Şimdi Ara

Araç içi tıkırtılar?/Objektif yorum yapacaklar gelsin,Lütfen... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
7
Favori
25.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2003 Corsa C yüzbinde içerisi orkestra gibi maşallah özellikle bozuk yolda ama düz asfaltta da tık yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabanin her yerinden ses geliyor inanmayani misafir ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

Arabanin her yerinden ses geliyor inanmayani misafir ederim.

Senin şu alfa dan mı bahsediyln ?
    Nasıl öemnun musun aracından bare ? Yakıtı gidişi arıza durumu nasıl ?

• 2012 jetta. Köstebek tarlası gibi yollarda arka havalandırma kanalı tıkır tıkır ediyor başka trim sesi yok

• 2000 a3,hıc mı ses gelmez? 10 yaşındayken alıp 4 yıl. Kullanmıstım. Kusurwuzdu.
    2 yıl olacak Leon a. Sol kapıdan bı ince tıkırtı vardı, servıste hallettiler.

• Güncel! Mevsim değişikliğinin etkisi oluyor arkadaşlar. En güzeli de yağmurlu havalar.
  • Orta konsoldan ses gelmiyor ama sağ yolcu koltuğu doluysa tıkırtı yapıyor. Birde arka koltukların kilit kısımlarından gıcırtı geliyor bozuk yolda. Çekmecelerin kol dayatmanın içindeki ibir zivirlarin seslerini saymiyorum. Onlar benim dağınık yerleştirmemin sebebiyle oluşuyor.

• 2015 nissan juke.zaman zaman emniyet kemer tokasinin oradan ciyik ciyik ses geliyor.bazen de on camdan.havalar biraz sogudugundan ses kesildi.onun disinda sofor camindan geliyordu zangir zangir.cukurlara girmekten sanirim.servise goturdum.kestiler 2 dakikada.

• 2004 lada samara, 180 km yi geçince hafiften rüzgar sesi dışında bir şikayetim yok :)
    işin aslı tek ses gelmeyen yer teybimin haporlörleri :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: holden12

2015 nissan juke.zaman zaman emniyet kemer tokasinin oradan ciyik ciyik ses geliyor.bazen de on camdan.havalar biraz sogudugundan ses kesildi.onun disinda sofor camindan geliyordu zangir zangir.cukurlara girmekten sanirim.servise goturdum.kestiler 2 dakikada.

Nasıl bir uygulama yaptılar hocam bu kadar kısa süre içinde
    camdaki sese dair?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 18 Ekim 2015; 22:58:40 >
  • Yaz in güneşin altında bırakmanın çok etkisi var bence poloyla 1 yila yaklaştık hep kapalı garajda okulda bile kapalı garajda özellikle ses var mi diye dinliyorum her bindiğimde gidip garanti den yaptırayım diye ama şükür hic ses yok .

• 2008 focus 200bin ağırlık şehirlerarası yol - orta üst konsol kasislerde gıcırdıyor

2004 bora 140bin ağırlık şehiriçi - orta en alt konsol - vitesin önü hafif gıcırdamalar var

2009 tata indigo 80bin ağırlık şehiriçi - ön hoparlör kapakları gıcırdıyor ilerde nolur bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhaba.
    Zaten ses kendini cok belli eden bir sesti.sanki bu cami acip kapayan mekanizmanin bir vidasi yerinden cikmistir diye dusunuyodum.servistekiler de benzer birsey soyledi.sofor kapisinda ic tarafta bir direk varmis bu cami tutan.ordan bir conta mi ne gevsemis.dedigim gibi cok kisa surede hallettiler.simdilik bir sorun yok.

• 2006 megane 2, bozuk yola girince dansöz oynatacak kadar trim sesi yapıyor şangır şungur maşallah.

• ayaştakalmazsana A kullanıcısına yanıt
    kapı fitilerine vazelin sürün bunu 6 ayda bir yaparsanız fitller yumuşar sesi %100 kesiyor
  • 2 aylık Citroen C-Elysee. Bozuk yolda arabanın kaportası gacırdıyor

• Ben de colt var, a sütunu tam amortisörlerin üstünde bittiğinden sese alıştım ama düz yolda değil de bu köstebek tarlası gibi yollarda baya üzüyor beni.
  • 07 dizel focus hb
    Motor sesi dışında taş toprak ve parke taşta ses yok. Yok derken arabanın içi kütüphane değil sadece esnemeden dolayı olan tıkırtı, gıcırtı yok. Tek sıkıntı sol ön cam 5 parmak kadar açıkken bozuk yollarda tak tak ses yapıyor. Muhtemelen kurcalamislar kapı içini o yüzden oluyor.

• 2005 megane 2 orta konsoldan bolca ses geliyordu yalıtım yaptım. Allah dan sökmesi kolay sağını solunu Şuan sadece kemer yükseklik ayarından ses geliyor.

• Focus 3 80 bin kilometrede her yerinden ses geliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.