Şimdi Ara

Araç Değer Kaybı | Ana Konu (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
534
Cevap
54
Favori
27.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam ileri sekmesini tıklamadan önce ara sekmesini tıkladınızmı?
  • 19721974 1 kullanıcısına yanıt
    Tıkladım ama hata veriyordu. Bugün yeniden denediğimde bir sonraki aşamaya gelebildim. Bu kez araç bilgilerini girdikten sonra şöyle bir hata verdi: Araç Değer Kaybı | Ana Konu

Bunun üzerine sbm yi aradım. Hasar dosyanız oluşturulmamıştır ilgili sigortayı arayın dediler. Ray sigortayı aradım müşteri hiz. Mailimin ulaştığını, hasar dosyasının oluşturulduğunu ancak inceleme sonucunda boyasız onarım gerçekleştiği için değer kaybı talebimin reddedildiğini söyledi. Oysa benim aracımda komple parça değişti. Kendi kaskomdan aldığım ekspertiz raporunu da göndermiştim üstelik. İtiraz talebimi oluşturdu müşteri hiz. Temsilcisi.

Ancak ben sayfadaki hatanın benim talebimin reddedilmiş olmasıyla mı ilgili olduğunu anlayamadım.

Şimdi sigorta tahkime gitmeden yapabileceğim bir şey var mıdır?

Neden bu kadar basit bir şey bu kadar zor hale geldi anlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twinklestar -- 3 Aralık 2024; 15:52:1 >

• Sbm den exper atandı zamanında raporu hazırlamadı yeni exper atandı sanırım oda zamanında hazırlamayacak tavsiye edebileceğiniz exper varmı
    Aynısı bize de oldu. Arabulucuya gitti dosya onlar exper işinin peşine düştü. o şekilde halloldu. Muhtemelen almamız gerekenden az aldık parayı ama araç babamındı uğraşmak istemedik. Tampon, sağ far değişti çamurluk boyasız göçük yapıldı. 18k değer kaybı yattı.

Araç 2016 corolla
    Sigorta şirketi allianz
  • Beyttatar kullanıcısına yanıt
    Arabaya tramer kaydı ne kadar yansıdı
    40k
  • Araca 57 bin tl hasar kaydı yansımış aracı kurum bügğn aradı sigorta şirketinin 47 bin teklif ettiğini söyledi. Kabul etmedim internet sayfalarından hesaplama yaptıgımda 100 üzerinde rakam çıkıyor. Sbm de de 2. Exper de Hala rapor falan hazırlanadı . Bir avukatamı versem şaşırdım
  • Aracım 2023 model 2024 yılı çıkışlı kaza tarihinde 14.600 km'de. Araca 90 bin TL hasar kaydı işlendi UNİCO sigortaya başvurdum şaka gibi 36 bin TL teklif ediyor. Teklifi kabul etmedim SBM' den bu aşamada eksper talep edebilir miyim. Ne yapmamı önerirsiniz.

SBM ye ben de başvurmayı düşünmüyorum 15 günlük süre geçer geçmez arabuluculuğa başvurup oradan tahkim yoluna gideceğim. Sıfır hatasız boyasız tramersiz aracıma 90 binlik hasar kaydı işledi şaka gibi 36 bin teklif ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi william.07 -- 13 Aralık 2024; 9:58:57 >
  • Ethica sitesinde evrakları PTT den posta ile istiyor, daha önce karşı sigortası ethica olan var mıydı, mail göndersek kabul ederler mi
  • eksper formule gore hesabi yapip 33425tl deger kaybi hesaplamis, sonra sonuc kisminda reel deger kaybi 39000tl diye kanaate varmis. boyle bir sey basina gelen var mi?

• arkadaşlar bilgisi olan biri varsa çok iyi olur. araçta 130 binlik işlem yapıldı karşı tarafın kaskosu yok. sigorta limitide 200 bin. karşı taraf 8/8 suçlu çıktı. bu durumda en mantıklı ve sağlıklı nasıl ilerlenir? önce sigortaya dilekçe atıp 70 binlik kısmı alıp sonra tahkim veya dava mı açılmalı? eğer öyleyse hangisinden gitmek daha mantıklı?

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.