Bildirim
Araç kamerasındaki hafıza kartında sorun ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam goruntu kalitesini düşürüp süreyi arttırabilirsiniz bu çözünürlükte 2 saat dayanması bence normal.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
teşekkür ederim araç kameraları için bu değerlerin kaç olması gerekiyor
Hocam kendim xiaomi 70mai kullandım, düşük ayarda, arabalar çok net görünmesede tam mesafe söyleyemem ama 5-10 metreye kadar plakalar filan okunabiliyordu. 64gb kart ile 6-7 saat kayıt alıyordum fakat cözünürlügü en üst düzeyde kullanmiyordum. Siz üst düzey çözünürlükte kullaniyorsunuz diye 2 saatlik performans veriyordur 1 kademe düşürürseniz 2.5-3 saate çıkabilir. Kendi kullandigim hafıza karti samsung evo plus tu
Memnun kaldınız mi hocam 70mai’den pro’su da var sanırım çok fark var mi
Hocam pro hakkında bilgim yok fakat benim kullandığım gayet işimi görüyordu. Günde 1-2 saat yolda geçiriyordum o vakitlerde açıyordum. Hafızası çok çabuk dolmuyordu tabi kullandıgınız hafıza kartının boyutuna bağlı alacaksanız ben tavsiye ederim kendim yurtdışından almıştım ama şuan durumlar belli siz türkiyede e ticaret sitelerinin birinden alın bence.
Anladım hocam teşekkürler
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X