Şimdi Ara

Araç kasko sigorta hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ben aracımın satışını gerçekleştirdim, kasko ve sigorta yenileme üzerinden geçen süre 2 qy kadar. Satış belgemi, yaptırdığım yere verdim, şuan sistem yok dediler, iban istediler parayı oraya gönderecegiz dedıler.

Tamam dedim verdim, üzerinden 10 gun geçti ses seda yok. Yazdım birkez mesajı gördü yanıt vermedi.

Merak ettiğim şey, bunun için yasal bir süre varmı? Yanı bu işler böyle mi yürüyor, yoksa benı basından mı sallıyor?

İlk kez arac sattım ve nasıl işliyor sistem bilmiyorum, cok kaynakta bulamadım. Teşekkürler şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kasko ve sigortayı zamanında nakit mi ödemiştiniz yoksa kredi kartıyla mı ödemiştiniz.

• Nakit ödemiştim

• Kasko-sigorta şirketinin web sitelerinden iptal talebinde bulunun. Ben Quick sigortadan yaptırdığım trafiği internet sitelerinden iptal ettirdim.

• Web sitelerinde o kısmı bulamadım, arıyorum acmıyorlar. 20 gun oldu ıade yapılmadı. Bunuj ıcın resmi bir süre varmı? Şikayet etmeyi düşünüyorum kendılerını. Koskoca şirketler bu paraları odemekten kacıyorsa, işimiz var.

• Kasko ve sigorta hangi firma (marka) ise bizzat müşteri hizmetlerini arayın ve durumunuzu detaylı olarak anlatın.

Ayrıca e-devlet üzerinden adınıza kayıtlı kasko ve sigortanın devam edip etmediğini görebilirsiniz, bir bakın oraya da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravaman -- 21 Aralık 2021; 21:46:43 >
  • Benim sigortacım var. Geçen araç sattığımızda satış sözleşmesini gönderdiğim gibi iptal oldu 1 hafta içinde para hesaba geldi. Şikayet et sigorta tahkime

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasko İkame Araç Farkı
    13 yıl önce açıldı
    ARABA KASKO
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • e devlet uzerınden baktıgımda, kasko ve sıgortam ıptal edılmış. 30 kasım 2021 de işlenmiş.

fakat ücret ödemesi ibanıma gelmedi.

kaskonun baglı oldugu şirketi 4 kez aradım açılmadı, yaptırdıgım yer cevapsız. mesajımı goruyor yanıt vermıyor.

bu durumda şikayetten baskabırsey kalmıyor gerıye sanırım.

• sigortacınızın ilgili olmalı lazım.

10 yıldır aynı sigortacıyla çalışıyorum. defalarca araç alıp sattım sigortacıya sözleşmeleri attığımda işlemleri gerçekleştiriyor. bence sigortacınızı değiştirin.

• Benım ılk aracımdı, tekrar asla kendısı ıle alışveriş yapmam zaten. Benım ogrenmek ıstedıgım şey bunun bır suresı varmı yokmuydu, fakat e devlet uzerınden şikayet edecegım kendısını, guzellıkle hallolmayacak sanıyorum. Teşekkurler herkese

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.