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantıklı bir şekilde almışsınız aracı. Hayırlı olsun. Bu modelde alacağınız en dolu araç daha nolsun. Hele torostan sonra size baya rahat gelir uzun yıllar binersiniz.

• türkiye sartlarina göre gayet güzel bir arac nesini begenmediniz

almanyada tas catlasa 2000 euro eder ama o ayri bir konu

ehonomi coh eyi nasil olsa

• Fiyatı nedir

• Araç alındı,detaylar içeride.[Focus I]Araç alındı,detaylar içeride.[Focus I]

aracınızın ön farlarını angel veya led farla yeniletseniz süper olacak..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.