Şimdi Ara

Araç için tablet montajı yardım ss-li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracım nissan qashqai 2008 hediye gelen vestel vtab 7010 marka model tablet pc yi aracıma montaj yapmak istiyorum 🚙 bir türlü yapamıyorum uğraşıp duruyorum ne zamandır

Denediklerim:

1-) tabletin arkasını direk boydan boya çift taraflı bant ile kapladım havalandırma kapaklarına ortalayıp yapıştırdım olmadı bir sabah arabaya gelince vitesin yanında buldum yerde

2-) bu sefer tabletin arkasına uygun boyutta karton kestim kartona tableti tableti yine havalandırma kapaklarına yapıştırdım (boşluk kalıyor diye düşündüm) yine bir süre sonra düştü

3-) şok markete gelen mıknatıslı telefon tutucu 2 adet aldım havalandırma çok zor takılıyor bir şekilde taktım tableti arkasına aparatını yapıştırdım bu seferde çok aşağıya hatta yere bakıyor ekran sonuç yine hüsran arkasına karton koydum olmadı yan taktım düz taktım 1 saate yakın çabaladım yok olmadı sinir oldum kaldırdım

Not: şoktan aldığım mıknatıslı telefon tutucuyu arkadaşıma hediye ettim onla beraber taktım onun aracı Renault fuluance havalandırma ızgarası eski tip olanında benimki gibi yuvarlak değil direk tak diye oturdu ne oynama ne birşey saat gibi oldu en azından para boşa gitmedi birinide başka birine veririm hediye

Konsol göğüslük resimdeki göründüğü gibi başka nasıl takabilirim tablet 7 inç

edit: kullandığım çift taraflı bantlar olabildiğince kaliteli fakat sıcağa dayanmıyor hiçbirisi

Günceleme-1

Updullah beyler yeni bir fikir geldi aklıma tableti slikon ile sabitleme yapsam nasıl olur sizce aracın içi ısınınca yine düşermi slikon?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17. -- 1 Mayıs 2019; 17:26:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence vazgecin. Yaz mevsimine yaklasiyoruz ve araba ici gunesin altinda ekstrem sicakliklarq ulastiginda iyi ihtimalle tablet bozulur, kotu ihtimalle ise icindeki batarya alev alir ve arabaniz mahvolur.

• Bi mercedes a serisi alın onda hazır takılı tablet var

Hocam bi kaç oto aksesuarcı gibi yerle görüşün, olmuyorsa da olmayacaktır. Arabanıza zarar vermeyin tablet için

• quote:

Orijinalden alıntı: CihangirCanavarı

Bu mesaj silindi.
    hocam bantlar ne olursa olsun elinde sonunda inatla düşüyor sizin dediğiniz bantı da bakayım bi tableti en müsait olan yer olan ortadaki havalandrırma kapakları üstüne montaj yapmak istiyorum normalde tam teyibin üstüne bittiği noktaya yapıştırmak istiyordum ama dörtlü düğmesi iptal olunca olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılan Serdar

Bi mercedes a serisi alın onda hazır takılı tablet var

Hocam bi kaç oto aksesuarcı gibi yerle görüşün, olmuyorsa da olmayacaktır. Arabanıza zarar vermeyin tablet için
    vallahi en son artık öyle yapmayı düşünüyorum hocam zaten şoktan aldığım telefon tutuclar az biraz zedeledi iz bıraktı sonradan fark ettim içim gitti

• bu kadar uğracaşağınıza gidin multimedyalı bir teyp alın orta konsoldaki orjinal teypin yerine monte etsinler hem orjinal durur hemde söktak olmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrettin_79

bu kadar uğracaşağınıza gidin multimedyalı bir teyp alın orta konsoldaki orjinal teypin yerine monte etsinler hem orjinal durur hemde söktak olmaz
    öyle ama araştırdığım kadarıyla multimedia teypler tabletler kadar işlevsel değil dediler özelik yapabileceğimiz işlemler v.s gibi ve oldukça pahalılar ben elimdeki tableti değerlensin hemde işimde görülsün diye kendim bir şey yapmak istiyorum hocam sizce tableti nasıl montaj yapabilirim yukarıda aracımın konsol resimleri var bir fikriniz varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Preobrazhenski

Bence vazgecin. Yaz mevsimine yaklasiyoruz ve araba ici gunesin altinda ekstrem sicakliklarq ulastiginda iyi ihtimalle tablet bozulur, kotu ihtimalle ise icindeki batarya alev alir ve arabaniz mahvolur.
    hocam haklısınız ama camlarda filim bulunmakta tablet konsol ortasında kalınca direk olarak güneşe maruz kalmıyor yazın tabletin bozulması mühim değil gittiği yere kadar çalışsın yetterli benim için
  • Şu konuya bir göz atın hocam, işinize yarat belki

https://forum.donanimhaber.com/arabaya-tablet-baglamak-navigasyon-muzik-film-klip-amaciyla-tesla-carplay--96475859

• Havalandırma mazgallarının üstünde bir kısım var. O tam ne işe yarıyor anlamadım ama ben olsam ordaki kanatları kırıp tableti oraya sabitlerdim. Hem yeni nesil araçlardaki gibi sanki sonradan takılmış tablet gibi de durur. Hem tabletle uğraştığınız sırada gözünüzü yoldan ayırmamış olursunuz.

