Şimdi Ara

Araç Almak Pişmanlık mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Zamanında yaptılar bu öngörü ile ne olduğunu hepimiz yaşadık

• İşler ters dönücek gibi görünüyor yakında . Dolar fırlar faizler düşerse terste kalıraınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hah bende benim yaptığım hatayı kim yapar diye 1 senedir düşünüyordum buldum seni dostum :D

Şöyle ki 1 sene önce megane 3 aracımı satıp bende suv bir model arıyordum. Tam faizler yükselirken megane ı 400 bine sattım faize koydum aracı. O sıradada Kyron bakıyorum 4x4. Fakat ne olduysa birden piyasa fırlamaya başladı daha 1 ay olmadan kyronlar ve tüm araç piyasası uçtu gene. megane ı satınca 350 380 bin civarına kyron alabiliyorken 2 hafta sonra kyronlar 480 bine çıktı. O sırada uzun zamandır ilanda olan bir kyrona defalarca mesaj atmamla fiyatı güncellemediği için birazda araç sıkıntılı olduğundan 420 bine almıştım.

Yani aracını satarsın bi bakarsın ülkede bir sıkıntı çıkar pandemi patlar savaş çıkar birşey olur kalırsın ortada. Hadi paran bankada güvende ama 1 sene daha bekliyeyim derken faizler düşmeye başlayınca bizim türk milletinin huyudur millet parayı buldu faizler düştü diye senin 2 milyona almayı planladığın arabalar 3 4 milyon olunca oturur ağlarsın. Binici ve memnunsan hiç o toplara girme. Ha aracı satıcam faiziyle üstüne koyunca pasif gelir sağlayacağım yatırımlar yapacağım dersen süper.

Fakat zaten yeni ve güzel hatta beğendiğin mutlu olduğun bir araç için türkiye gibi bir ülkede baya güzel bir kumar oynamış olursun.

• Üzülmek için neden çok. 2020 yılında Leon yerine bir ev alabilirdim. Hem 25bin kira hem de satmak istesem 3 milyon ederdi. Şimdi maksimum 900bin edecek bir araç. Araç olarak bakıp minimum fiyatlı maksimum faydalı veya sıfır faiz tutarı yüksek modellere geçmek şu anki en doğru hareket olabilir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt
    Artık araba bir gösteriş aksesuarı değil. Eskidenmiş o. İnsanlar rahat etmek, zevk almak için daha lüks araçlara binmeye çalışıyor. Tuhaf bir şey değil bu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.