Şimdi Ara

Araç almak istiyorum, tavsiyeler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Otomobil #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar s.a uzun suredir butceme uygun araç alma pesindeyim( butcem 14000) TL kadar. Çok araştırdım fakat doğan şahı dışında pek araba bulamadım. Bulduğum arabalar
    Opel corsa 2005 1.3 CDTİ. E-devlette kapalı kasa olarak geçiyor fakat aracın camları ve koltukları var.
    FIAT palio 2003 1.2 el e-devlette AB heçbek olarak geçiyor.

Acikcasi çok kararsız kaldım eleştiri ve tavsiyelere açığım. Yarın almayı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam maalesef beklemeniz lazım uzun süre ilanda kalan araclardan baktım hep cacıklar kesinlikle şasi numarası ile sorgulatma yapın mesajla, ümraniye oto pazarına gidicem yarın bende
  • En çok korktuğum nokta km saati. Ona da ancak motor performansına (ekspertiz) gore kara vereceğim. Satıcılar hiç güven vermiyor maalesef.

• ekotrance E kullanıcısına yanıt
    Hocam bence anlayan birini bulun yoksa pert aracı kaptırırlar

• Araç bulsam gerekirse rot balans kaporta motor hepsine ayrı ayrı ustaya gitcem ama piyasa olmuş sanırım.

İnsallah gönlüne göre bulursun hocam

• forum dahil herkes sıfırına yakın paraya satma peşinde. Bence mükemmel fırsatlar var yıl sonu kampanyasında. 2. el işi saç baş yoldurur. Taa ki herşey normaline dönene kadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    qashqai almak istiyorum.
    10 ay önce açıldı
    Doblo satın almak istiyorum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilanların yarısı, piyasayı yukarı çekmek için bilinçli yüksek fiyat yazma politikası uygulanıyor. araçların satıldıkları yok, ben favorilerime ekleyerek takip ediyorum. 2001 model, 200.000 km deki 7 veya 8 kazaya karışmış lakin temiz sloganı ile lanse edilen pertli araçlara dahi utanmadan 35 bin tl yazan şarlatanlara, keriz gibi o paraları verirseniz işte o zaman aracın piyasa değerini o fiyattan kabul göstermiş olursunuz. halbuki bu yüksek meblağ daki parayı ,sıfır araçların peşinat olarak yatırdığınızda geri kalan parayı da kredi kullanır kafanız rahat edersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakorsansakal -- 27 Aralık 2015; 20:41:23 >
    bu gün iki araca baktım. bir tanesi opel astra f kasa 1995 model. şase numarasından sorgulama yaptım. tremerde opel omega olarak görünüyor,
    fiat palio 2003 model 1.2 El araca baktım. sahibinden. com daki fotograflarla aracın hiçbir alakası yok.
    piyasadaki araçlar hep kazalı, km si değişmiş, ticariden çıkma.
    kısacası 2.el de fiyat yüksek olsa bile satıcılara karşı güvenim oldukça sarsılmış durumda zira hertürlü hile ye hurdaya başvurmuşlar artık.
    Sanırım araba alma hayalim yine uzun süre (kredi çekip 0 araç alıncaya -ki buda 2016 sonu) askıya alınmış durumda. Yine de konu buralarda kalsın.
    Belki dürüst bir insan evladı aracını satmak ister.
    Herkese teşekkür ederim.
  • Bende sizin gibi araç bakıyorum uzun zamandır temiz kazasız araç denk gelmedi .Bursadayım ve büyük şehirlerde temiz değisensiz araç bulmak imkânsız 20 bin nakitim var kazasız ve km oynanmamış araç denk gelmedi daha krediye girip boş
    pakette olsa sıfır en mantıklısı.
    1.2 symbol sıfırı 36 bine bırakıyorlar kararsızım.

• 1.5 yıldan beri beklemedeyim hala fiyatlar düşecek o efsane kasa corollalara 20.000 e yakın hatta ustu fiyat istiyorlar ya çıldırıyorum kus serisi cabasi

• maaşlarda arttı araç piyasası bu saaten sonra düşeceğini hiç zannetmiyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.