Şimdi Ara

Araç boyası hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugün tampondaki çiziklere rütuş boyası yaptırmaya gittim. Oradaki usta arabanın çamurluğunun yarısı boyalı dedi birde aracın direklerinden biri boyalı olabilir dedi. Boya ölçen cihaz her zaman göstermez dedi usta. Halbuki ben aracı 2 ekspertize götürdüm araç orjinal dedi boya kaza yok dediler bana. Bende bu olayı size bir soruyum dedim.
    Boyayı ölçen cihaz güvenli değil midir. Böyle birşey mümkün mü.

• Sadece makineye güvrnilmez hata oranlatı var ondan hep güvendiğim kaporta ustamı da götürürüm internette ölçüm makinelerinin hatalarını gösteren haberlet ve videolar okumuştum .Geçmiş olsun güvenilir işi bilen bi usta gözle baksın bence ekpertizleri çok çok ciddiye almamyın zaten yazarlar o gün geçerli diye sorumlulukkabul etmezler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir araç almak için expere götürdük birisi sağ arka kapı ile bağajın arasındaki yere değişmiş dedi hemde kesilip yama yapıldığını söyledi. Başka bir yere gittik boyalı sadece buraya yama yapılmaz dedi. Bin bir türlü adam var , hangisine inanacağımıza sen karar ver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Sadece makineye güvrnilmez hata oranlatı var ondan hep güvendiğim kaporta ustamı da götürürüm internette ölçüm makinelerinin hatalarını gösteren haberlet ve videolar okumuştum .Geçmiş olsun güvenilir işi bilen bi usta gözle baksın bence ekpertizleri çok çok ciddiye almamyın zaten yazarlar o gün geçerli diye sorumlulukkabul etmezler

Öyle de hocam. Anlamadığım 2 ekspertize götürdüm 2si de boyasız dedi araç. Boyacı usta da tam konuşmuyor direkte boya olabilir diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: III I II III I I

Bir araç almak için expere götürdük birisi sağ arka kapı ile bağajın arasındaki yere değişmiş dedi hemde kesilip yama yapıldığını söyledi. Başka bir yere gittik boyalı sadece buraya yama yapılmaz dedi. Bin bir türlü adam var , hangisine inanacağımıza sen karar ver.

Haklısınız hocam bu işi ben bir türlü anlayamadım. Ustalar bile yuvarlak konuşuyor. Ayrıca her usta yine farklı şeyler söylüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juan - Juan

quote:

Bir araç almak için expere götürdük birisi sağ arka kapı ile bağajın arasındaki yere değişmiş dedi hemde kesilip yama yapıldığını söyledi. Başka bir yere gittik boyalı sadece buraya yama yapılmaz dedi. Bin bir türlü adam var , hangisine inanacağımıza sen karar ver.

Haklısınız hocam bu işi ben bir türlü anlayamadım. Ustalar bile yuvarlak konuşuyor. Ayrıca her usta yine farklı şeyler söylüyor.

Hocam explerde tamponlar plastik diye kontrol etmiyorlar diye biliyorum. Genelde plastik yazıp geçiyorlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Juan - Juan

quote:

Hocam explerde tamponlar plastik diye kontrol etmiyorlar diye biliyorum. Genelde plastik yazıp geçiyorlar.

Evet hocam onu biliyorum. Orda da söylemişlerdi zaten. Ama benim anlamadığım çamurluk ve direğe öyle söylemesi. Aklımı karıştırdı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başka fikri olan yok mu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.