Merhaba mevcut bilgisayarımda windows 7 (32 bit) yüklüydü. Windows 8.1 Pro (32 bit) paketiyle formatladım. Bilgisayarın 64 bit destekli olduğu sistem türünde yazıyor ama, ne hikmetse 64 bitlik paketi kurmayı denediğimde red ediyor. Sebebi ne olabilir? |
Window 8 64 bit sorunu
-
-
eski yüklü windows diskini tamamen silin yeni birim oluşturun eğer usb yi doğru boot ettiyseniz olması lazım anakart modelinize göre uefi yada lecalty türünde usb disk hazırlamanız lazım ve ram en az 4 gb olması lazım
-
quote:
Orijinalden alıntı: armagan_60eski yüklü windows diskini tamamen silin yeni birim oluşturun eğer usb yi doğru boot ettiyseniz olması lazım anakart modelinize göre uefi yada lecalty türünde usb disk hazırlamanız lazım ve ram en az 4 gb olması lazım
iş dönüşü bakcam tekrar 6 gb ram var 32 bit olunca maksimum 4üne izin veriyor bu da sinir bozucu cidden
-
quote:
Orijinalden alıntı: armagan_60eski yüklü windows diskini tamamen silin yeni birim oluşturun eğer usb yi doğru boot ettiyseniz olması lazım anakart modelinize göre uefi yada lecalty türünde usb disk hazırlamanız lazım ve ram en az 4 gb olması lazım
Biosa ulaşamıyorum kafayı yicem :@ flashtan atayım dedim ama biosa ulaşamıyorum sinir etti iyice
Benzer içerikler
- bu eylemi gerçekleştirmek için izne gereksiniminiz var
- windows gereken dosyaları yükleyemiyor
- bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor
- bios pili biterse ne olur
- modem açık ama wifi görmüyor
- telefon neden ısınır
- suya düşen telefon
- video boyutu küçültme
- 0xc00007b hatası çözümü
- mavi ekran hatası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X