0 KM ARAÇ ALMAK İSTİYORUM ÖZURLU INDIRİMİNDEN YARARLANMA HAKKIM VAR 40 TL LIK ARAC 28500 GELIYOR 2 ARAC ARASINDA KARAR VEREMEDİM SIZIN ÖNERİNİZ NE OLUCAK? TOYOTA AURIS TOYOTA YARİS HYUNDAI BLUE ARAC ÖZELLKİLER DİZEL OTOMATİK VİTES STANDART PAKET FIYATLARIDIRI YUKARIDAKI FİYAT. BÜTCEM 30000 TL DİR
TEŞEKKÜRLER
Toyota ve Hyundai arasında kalırsan ben olsam Toyota Auris ' i tercih ederdim ama bunu kesinlikle Hyundai 'i kötülemek için demiyorum. Ben maymun iştahli bir adamım . Yarın bir gün aracımı satmak istersem hep ikinci el piyasasına dikkat ederim. Ve bu Toyotalarin piyasası asla olmuyor arkadas. En fazla 2-3 bin oynuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: WithinTemptation
Toyota ve Hyundai arasında kalırsan ben olsam Toyota Auris ' i tercih ederdim ama bunu kesinlikle Hyundai 'i kötülemek için demiyorum. Ben maymun iştahli bir adamım . Yarın bir gün aracımı satmak istersem hep ikinci el piyasasına dikkat ederim. Ve bu Toyotalarin piyasası asla olmuyor arkadas. En fazla 2-3 bin oynuyor.
İki araç arasında kaldım bütçe kısıtlı ve ayrıca diğerleri fiyatalrı bayagı yuksek beni aşıyor acıkcası blue gorunusu olaark hosuma gıtıı AURİSTE OYLE BİRİ DAHA GOSTERİŞLİ BLUE MESELA DİĞERİDE OYLE AMA UFAK BIRAZ AİLE ARABASI OLUCAK AYRICA OYUZDEN FIKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM :)