Şimdi Ara

Arac kullanimi pratik yapma.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba 1-2 hafta sonra direksiyon sinavim var ve ben babamim araci ile pratik yapmak kendimi alistirmak istiyorum henuz yeni oldugum icin gec saatlerde calismak yollar bosken kullanmayi dusundum gece 11 12 gibi bizim. buralar bos oluyor arac kullanabiliyorum birazcik daha alisip pratik yapmam gerek. acaba mahalle etrafinda calisirken polis durdurursa sıkıntı olur mu olayı ızah etsem ne olur?
    yanıma ehiıyetlı ve sureklı arac kullanan bırını alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellatcs7 -- 22 Şubat 2017; 2:36:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• normal sartlarda ceza yersin, arac baglanir. anlayis gosternek, gormezden gelmek polisin o anki keyfine kalmis. Herkes ehliyetsiz kullanip ben pratik yapiyorum derse ehliyetin bi anlami kalmaz zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagızalp -- 22 Şubat 2017; 8:6:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mahalle etrafında polis ne arasın.Polisle karşılaşma olasılığın çok düşük.Karşılassan bile illaki ehliyet ruhsat soracak değil ya

• Ehliyetsiz yola cikmayim gece 03.00 bile olsa.Alkollu biri gelip carpsa ehliyetiniz olmadigi icin siz suclu cikarsiniz.

Allah korusun hic beklemediginiz bi yerde onunuze cocuk atlasa olacaklari bence hic dusunmeyin.Kursta egitim vermislerdir zaten.Sizde Bos arazi gibi yerde dur kalk , park ve surus yapin yeterli olur.

• İstanbuldaysan olimpiyat stadının praya inanılmaz yerler tapmışlar resmen araç kullanmayı öğrenenler için alan yapılmış, şams eseri grçrtkrn görğmüştğm, bir düşün derim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.