Şimdi Ara

Araç Çakmak çoğaltıcı Amper sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, 3 lü araç Çakmak çoğaltıcı aldım. Araç buzdolabını Çakmak çoğaltıcı ile çalıştıramadım, yani çalışıyor fakat soğutmuyor. Değerleri ölçtüğümde Çakmak yeri 12 volt, 17 amper. Çoğaltıcı 12 volt 9 amper. Arada herhangi bir direnç vs. yok, çoğaltıcıya bağlı başka bir cihaz yok.
    Amper düşüşü neden kaynaklanıyor olabilir. ?
    (Dolap ve Kamera için iki Çakmak yuvasına ihtiyacım var.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çoğaltıcının kendi içindeki kabloları kaliteli değildir. Çinliler nasıl yapıyorsa kendinden dirençli aletler.
  • Boş bir zamanımda kabloyu değiştireyim, birde öyle denim. Teşekkürler.

• Kabloyu değiştirdim ve 15.8 amper alabiliyorum. 15 amper buzdolabını çalıştırmaya yetiyor. Fakat bu seferde sigortanın altındaki yay kızarıyor ve elektirik kesiliyor. Şimdi daha kalın bir yay ile değiştiricem. Bu seferde başka yer yanarsa, 15 ve üzeri ampere göre yapılmış bir çoğaltıcı bulmam gerekecek.

• O çakmaklık işi sakat.Fiş teması az olursa ısınır,erir, Allah korusun yangın bile çıkar.Bence fişi iptal et.Direk kabloyu çakmaklık kablosuna bağla güzelce bantla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu daha mantıklı olabilir. Aynı zamanda çakmak yeride kullanılabilir durumda kalır. Bu sayede buz dolabını çakmak yerine, çoğaltıcıyada daha düşük amperli telefon, navigasyon vs. Adaptörleri takabilirim. Teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.