Şimdi Ara

Araç çakmaklığı Çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
23.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Araç Çakmaklığının Çalışmaması Sorunu ve Çözümleri

Araç çakmaklıkları, elektronik cihazları şarj etmek ve çalıştırmak için kullanılan önemli araç içi özelliklerdir. Ancak bazen çeşitli nedenlerle çalışmamaları mümkündür.

Araç Çakmaklığının Çalışmamasının Nedenleri

• Çakmaklık Sigortasının Atması: Çakmaklık sigortaları, aşırı yüklenmeyi önlemek amacıyla tasarlanmıştır. Sigortanın atması, çakmaklığın çalışmamasına neden olabilir. Çakmaklık sigortasını kontrol etmek ve gerekirse yenisiyle değiştirmek önemlidir.
    • Bozuk Sigorta Yuvası: Sigorta yuvası hasarlıysa veya gevşemişse, sigortanın düzgün bir şekilde oturmasına engel olabilir ve bu da çakmaklığın çalışmamasına neden olabilir. Sigorta yuvasını kontrol et ve gerektiğinde onar veya değiştir.
    • Kablo Bağlantısı Sorunları: Çakmaklığın elektrik bağlantıları gevşek, hasarlı veya korozyonlu olabilir. Bu durum, çakmaklığın çalışmasını engelleyebilir. Kablo bağlantılarını kontrol et ve gerekli onarımları yap.
    • Hasarlı Çakmaklık Prizi: Çakmaklık prizi hasarlıysa veya gevşemişse, elektronik cihazlar düzgün bir şekilde takılamayabilir ve çakmaklık çalışmayabilir. Çakmaklık prizini kontrol et ve gerekirse onar veya değiştir.
    • Elektriksel Arızalar: Daha ciddi durumlarda, araçtaki elektrik sistemi arızaları çakmaklığın çalışmamasına neden olabilir. Bu tür sorunları teşhis etmek ve onarmak için profesyonel bir tamirciye başvurman gerekebilir.

Sorunun Çözümü

Çakmaklığın çalışmaması sorununu çözmek için şu adımları izleyebilirsin:

• Sigortayı Kontrol Et: Çakmaklık sigortasını kontrol et ve gerekirse yenisiyle değiştir.
    • Kablo Bağlantılarını İncele: Çakmaklığın elektrik bağlantılarını gevşeklik, hasar veya korozyon açısından kontrol et. Gerekli onarımları yap.
    • Çakmaklık Prizini İncele: Çakmaklık prizini hasar veya gevşeklik açısından kontrol et. Gerekirse onar veya değiştir.
    • Elektriksel Arızaları Gider: Elektriksel arızaları gidermek için profesyonel bir tamirciye başvur.

Sorunu kendin çözemiyorsan, profesyonel bir tamirciye başvurman önerilir. Araç çakmaklığının çalışmaması, elektronik cihazlarını çalıştıramayacağın ve şarj edemeyeceğin için araç kullanımı üzerinde olumsuz etkilere neden olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sigortası atmıştır. aracının sigorta şemasını bulup kaç nolu kaç amper sigorta ise onla değiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim araçtaki de çalışmıyor ama çakmaklığın içi bi degişik sanki birşey eksikmiş gibi geliyor bana

• Hocam araç toyota e140 kasa sigorta kutusu nerde ve sağlam sigOrtayı nerde bulabilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektrikciye git 10liraya değiştirirler sigortani boşuna kurcalama :)

• quote:

Orijinalden alıntı: KöfteSuyu

Elektrikciye git 10liraya değiştirirler sigortani boşuna kurcalama :)

Hocam ne yaptınız 10 lira bi sigorta değişimi için ufacık bir şey taş çatlasın 1 tlye alınıp değiştirilir.Büyük büyük öpülmeye alışmışız tabi böyle ufak öpücükler normal geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hhhhh99

Hocam araç toyota e140 kasa sigorta kutusu nerde ve sağlam sigOrtayı nerde bulabilirim

aracın sigorta kutusu kaputun içinde ( benım aracımda )akünün yakınlarında. orada fazladan sigorta vardır boşta. amperıne uygun sıgortadan takman lazım. kıtapcıga bak sıgorta şeması ıcın, yoksa e -kitapçık indir ordan bak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    teyp çalışmıyor
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sigorta kutusunun altında şeması vardır. ama kaç nolu sıgortayı degıstırecegını bılemem. sen onu arastır, burdan bakarak yaparsın.

Araç çakmaklığı Çalışmıyor

• Merhaba. Tata marina sw var. Çakmaklık soketinde herhangi bir tepki yok. Sigorta şemasını bulamadım bu yüzden müdahil olmak istemiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Egratli

Merhaba. Tata marina sw var. Çakmaklık soketinde herhangi bir tepki yok. Sigorta şemasını bulamadım bu yüzden müdahil olmak istemiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?

sigortaları çıkar bak yanık olanın kırık olduğunu görürsün zaten. ordan anlarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: emir.ksk

sigortaları çıkar bak yanık olanın kırık olduğunu görürsün zaten. ordan anlarsın

Alıntıları Göster

Sigorta panelinin yerini bulabilirsem bakıcam :o kanser etti yeminle

• İşte gerçek bir donanım haber ölücüsü.

Basit bir sigorta arızası için ustaya gitmek istemiyor.

• Egratli E kullanıcısına yanıt
    kral 10 ay geçmiş halletmedin mi daha kokpitin sol altında kaput mandalının oralarda olur bazı araçlarda bagajda da olabiliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sssemih24

İşte gerçek bir donanım haber ölücüsü.

Basit bir sigorta arızası için ustaya gitmek istemiyor.

ağır bi kaza geçirdiğim içindir muhtemelen kusura bakmayın gidemedim

• quote:

kral 10 ay geçmiş halletmedin mi daha kokpitin sol altında kaput mandalının oralarda olur bazı araçlarda bagajda da olabiliyor

Bi kaza geçirdim yeni yeni düzeliyorum yoksa hallederdim sanırım  Araç çakmaklığı Çalışmıyor 

• quote:

Orijinalden alıntı: Egratli

Bi kaza geçirdim yeni yeni düzeliyorum yoksa hallederdim sanırım  

Alıntıları Göster

hadi ya gelmiş geçmiş olsun. tamamen düzelirsiniz umarım

• quote:

hadi ya gelmiş geçmiş olsun. tamamen düzelirsiniz umarım

Alıntıları Göster

ALLAH razı olsun inşALLAH.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.