Şimdi Ara

Arac kullnaırken kafam agrıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arac kullnaırken kafam agrıyor?1 saatden uzun yolcuklarda inanılmaz bir baş agrısına giriyorum.
    bütün günüm berbat oluyor.

bilgisi olan var mı.

• cam açıyor musunuz
  • acık kapalı fark etmiyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: omercan_84

cam açıyor musunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.MARX

acık kapalı fark etmiyor.
    quote:

cam açıyor musunuz

Alıntıları Göster
    Gözlerinizi kontrol ettirin, gözlük kullanmanız gerekiyor olabilir.

edit:klimayı direk yüzünüze üfleyecek şekilde ayarlıyorsanız ondanda olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MINERVAL -- 13 Temmuz 2010; 21:22:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MINERVAL

Alıntıları Göster
    göz doktoruna gidin gözden değilse çok hızlı veya agresif araç kullanıyorsunuz bundan dolayı kendinizi kasıyorsunuz ve boyun kaslarınız taş gibi oluyor buda baş ağrısına dönüşüyor diye tahmin ediyorum ?
  • quote:

Alıntıları Göster
    belki tuhaf gelecek amma araba sizi tutuyor olabilir.ilk akla gelen gözlük meselesini arkadaş söylemiş zaten....
  • quote:

Alıntıları Göster
    gözlerinizle alakalı olabilir. ancak bir sürü sebep olabilir.

aracınızda koku olabilir.
    gözlerinizde sorun olabilir.
    tansiyon sorununuz olabilir.
    mide sorununuz olabilir.
    psikolojik olabilir. (bilinç altındaki kaza korkusu strese ve streste baş ağrısına neden olabilir.)

daha bir sürü sebep sayılabilir.

doğrudan sebep şu bu demek çok zor.

başınızın ağrıdığı araca şoför olarak değil yolcu olarak oturduğunuzda da aynı ağrı oluyor mu?
    arka koltuktayken de aynı sıkıntıyı yaşıyor musunuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

acık kapalı fark etmiyor.
    quote:

cam açıyor musunuz

Alıntıları Göster
    çok ilginç benim de araba kullanmadığım zaman beynim uğulduyor, başıma ağrı saplanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hezerfen

belki tuhaf gelecek amma araba sizi tutuyor olabilir.ilk akla gelen gözlük meselesini arkadaş söylemiş zaten....

Alıntıları Göster
    Göz konusuna pararlel olarak ön camda mercekleme de olabilir.

Bagaj fitili güvenlik ekipmanıdır. Ek yeri aşağıya bakıyor ve bir açıkık bulunuyorsa (aracın arkası da vakum bölgesidir) buradan içeri eksos gazı çekebilir. Karbonmonoksit de baş ağrısı yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karbon 12

Göz konusuna pararlel olarak ön camda mercekleme de olabilir.

Bagaj fitili güvenlik ekipmanıdır. Ek yeri aşağıya bakıyor ve bir açıkık bulunuyorsa (aracın arkası da vakum bölgesidir) buradan içeri eksos gazı çekebilir. Karbonmonoksit de baş ağrısı yapar.

Alıntıları Göster
    Gerçi cam açık olduğunda da farketmiyor demişsiniz ama havalandırma dahili konumda kalırsa bir süre sonra bende hafif baş ağrısı yapıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncrdbl

Gerçi cam açık olduğunda da farketmiyor demişsiniz ama havalandırma dahili konumda kalırsa bir süre sonra bende hafif baş ağrısı yapıyor..

Alıntıları Göster
    Benim gozlerim cok az bozuk olmasina ragmen uzun sure kullaninca agri yapiyordu. Simdi gozluk takiyorum bir sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hemican

Benim gozlerim cok az bozuk olmasina ragmen uzun sure kullaninca agri yapiyordu. Simdi gozluk takiyorum bir sorun yok.

Alıntıları Göster
    Farkında olmadan kendinizi kasıyor olabilir misiniz ? İnsanlık hali olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuflenmispeynir

Farkında olmadan kendinizi kasıyor olabilir misiniz ? İnsanlık hali olabilir.

Alıntıları Göster
    haklısınız havalandırma acık oluyor genelde.
    göz problemim oldugunu düşünmüyorum gözlük kullanmıyorum.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Havalandırmanın etkisi büyüktür , mesela klima açık olduğu zaman benimde başım ağrır genelde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuflenmispeynir

Havalandırmanın etkisi büyüktür , mesela klima açık olduğu zaman benimde başım ağrır genelde.

