Şimdi Ara

Araç değişikliğinde HGS değişmeli mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HGS konusuna baktım ama net bilgi bulamadım. Aracımızı değiştik önceki araçta takılı olan HGS 'yi (yapıştırma olan) söküp yeni aracımıza taksak sorun olur mu acaba ?

Yoksa daha kullanma şansımız yok mu yeni almamız gerek ?

• Dostum cama yapıştırdığın HGS etiketinin bir özelliği, sökerken yırtılarak imha olmasıdır. Bunu farklı araçlarda kullanılmaması için geliştirdiler. Maalesef yeni HGS etiketi alman gerekiyor.
  • Yeni alıyorsun,eskisini atıyorsun ve eskisinde bulunan bakiye 1 ay içinde hesabına iade ediliyor.(Ben daha yeni yaptım, oradan biliyorum.İptal edilen hgs deki tutar garanti kredi kartıma 1 ay sonra iade edildi)
  • Peki bankada alınan otomatik ödemeli hgs lerde kredi kartı iptal edilince bir şey oluyor mu? Sadece manuel kendimiz takip edeceğiz değil mi?.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parker48

Peki bankada alınan otomatik ödemeli hgs lerde kredi kartı iptal edilince bir şey oluyor mu? Sadece manuel kendimiz takip edeceğiz değil mi?.

Bildiğim kadarıyla illaki kredi kartına bağlı olması gerekiyor.
    İlk OGS çıktığında ziraatten almıştım ve aynen dediğin gibi kendim takip edip azalınca hesaba para yatırıyordum.Eski aracımı sattım ve yeni araç aldığım için OGS yi yeni araca kaydettirmek için bankaya gittim.Daha önceki gibi olmadığını mecburen artık bir karta bağlatman gerektiği ve 10 kontrun altına düştüğünde otomatik karttan çekileceğini söylediler.Bende iptal ettirmedim ve karta bağlattım.
    Şimdi Hem HGS ve hemde OGS var araçta ama OGS yi torpido da tutuyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.