Bildirim
Araç Kaplama
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
mesela bi kaç tutulan araba modelinin fiyatlarını verseniz -
arabasına gore degısıyor işçilik farkları oluyoır arabalarda -
ford focus 2009 mesela kaça çıkar? -
mrb hocam
aracımın tavanında güneş yanıkları mevcut ve folyo ile kaplatmayı düşünüyorm aracımın rengine uygun metalik bordo folyo bulup kaplatmam mümkün mü başka renk istemiyorum ve ne kadara mal olur? -
91 mazda 323 HB ne kadara çıkar? -
Araç kaplamada bu firma cok guzel. Kendı aracımı kaplattım cok guzel yaptılar. Fıyatıda ıyı
Burdan Bakabılırsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_sunrise -- 15 Temmuz 2010; 1:30:22 > -
quote:
Orijinalden alıntı: istanbul_sunrise
Araç kaplamada bu firma cok guzel. Kendı aracımı kaplattım cok guzel yaptılar. Fıyatıda ıyı
Burdan Bakabılırsınız
Aracınız nedir, kaça maloldu size? -
quote:
Orijinalden alıntı: vezveldek
quote:
Orijinalden alıntı: istanbul_sunrise
Burdan Bakabılırsınız
Aracınız nedir, kaça maloldu size?
İstanbulda ikiadam 900 gibi bir fiyat verdi bana sedan vti ı mat beyaz kaplamak için. Ama ben seni yanlış yönlendirmek istemem onlar sana açıklama yapıyor folyonu secıosun mesela folyoların sınıflarını soyluo a kalıte su yıll dayanır sana acıklama yapıolar. Sen secıp sonra fıyat cıkarıolar. ki çok uygun...
www.ikiadam.net
-
Merhaba arkadaşım.. Benim bir derdim var ve çözsen çözsen sen çözersin artık...
Benim araca benden önceki sahibi kaput koruma filmi yaptırmış.. Ben de ilk zaman hiç ellemedim.. Bu yaz araç güneşin altında çok kalınca film kurudu ve çatladı son zamanda da sapsarı oldu :(
Şimdi çıkaramıyorum bunu zira kalkmıyor, kalksa da ufak ufak parçalar halinde pul pul kalkıyor.. Ben bunu nasıl çıkartacağım? Varmıdır boyaya zarar vermeden bunu çıkartmanın bir yolu ? kimyasal madde filan?
Yardımın için teşekkürler... -
quote:
Orijinalden alıntı: kocatepe
Merhaba arkadaşım.. Benim bir derdim var ve çözsen çözsen sen çözersin artık...
Benim araca benden önceki sahibi kaput koruma filmi yaptırmış.. Ben de ilk zaman hiç ellemedim.. Bu yaz araç güneşin altında çok kalınca film kurudu ve çatladı son zamanda da sapsarı oldu :(
Şimdi çıkaramıyorum bunu zira kalkmıyor, kalksa da ufak ufak parçalar halinde pul pul kalkıyor.. Ben bunu nasıl çıkartacağım? Varmıdır boyaya zarar vermeden bunu çıkartmanın bir yolu ? kimyasal madde filan?
Yardımın için teşekkürler...
öneri :
yavaş yavaş çeke çeke çıkar, kalan pulları mazotla ya da tinerle sil ( orjinal boyayı kaldırmıyor matlaştırmıyor) daha sonrada bi pasta cila yap.
-
örnek fotoğraflar koyabilirmisiniz? Mesela ben aracımı kaplatcak olsam izmirde şuan için tek güvenebileceğim firma var işçilikleri çok güzel, birkaç tane fotoğraf ekleyim hatta..
farklı çalışmaları:
-
ankarada bu işi en iyi yapan yer gmg garage. -
İstanbul anadolu yakasında Kreatif Tasarım Ajansını önerebilirim, Denizli araç kaplama işiniz olursa mutlaka ekol tabeladan bi fiyat alın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X