Şimdi Ara

Araç Arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
40
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, aracımda gaza tam bastığımda 'yakıt durumu açık devre yada yavaşlama nedeniyle yakıt kesilmesi' mesajı alıyorum. (OBD2 cihazından kontrol ediyorum)Bu durumu yaşarken motor yükü %45.88, LTFT ise %28.91. Bu durumun nedeni ne olabilir? Yardımcı olabilir misiniz?

Gaz kelebeği konumu 99.61 oluyor gaza tam bastığımda.

Yakıtı neden kesiyor olabilir, tüm bakımlarını yeni yaptırdım,polen filtresi hariç tüm filtreleri mann filter takıldı.

Şanzıman yağı hariç yağlarını yeni değiştirdim. Antifirizine kadar değiştirdim. Ayrıca bujiler geçen seneden bosch marka. bobin ve buji kabloları sıfır takıldı 2 ay önce.

MAP sensörü sıfır takıldı 2 ay önce

Sıkıntı ne olabilir?

Aracım: Chevrolet Kalos 1.4 SE 2004 sedan,8 valf 83hp 123nm

tork.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gaz kelebeği borusunu sök temizle ve gaz keleği açık kalsın gaz pedalı üstüne tuğla koy açılması için içini temizle

Özgür Garaj Akademi youtube
    Merhaba arkadaşlar bu videoda sizlere boğaz kelebeğini sökmeden adaptasyon gerekmeden sanayiye gitmeden ve fazla masraf etmeden nasıl temizleyeceğinizi gösteriyorum. Videoda kullandığım würth boğaz kelebeği temizleme spreyini google da aratarak bulabilirsiniz. Bu video ürün tanıtımı veya satışı amaçlı değildir. Tamamen bilgi ve tecrübe paylaşımı amaçlıdır teşekkürler keyifli seyirler.
    https://www.youtube.com/watch?v=rl6tDbiNzSQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tundra202006 -- 12 Mart 2025; 3:27:22 >
  • tundra202006 kullanıcısına yanıt

balata spreyi ile olurmu? ayrıca gaz kelebeğinin içine su,balata spreyi vesaire kaçarsa veya toz kaçarsa sorun olmaz mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadirimacc K kullanıcısına yanıt

würth var ya ondan kullan su toz kaçırmazsın herhalde 500tlik bir ürün zaten ama dediğim gibi kelebeği döndürmen lazım video koyduk izlememişsin sanki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Otomatik şanzıman arızası
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.