Şimdi Ara

Araç muayene randevusu ile karantina günleri kafa kafaya çarpıştı. Ne Yapacağım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 03.05.2021 tarihine eşimin araç muayenesi için randevu almıştım. Dün akşam (30 Nisan) hem benim, hem de eşimin covid-19 testi pozitif çıktı. 10 mayısa kadar karantinadayız. Randevu tarihini ertelemem için ne yapmam gerekiyor? Bugün 1 Mayıs olması sebebiyle TUVTURK çalışmadığından iletişime geçemedim. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turabituran -- 1 Mayıs 2021; 14:45:51 >

• 2021 yılındayız, teknoloji henüz o kadar gelişmediğinden randevular internet üzerinden değiştirilemiyor. Şöyle açıklayıcı bir sayfa da yok mesela;

https://www.tuvturk.com.tr/islem-rehberi.aspx

Bu durumda mecbur gideceksiniz, randevuyu almışsınız artık ayıp olur devlete. Çift maske takın, milletin yüzüne doğru da hapşurmayın yeter.

İyi muayeneler..

• Randevuya gitmezsen iptal olur. İyileştiğiniz gün randevu alabilirsiniz problem olmaz dert etmeyin. Geçmiş olsun.

• Tüv sitesinde randevu güncelleme seçeneği var.

Bu esnada muayene tarihi doluyorsa giderken çevirmeye girmemeye özen göstereceksiniz. Giderken karantinaya ilişkin evrak varsa yanınıza alın, çevirmede makul bir polis olursa ceza yazmaya kalkmaz. Gecikme cezasını her türlü alırlar.

Geçmiş olsun.

• https://www.tuvturk.com.tr/islem-rehberi.aspx

Herhangi bir yeri aramanıza gerek yok. sitesinden giriş yapıp erteleyebiliyorsunuz. aynı yıl içinde 2 hakkınız olması lazım.

Edit:Kusura bakmayın ilk başta geçmiş olsun demeyi unutmuşum. Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eloq -- 2 Mayıs 2021; 1:48:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cormen

Bu mesaj silindi.
    Covid pozitifler muaf değil.
  • Cellestin C kullanıcısına yanıt

Yanlış okumuşum, teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.