Şimdi Ara

arac almak istiyorum tecrubeye ihtiyacim var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    isteklerim;
    Para: En fazla 25000
    Kasa tipi : Sedan
    Yakit : Dizel,benzin+lpg ama onceligim dizel
    Vites : Manuel

Bu isteklerime uygun onerebileceginiz arac veya araclar nelerdir sahsen kararsiz biriyim.Konfor asiri onemli degil orta olsa yeterli az yaksin cok kacsin diyenlerdenim bu dogrultuda sunu alsan dediginiz hangi araclar var.mumkunse su arac su motor su secenegiyle soylerseniz örneğin Renault Megane2 1.5 dci dynamique soylerseniz cok sevinirim

Ben biraz baktim onerilen ;
    Renault Megane2 1.5 dci authentique
    hyundai accent era 1.5 tdi vga team
    Skoda Octavia 1.6 elegance

Sizin onerileriniz neler veya bu araclardan kullananlarin dusunceleri nelerdir yardimci olursaniz sevinirim mutlaka bi araba alicam sunu da dusun dediginiz onerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim.

• Symbol dizel
    Accent erea dizel
    Albea dizel
    Megane2 dizel
    Bulunursa 407 (çok beğendiğim bir araç 1.6 hadi bulunur heralde)
    Linea dizel
    Focus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence era çok az yakmasada iyi kaçar

• Nissan primera yada alfa Romeo 156 ama 2. Eli zayıftır. 2004 2005 modelleri alınabili . D sınıfıdır.

• yohoma Y kullanıcısına yanıt
    Anladim teşekkür ederim :)

• dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    Yakitlari nasil peki

• quote:

Orijinalden alıntı: erdem_03

Yakitlari nasil peki

Kardeş bunların yakıtları s.içi 9-10 s.dışı 8-9 arası kullanıma göre değişir. Alfa 156 biraz daha fazla yakabilir. Ayrıca laguna 2de bakabilirsin. Bunlar en azından d segmentinde konforlu arabalar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eğer bulabilirseniz, en iyi araç megane olacaktır ama o fiyatlara temiz yüksek model biraz şans işi.
    3 araç hakkındada bilgim var sırayla :
    +++ accent era 1.5 crdi uzun bir süre kullandım.
    - 110 beygir bir araç kasanın hafifliğinden ötürü çok atak.
    - yol tutuşu orta , yüksek hızlarda arkadan kaymalar olası.
    - konfor olarak fena değil lakin süspansiyonlar biraz sert klasik b sınıfı düzeyi diyebiliriz.c sınıfı konforu beklemeyin.
    - donanım olarak tatminkar.usb aux 4 cam oto. standart. çıktığı yıllarda çoğu b sınıfında yokken bunda vardı ama şuan ki araçlara göre yetersiz kalabilir.
    - arka diz mesafesi iyi ,bagaj ortalama düzeyde , yakıtta aynı şekilde,parçası bol ve uygun,satışı kolay... tipik türk aile otomobili
    ++++ renault megane 2 1.5 dci çok az kullandım.
    - yol tutuşu sınıf standartlarında limiti zorlarsanız arkadan kopmalar kaçınılmaz.
    - motor biraz gürültülü, yalıtım orta düzeyde , yakıtı azdır bagajı ve içi geniştir , bol plastik malzeme kullanılmıştır, ilerleyen zamanlarda trim sesine yol açar.konforu iyidir.
    sorun fazla açar yada açmaz kişiye ve araca bağlıdır.genelde fransızlara sorunlu derler ama araçtan araca değişiyor.bu aracında parçası bol ve tutarı ortalama seviyededir.satışı rahattır.
    ++++ octavia 1.6 mpı ( hitler motor) 1 hafta kadar kullandım.
    malzeme kalitesi diğer saydığım araçlara göre bir tık ötede.daha konforlu ve güven hissi daha yüksek.motor verimsizdi.biraz fazla yakar.lpg ye uyumludur.
    parça fiyatları diğer 2 araca göre daha yüksek.bakımıda aynı şekilde tabi yetkili servislere göre yorumluyorum.motor izalasyonu yeterli. iç hacim yeterli.bagaj geniş.
    satışı biraz uzun sürebilir diğer araçlara göre.özellikle istanbul gibi illerde.lakin karadeniz bölgesinde peynir ekmek gibi gidiyor skodalar.satarken orayı tercih edebilirsiniz
    size önerim aradığınız fiyat aralığında en temiz hangi araçsa onu alın tercihlere lineayı da koyabilirsiniz era megane arasında bir araçtır. d sınıfına yerinizde olsam kaymazdım.satışı biraz zor ve bakımı maliyetli olur ama konforu hepsinden iyidir. kolay gelsin..

• genccocuk61 kullanıcısına yanıt
    Gayet açıklayıcıydi tecrubelerinizi degerlendirip mutlaka onem verecem teşekkür ederim

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-fiat-linea-200267760/detay

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.