Şimdi Ara

Uygun far ampulü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Tata marina aracımız. Araç üzerindeki far ampuller (H4) pek iş görmüyor. Özellkle geceleri resmen kör kalıyorum. Bu sebeple araca uygun şimşek etkili dedikleri cinsten ampul almak istiyorum. Fakat aracın uygun watt değerini filan bilmediğim için internet üzerinden sipariş geçemiyorum. Bana watt değerine vs uygun ampul önerir misiniz lütfen. Sanayide sadece sarı ampuller var. Bir iki de led gösterdiler ama performans sıfır. O yüzden internet üzerinden siparişle almam gerekiyor. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Kısa farlarda beyaz ışık daha kötü gösterir h4 tipi kısası uzunu aynı ampül olan araçlarda led göz almaktan başka işe yaramaz

İstediğiniz şey gerçekten önünüzü görmekse far temizliği yaptırıp osram Philips gibi markaların sarı ampülünden alıp kullanabilirsiniz

Uzunlarınız ayrı ampül olsaydı uzunlara led takardınız kısalar kalırdı hem önünüzü görürdünüz hem uzunlar ve selektör daha efektif olurdu
  • Arkadaş cevaplamış, H4 ampul yerine takacağınız, led ıvır zıvır ancak diğer sürücülerden küfür yemenizi sağlayacak, ayrıca aydınlatmanız iyileşmeyecek. Osram nightbreaker gibi bir ampül kullanın bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.