< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayaştakalmazsana -- 8 Aralık 2014; 21:13:40 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayaştakalmazsana -- 8 Aralık 2014; 21:13:40 > |
2004 lada samara, 180 km yi geçince hafiften rüzgar sesi dışında bir şikayetim yok :)
işin aslı tek ses gelmeyen yer teybimin haporlörleri :) |
yok artık lebron james o kadar da değil camı kapatırken gacır gucur da eder , çukura girince amortisorden ses de pekala gelir hatta arnavur kalırım da giderken amortisorlerden gelen tıs tıs seside hoşa gider ben şunu demek istedim , baya kötü yollarda kullanmama rağmen atıyorum göğüste , koltuklarda , kapı içlerinde vb yerlede yani ses gelmesi gereken yerler dışında hiç bir yerden ses gelmiyor ayrıca kullananlar bilir 2004-2008 civarı leon , altea , toledo gerçekten kaliteli araçlardı deri direksiyon bile aşınmadı bunca zaman , aynı yaştaki audilere baksan şaşırırsın audi kadar mı ? kesinlikle öyle bir iddiam yok ama o model yıllarındaki seatlar gerçekten iyi arabalardı |
5 yıl corsa c kullandım sıfır ses ile. Yanlış anlaşılmasın araçta ses oluyordu ama ben çozebiliyordum. Kapılardan ses gelmeye başlayınca kapıların altındaki vidaları sıkıyordum. Torpidonun arka tarafındaki havalandırma borularından gıcırtılar gelmeye başladığında torpidoyu söküp boruların arasını süngerle doldurmuştum. Kışın amostisor burçları ötmeye başlardı yağlardım bir süre sesi keserdi. Genel olarak konuşacak olursam sürekli şehir dışı kullanılan araçlar haricinde Türkiye şartlarında bir arabadan trim sesi gelmesinden daha doğal birşey olamaz. bu bence arabanın kalitesinden ziyade yollarımızın kalitesi hakkında fikir verir.
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belenenses -- 8 Aralık 2014; 20:32:38 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..NeyzeN.. -- 8 Aralık 2014; 22:53:42 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rallier_61 -- 8 Aralık 2014; 20:54:05 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ds4 -- 8 Aralık 2014; 21:03:34 > |
|
|