Şimdi Ara

Araç bakım yaptırdık bu fiyatlar normal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Tabla burc 2 adet 170
    z rot : 80
    1 adet conta: motorda 3 cm lik bir kapak bu : 170 TL
    Direksiyon körüğünde tekerin yanında yağ akıtıyordu hafiften 40 TL
    Rot : 60
    Marş kömürü revizyon : 200
    Airbag uyarısı veriyordu hatayı gidermiş airbag çalışıyor mu bilmiyoruz 50 TL
    İşçilik 200

Araçta titreme vardı direksiyonda 100 km ye gelince o giderilmiş ama araba şimdi de zıplıyor eskiden zıplamıyordu

Araç bakım yaptırdık bu fiyatlar normal mi?

• Araç eski ise biraz fazla yeni bir makineyse normal olmuş marka bilseydik daha iyi yorum yapardık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 13 Ekim 2018; 20:4:36 >
  • 50 liraya airbag tamiri bedava
  • Aracın marka modeli ne olursa olsun biraz fazla geldi bana. Anladığım parçayı usta tedarik etmiş. Bu arada marş dinamosu kömürüne çok fiyat yazıyorlarmış. Geçen kendi aracımın kömürünü değiştirdim, parçaya 50 lira civarı verdim aşağı yukarı 30 dakikada sürdü. O işleme 200 iyi para.
  • Çok olmuş sanki ama hemen her şey zamlandı
  • Kendi gözümle görmediğim hiç bir airbag tamirine güvenmem. Adamın direnç atmadığı ne malum?

Bu arada araç nedir? Bunu bilmeden yorum yapmak zor.
  • "Airbag uyarısı veriyordu hatayı gidermiş airbag çalışıyor mu bilmiyoruz 50 TL "

Tabii ki lamba sönsün, gerisi mühim değil. Triger falan hayati parçalar. Airbag'in işe yaradığını görmedim.

İşte bu yüzden tanıdığınız, geçmişini bildiğiniz ve aktif olarak kullandığınız araçları bir 10-15 sene daha kullanmak lazım. Ondan sonra git sıfırını al. İkinci ellerin çoğunun özeti bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sönmeyen Arıza Lambası. -- 13 Ekim 2018; 21:46:41 >
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Neden böyle düşünüyorsunuz? Yeri geliyor bir soket temassızlığından ışık yanıyor ve bir cırt atıp arızasını giderebiliyoruz.Ve yeri geliyor buna para bile almadığımız oluyor.

50 TLye ne yaptıklarını merak ettim bende ama.

Ve marş körümü revizyonuna 200tl demesi gerçekten de olamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Josepth -- 13 Ekim 2018; 23:24:37 >
  • Toplamı da yazsaydın modeli de tabi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.