Şimdi Ara

ARAÇ KULLANIRKEN DİKKATİM DAĞILIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 28 yaşındayım. çoğunuz gibi ufaklıktan beridir araç kullanırım. 6 yıldır şahsıma ait araçlarım oldu. bu zamana kadar allaha şükür bir kazam yok. fakat son bir kaç gündür dikkatim inanılmaz dağılıyor. yola odaklanamıyorum. bugün artık arabayla yola çıkmama kararı aldım. sabah önümde seyir halinde olan bir araca vuruyordum. korna sesiyle irkilmemle birlikte firene basmam bir oldu arada 3-5 cm mesafe kala durdum. ama o korna sesini duyana kadar o aracı görmedim bile. yine bu gece sıralarında eryaman tarafında ara yoldan gelen bir aracı görmedim. aynı senaryo. korna sesleriyle irkildim, firene bastım, karşı taraf firene bastı kazayı atlattık. arkadaşların gönlünü aldım tabi. ama ikinci seferde çok korktum. kaza neyse ama ya birisine bir şey olur korkusuyla gittim eve kadar. evet yaşadığım günler kolay denecek günler değil fakat bunca yıladır olmayan şeylerin bir kaç günde olması biraz düşündürdü. forumda öyle uzun uzun yazan bir insan değilim. sadece buna benzer şeyleri yaşamış arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. otomobil genel kısmını sıklıkla takip ederim. en azından başka arkadaşların başına gelmemesi adına tavsiyeler iyi olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gogoank -- 2 Nisan 2014; 4:04:54 >

• Dikkatli, bir şöför olun 1 saniyelik dalgınlığınız dahi kendi canınıza, daha kötüsü başka birinin canına mal olabilir. Hapislerde geçen bir yaşama neden olabilir. hepsinden kötüsü o dalgınlık kaza olmasına sebebiyet verirse ömür boyu bu yük omuzlarınızdan düşmeyecektir.

Böyle olduğunuzu hissettiğiniz anlar da gerçekten binmeyin o araca. Aman diyim Allah korusun nelere sebebiyet verir bir anlık dalgınlıklar, tüm dikkatinizi yola vermeye çalışın ve gerçekten başka şeylerle hiç ilgilenmemeye bakın.
  • Demek ki bu aralar kafaniz mesgul. Kafanizi mesgul eden sorun cozulene kadar araba kullanmayin yada hep yavas gidin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Odaklanma Sorunu ve Dikkat Dağınıklığı probleminiz var bence.Bir doktorla görüşmek faydalı olabilir.belkide havaların değişmesyle alakalı birşey olabilir.Aman dikkat ihmale gelmez
  • Yeni bir ilaç kullanmaya başlamadığınızı varsayarsak, iş ve ev hayatınızda da bir sorun yok ise, enerji azlığından şikayet ediyorsanız, eklem ağrıları, uyku hali mevcut ise bahar yorgunluğu gibi duruyor.

Tabii farkında olmalısınız ki bu fehva "yazmadan katip, okumadan alim" olmuş birinin görüşü. Bir hekime danışınız.

Ek : Çevresel görüşünüz daralmakta olabilir mi? Glokom da bir ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldsalt -- 2 Nisan 2014; 6:05:55 >
  • mümkün olduğunca araba sürerken olumsuz şeyler düşünmeyin, zira bu tür şeyler düşününce oluyor böylesine büyük dalgınlıuklar. açın hit bir pop müzik salın gitsin :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.