Alıntıları Göster
    alakasız gelebilir ama bu durum araçla da ilgili olabilir.
    aracın yalıtımı kötü ise yani lastik sesi alıyorsa sürekli ugultudan yapıyor olabilir.
    aracın marka modeli nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: STasdemir

alakasız gelebilir ama bu durum araçla da ilgili olabilir.
    aracın yalıtımı kötü ise yani lastik sesi alıyorsa sürekli ugultudan yapıyor olabilir.
    aracın marka modeli nedir

Alıntıları Göster
    bence kulaklarınızada baktırın, orta kulak ilhitabı da olabilir
  • quote:

çoğu kişi düşünmez ama vardır.
    uzak ve yakın okumada test edin.
    astigmatizm varsa bu sizi çok etkileyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: medonk

quote:

çoğu kişi düşünmez ama vardır.
    uzak ve yakın okumada test edin.
    astigmatizm varsa bu sizi çok etkileyebilir.

Alıntıları Göster
    benim gibi genelde geç yatıp uykunuzu almadan uyanıyorsanız normal. Bir ara düzenli olarak 23 te yatıyordum.Ertesi gün akşama kadar enerjik oluyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Lupara_ -- 13 Temmuz 2010; 23:45:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _Lupara_

benim gibi genelde geç yatıp uykunuzu almadan uyanıyorsanız normal. Bir ara düzenli olarak 23 te yatıyordum.Ertesi gün akşama kadar enerjik oluyordum.

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun. Bilgisayarın ekranına bakmaktan aynı durum bende de meydana geliyor (ve eminim yüzbinlerce kişide daha, çağın hastalığı gibi birşey).

- Sakız çiğneyin
    - Müziğin sesini hafif açın
    - Mutlaka ara sıra su için
    - Havalandırmayı ayarlayın
    - Sıcak ve nem çarpabilir
    - Çok sıkı ayakkabı giymeyin

Kan dolaşımınız, endokrinolojik ve sindirim sisteminiz, uyku durumunuz gibi kriterlere çok önem verin. Gece yola çıkacaksanız 04:00'ten önce çıkmayın. 2 saatte bir mola verin. Mutlaka aracın içini ara sıra tam havalandırın, kullandığınız ilaçlar araç kullanma yeteneğini kısıtlayıcı özelliklere sahip olabilir, prospektüsü mutlaka inceleyin.

Yakın zamanda serebral MR çektirmeyi ve bir nöroloğa görünmeyi planlıyorum. Gerçi 4 yıldır daha dişçiye gideceğim, bir türlü fırsat gelmiyor, umarım bunu fazla sallamam...

• quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Geçmiş olsun. Bilgisayarın ekranına bakmaktan aynı durum bende de meydana geliyor (ve eminim yüzbinlerce kişide daha, çağın hastalığı gibi birşey).

- Sakız çiğneyin
    - Müziğin sesini hafif açın
    - Mutlaka ara sıra su için
    - Havalandırmayı ayarlayın
    - Sıcak ve nem çarpabilir
    - Çok sıkı ayakkabı giymeyin

Kan dolaşımınız, endokrinolojik ve sindirim sisteminiz, uyku durumunuz gibi kriterlere çok önem verin. Gece yola çıkacaksanız 04:00'ten önce çıkmayın. 2 saatte bir mola verin. Mutlaka aracın içini ara sıra tam havalandırın, kullandığınız ilaçlar araç kullanma yeteneğini kısıtlayıcı özelliklere sahip olabilir, prospektüsü mutlaka inceleyin.

Yakın zamanda serebral MR çektirmeyi ve bir nöroloğa görünmeyi planlıyorum. Gerçi 4 yıldır daha dişçiye gideceğim, bir türlü fırsat gelmiyor, umarım bunu fazla sallamam...

Alıntıları Göster
    aynen benim de sorunum bu.Bir halsizlik başımda ağırlık hissi.Baş dönmesi arada.Gözler sağlam çıktı.Göz tansiyonu da yok.Nörologa gittim iyi huylu vertigo gibi bir şey dedi.Tansiyonum düşüyor arada.İlaç vermedi ama kendiliğinden geçer dedi bir gelişme yok.Allah beterinden saklasın.Sırada KBB var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.