Diğer bir yöntem: CD slot telefon/tablet tutucu işinizi görür. Tabi eğer teybi fazla kullanmıyorsanız.
    www.hepsiburada.com
    En Ucuz ve Şık Tablet PC Aksesuar Modelleri
    https://www.hepsiburada.com/tablet-ipad-aksesuarlari-c-60000203

• quote:

Orijinalden alıntı: Savunmadım Çıkar Göster

Havalandırma mazgallarının üstünde bir kısım var. O tam ne işe yarıyor anlamadım ama ben olsam ordaki kanatları kırıp tableti oraya sabitlerdim. Hem yeni nesil araçlardaki gibi sanki sonradan takılmış tablet gibi de durur. Hem tabletle uğraştığınız sırada gözünüzü yoldan ayırmamış olursunuz.

Diğer bir yöntem: CD slot telefon/tablet tutucu işinizi görür. Tabi eğer teybi fazla kullanmıyorsanız.
    https://www.hepsiburada.com/tablet-ipad-aksesuarlari-c-60000203
    hocam havalandırma mazgalları üstündeki kısım arkadaki insancıkları hava yönlediriyor sol en alttaki büyük düğme ile açıp kapanıyor bu fikride yazayım bi kenara yinede sağolun linkteki ürün oldukça tuzlu gelecek

• quote:

Orijinalden alıntı: berke_17.

hocam havalandırma mazgalları üstündeki kısım arkadaki insancıkları hava yönlediriyor sol en alttaki büyük düğme ile açıp kapanıyor bu fikride yazayım bi kenara yinede sağolun linkteki ürün oldukça tuzlu gelecek

Alıntıları Göster
    O nasıl bir yöntem öyle :D Yine öndekilere üflemiyor mu? Sağa sola falan ayarı da yok. İlginçmiş normalde vites konsolunun arkasına alırlar arkadaki yolcular yönlendirmesini yapar.

Linki örnek olsun diye koydum. Yoksa daha uygun fiyatları da var. Benim aracın eski sahibi havalandırma ızgarasına bu tutuculardan takarken zorlayıp kanatları kırmış. O yüzden CD slotlu olanlar daha sağlam.

• berke_17. kullanıcısına yanıt
    Ben de yazdiktan sonra dusumdum arad kameralarinin falan pilleri patlamiyorsa tablete de birsey olmaz herhalde.

• 3m duallock cırt işinizi görür. İnce sacdan L şeklinde 2 ayak yapın. L nin eğimini konsol ve tablwtinüzin duruş açısına göre eğin. Sonra L sacı 3m duallock ile konsola ve tablete yapıştırın.

• Merhaba,

CD yuvasına takılan mıknatıslı tutuculardan kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.k.o. -- 30 Nisan 2019; 23:2:32 >
  • Hocam uğraşmayın tabletlerin içinde batarya var güneşin altında bırakmaya gelmez. Hele ki Vestel gibi montaj üretim bir tabletin bataryası kaliteli olmaz. O batarya bir şişer patlar aracınızdan olursunuz. Duble teyp denen sistemler ne kadar kötü de olsa alternatifi yok. Aracın elektriğine bağlandıkları için batarya riski yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Savunmadım Çıkar Göster

O nasıl bir yöntem öyle :D Yine öndekilere üflemiyor mu? Sağa sola falan ayarı da yok. İlginçmiş normalde vites konsolunun arkasına alırlar arkadaki yolcular yönlendirmesini yapar.

Linki örnek olsun diye koydum. Yoksa daha uygun fiyatları da var. Benim aracın eski sahibi havalandırma ızgarasına bu tutuculardan takarken zorlayıp kanatları kırmış. O yüzden CD slotlu olanlar daha sağlam.

Alıntıları Göster
    İşte bende zamanında hep o düğmenin ne işe yaradığını bilmiyordum araştıra araştıra buldum orada 2 çıkış var biri hafif sağa bakıyor diğeri hafif sola ön camdan arkaya doğru hava akışı sağlanıyor böylece arkadaki insancıklar ısınıyor yada serinliyor (düğmenin üzerindeki amblem aynen anladığımı gösteriyor) cd slotu tablet tutucu araştırayım ben tekrardan sağolun hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17. -- 30 Nisan 2019; 23:12:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Preobrazhenski

Ben de yazdiktan sonra dusumdum arad kameralarinin falan pilleri patlamiyorsa tablete de birsey olmaz herhalde.
    Siz söyleyince mantıklı geldi gps video kamera gibi birçok elektronik ürünler konuluyor araca onlar patlamıyorsa buda patlamaması lazım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.