Şimdi Ara

Araç kazalarındaki değer kaybı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar cumartesi günü kaza yaptım aracımın sağ kapısı değişecek daha öncesinde kaza vs bişey yok değer kaybı almak istiyorum ne yapabilirim ve kapının değişmesi aracın değerinin ne kadar etkilet örneğin aracımın kazasız hal 55 bin tl iken değişen kapıdan sonra ne kadar olur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yanlış hatırlamıyorsam başka birisi bu konuyu açmıştı değer kaybı için ona bakabilirsin. fiyat olarak genelde hasar kaydı miktarı kadar düşerler diye biliyorum yanlış olabilir
  • gunumuz ulkesinde aracta ufak hasarlar o kadar deger kaybetmiyor. sen deger kaybını al satarken de normal satıs fiyatını yaz. satarsin.
  • Bildigim kadariyla far - Tampon - cam degisimine hasar kaybi verilmiyor, Piyasada ise Tramer hasar kaydi kadar fiyat dusuruyor alicilar.

Geri kalan kapi camurluk gibi tum kaporta bolgelerine ve sase duzeltmeye gore hasar kaybi isteyebiliyorsunuz.

Once sigorta firmaniz ile gorusuyorsunuz, eger iki tarafta da ayni sigorta ise basit bir ekspertiz hesabiyla size bir fiyat oduyorlar. Sigorta firmalari farkli ise surec uzun ve pazarlikli olabiliyor.

Arabanin piyasa degeri, kilometresi , vs tum degerler hesaplanarak ortaya birsey cikiyor.

Bir zamanlar bana carparak kendini pert eden ve tarafima gelen 10.000TL civarindaki hasar icin basvurdugumda 1.500TL odeme almistim. Gazoz parasi gibi gelmisti, ikinciel piyasasi etkili oldugu soylenmisti.

Cok anlamsiz da olsa teselli armagani olarak diyerek gectim. Hukuk burolarina basvurarak itiraz yolu da var tabi.

• 1.000-1.500 Max alırsın bence uğraşmaya değer

• hangi akıllı çıkardıysa şu değer kaybı mevzusunu gerçekten yatacak yeri yok
  • Eski aracımın değeri 45bin civarındaydı.Aracimin sağ

tarafinda iki kapıda da karşı taraftan dolayı sürtme,hafif göçük meydana geldi.Servis muhtemelen değiştirirdi kapilari,servis dışında karşı tarafın sigortasından hasar kaydı 800 TL ye yaptırmıştık.Deger kaybıyla alakalı bu işle uğraşan avukata verdim.25 gün içerisinde 4bine yakın değer kaybı aldık.Anlasma gereği yüzde 10 kısmıni avukata verdim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.