Şimdi Ara

_____ Araç Kamerası Modelleri SS li _____

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

dod f900 car dvr

f90 car dvr

forex car dvr

GS1000 car dvr

GS5000 car dvr

H198 car dvr

H3000 car dvr

K2000 Car DVR

kamasonıc car dvr

kamasonıc dual car dvr

v660 car dvr

x2000 car dvr

x6000 car dvr

x 8000 car dvr

model isimlerini google yazıp özelliklere bakabilirsiniz,örnek video için youtube,daha model bulursam eklerim,güncellerim

• Yararlı bir konu olmuş, paylaşım için teşekkürler. Bu kameraların birde videolarını ekleyebilirseniz güzel olur.

Benim merak ettiğim bir soruyu da hazır araba kamerası konusu açılmışken soriyim, o kadar adını dünyaya duyıtmuş büyük fotoğraf makinası kamera üreten firma var (nikon, canon vb.) bunlar acaba neden araba kamerası üretmiyorlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

benim merak ettiğim bir soruyu da hazır araba kamerası konusu açılmışken soriyim, o kadar adını dünyaya duyıtmuş büyük fotoğraf makinası kamera üreten firma var (nikon, canon vb.) bunlar acaba neden araba kamerası üretmiyorlar ?

Bunu sormak için gelmiştim konuya

Varsa bilgisi olan aydınlatsın bizi ?
  • adamlar uğraşmıyorlar,yapsalar fiyata 300 tl çekseler,zaten iyi çeken kameralar 100 tl civarı,kimse almaz zarar ederler diye yapmıyorlardır işletmeciler daha iyi bilir,arz talep
  • paylaşım için teşekkürler.
    bu kameraların gps ile hız ölçen modelleri,Tr satışları hakkında bilginiz varmı?
  • google da biraz araştırınca bunları buldum
    http://www.guvenliktoptan.com/arac-mobil-kamera-kat62.html
  • bu kameralar için dvr kutusu lazım ayrı kutusuda olacak yani,benim eklediklerim dahili kutulu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35turka

Yararlı bir konu olmuş, paylaşım için teşekkürler. Bu kameraların birde videolarını ekleyebilirseniz güzel olur.

Benim merak ettiğim bir soruyu da hazır araba kamerası konusu açılmışken soriyim, o kadar adını dünyaya duyıtmuş büyük fotoğraf makinası kamera üreten firma var (nikon, canon vb.) bunlar acaba neden araba kamerası üretmiyorlar ?

Kimse aracına 500 dolarlık kamerayı herkesin görebileceği şekilde emanet bırakmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  _____ Araç Kamerası Modelleri SS li _____

Bende var Black box olarak geçiyor fiyat 430€, yanlız son zamanlar yüksek süratlerde çızıltı yapıyor ses

Burda konu açmıştımhttp://forum.donanimhaber.com/m_60732361/mpage_1/key_/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Ex-Diesel

Bende var Black box olarak geçiyor fiyat 430�, yanlız son zamanlar yüksek süratlerde çızıltı yapıyor ses

Burda konu açmıştımhttp://forum.donanimhaber.com/m_60732361/mpage_1/key_/tm.htm

pahalı siteden almışsın,hepsi çin malı ayrıca 500 tl ona verene kadar 100 tl ye dod f600 iyi giderdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 24 Şubat 2013; 17:18:28 >

• Arabada kablo yığını oluşturmayacak rahatsız bir görüntü vermeyecek bir model var mı? Kablosuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the best or nothing

Arabada kablo yığını oluşturmayacak rahatsız bir görüntü vermeyecek bir model var mı? Kablosuz?

kablosuzlar daha pahalıya gelir zaten kablo montajı zor değil,aracın kapı kenarlarındaki iç tarafa bakan lastiklerin altından geçecek basit yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.