Nöbet çizelgesi
Merhabalar herkese.
Bir fabrikada 5 kişilik güvenlik ekibiyiz. Sayımız azaltıldığı için yeni bir vardiya çizelgesine ihtiyaç hasıl oldu. Eğer yardımcı olursanız sevinirim.
5 kişi ister 3x8 isterse 2x12 saatlik nöbetlerde olacak şekilde; pazar günleri hafta tatili kullandırmadan diğer günlere tatilleri yayarak gündüz 1 akşam ve gece 2 şer kişi bir çizelge arıyoruz. Bu konuda fikri olan var mı acaba?
Ram sorunu
Merhabalar 2x8 gb ram kullanıyordum. Yaklaşık 10 15 gün önce slotlardan teki çift ram de bilgisayarı başlattıktan sonra mavi ekran (memory gibisinden bir hata yazıyor) hata vermeye başladı. Tek slotta her iki rami denedim sıkıntısız çalışıyor. İkinci slota tek olarak yada çift olarakta taksam bu mavi ekranlar çıkıyor. Sizce sorunu ne olabilir? Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
Sistem: H55 anakart
i5 cpu 760 2.80Ghz işlemci
Amd radeon r7 240 ekran kartı
128Gb ssd
500Gb hdd
Uygun far ampulü
Merhaba. Tata marina aracımız. Araç üzerindeki far ampuller (H4) pek iş görmüyor. Özellkle geceleri resmen kör kalıyorum. Bu sebeple araca uygun şimşek etkili dedikleri cinsten ampul almak istiyorum. Fakat aracın uygun watt değerini filan bilmediğim için internet üzerinden sipariş geçemiyorum. Bana watt değerine vs uygun ampul önerir misiniz lütfen. Sanayide sadece sarı ampuller var. Bir iki de led gösterdiler ama performans sıfır. O yüzden internet üzerinden siparişle almam gerekiyor. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Tata marina marş sorunu
Merhaba arkadaşlar
Tata marina için akıl almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Marşa basınca önceleri tak diye alıyordu. Sonra sanki akü bitikmiş gibi çok zayıf ama tekte almaya başladı. Şimdi ise akü full olmasına rağmen marşa basınca tepki yok sadece Bi vıyaklama sesi geliyor. Camlar silecek vs sorunsuz elektrikli aksam çalışıyor. Aklıma marş motoru geldi ama neye benzediği konusunda en ufak bir fikrim yok. Sizce ne yapmalıyım? Bilecikte ikamet ediyorum ve buranın sanayisi beş para etmez ne yazık ki.
Window 8 64 bit sorunu
Merhaba mevcut bilgisayarımda windows 7 (32 bit) yüklüydü. Windows 8.1 Pro (32 bit) paketiyle formatladım. Bilgisayarın 64 bit destekli olduğu sistem türünde yazıyor ama, ne hikmetse 64 bitlik paketi kurmayı denediğimde red ediyor. Sebebi ne olabilir?
Siyah Ekran
|
Tata indigo
|
Vites sorunu
|
Jikle
|
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 25
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.040 (Bu ay: 211)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası