Şimdi Ara

Araç çakmaklık bozuldu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar araçta dizüstüyü şarj etmek için
    http://www.n11.com/arac-universal-laptop-notebook-sarj-adaptoru-P49305048?cid=604001&gclid=Cj0KEQjw_YKtBRC7zZjFp8bF_foBEiQAfyigcyGQOJWdx-k_OJIwBGgpqnkAKS6YhxSwXW9a_s63f1kaAro18P8HAQ

cihazdan aldım. ilk gün kullandım sorun yoktu. bugün tekrar kullanmak için taktığım yarım saat sonra duman çıktı aletten. sıcaktan belki plastik fln yanmıştır diye düşündüm. soğutup tekrar kullandım sonra ikaz sesi gibi birşey çıktı cihazın ışığı söndü. sonrasında çakmak girişinde teli şarj etmeye çalıştım oda çalışmadı. şimdi çakmaklık mı bozulmuştur, aracın şalteri mi atmıştır veya başka bir sorun mu bilgi verirseniz memnun olurum.

not:cihaz 80 watt ve volt ayarları var 19.5 volt seçip taktım. dizüstü modeli lenova z570 şarj cihazı olarak 19 volt adaptör kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promise899 -- 12 Temmuz 2015; 0:32:26 >

• Sigortası atmıştır sadece, aracın kitapçığından bakarak değiştirebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direksiyonun altında yada torpidonun altında sigorta kutusu olur. Oradan göğüslük çakmaklık sigortasını söküp AYNI DEĞER baska bir sigorta ile değiştirin.
  • Kullandığın adaptörde bir arıza var, o yüzden sigortayı attırmış. Adaptörü aldığın yere ver yenisini iste.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar elektrikle alakalı pek bilgim yok, devre fln kurmayı bilmiyorum. bunu araba elektrikcisine versem ne kadar masraf çıkarır. veya nette bunu açıklayan bir yer varmıdır?
  • promise899 P kullanıcısına yanıt
    Elektrikçilik bir durum yok ortada. En fazla sigorta atar bu durumlarda. Onu da değiştirmek iki saniyelik iş. Sigorta için pek bi masraf çıkarmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 12 Temmuz 2015; 22:21:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar bir araç buzdolabım var araç çakmakligina bagladigimda buzdalabi soketinin sigortası atıyor. normal prize kendi adaptörü ile bağlayınca sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.