Şimdi Ara

Araç önerisi-egea cross 1.4 urban ya da lounge, megane 1.3 tce joy manuel (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tartışmaya gerek bile yok 1.3 tce Megane alın.

• crssover C kullanıcısına yanıt

Performans önemli değil ama tabi yokuşu rahat çıkmalı. O yüzden megane joy olsa bile ona yakınım. Megane da kronik olarak klima sorunu var diyorlar siz ne diyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • azaz06 kullanıcısına yanıt

9 lt yakar mı cidden şehir içi..

• hainz17 H kullanıcısına yanıt
    Şanzımani en iyi yanı zaten. Japon menşeili Aisin marka 6 ileri tam otomatik tork konvertorlu şanzıman. Hiçbir sorun yaşamazsınız. Fiata göre 100 bin kmde bir Aisine göre ise 60 bin kmde bir şanzıman yağını değiştirin yeter. Motoru da araştırırsaniz BMW menşeili ve mini cooper modellerinde de kullanılmış. Yani motor şanzıman on numara, kasa da egea kasası. Ben şahsen 1 aydır kullanıyorum çok memmunum. Türkiye şartlarında baya mantıklı araba.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Daha önce deneyimledim iki aracıda 1.3 tce megane 1.4 egea olarak motor konusunda 1.3 tce çok başarılı bir motor performans olarak 1.4 egedan daha iyi kesinlikle yakıt konusunda performanslı kullanırsan 8-9 litreleri görebilirsiniz egea 1.4 performans aramayanlar normal kullanıcılar için iyi bir seçenek sayılır yakıt tüketimi ortalama 7-7,5 civarı sayılır daha altını iki araçta göremedim. Ama şunu kesinlikle söyleyebilirim donanım olarak megane joy boş bir araç alınabiliyorsa eğer joy comfort almak daha iyi olacaktır birde isteğe bağlı büyük ekranda takılırsa tadından yenmez.

Şahsi fikrim, egea gayet donanımlı ama 1.4 yavaş hissettiriyor şehir içi kullanımda biraz atik olmak gerekebiliyor trafikte. Sene başında 1.6 mjet2 egea lounge ve 1.3 megane joy comfort (ikiside düz vites) arasında kalmıştım. Tercihimi egeadan yana kullandım. Şimdiye kadarda keşke dedirtmedi. Egea alınacaksa 1.4 fire dışındaki motorı tercih edebilirsiniz.

• Megane 1.3 TCE net.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Evde 1.3 tce edc icon clio var. Bu araçta hiç klima sorunu yaşamadım. Bilmiyorum megane 1.3 nasıldır. Ancak bende daha önceden 2017 model 1.6 joy megane vardı onu sıfır alıp 2.5 sene kullandım ve onda da klima sorunu yaşamadım.

• Renonun motor iyi fakat urban egea yeterli oranda özellik sunuyor. Megane alınca multimedya taktirmaniz park sensörü taktirmaniz lazım. Sıfır almak mecburiyetinde değilseniz ikinci el için 1.2 Meganelara bakın derim. 1.2 icon hb olanların fiyatları çok uygun bende bu araca sahibim. Klima sorunu ilk çıkan 1.3 tce cliolarda vardı onun haricindeki Megane serisinde gruplarda pek denk gelmedim. Yine o paralara ikinci el 1.3 tce EDC touch da alınır. Joy Megane gerçekten boş.
    Aktif olarak 1.3 egea urban sedan ve 1.2 tce icon hb kullanıyorum ikisi de 2016 model

• batkent B kullanıcısına yanıt

Valla 2.el bakıyorum zaten ama 1.3 tce touch bulamadım hiç 480 civarı hatta 500 e çıkabilirim. Joy edc de olur otomatik o fiyata varsa tabiki

• I30 yeni kasa dizel otomatik denk gelirse onlarda olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • devir ekonomi devri. lpg takıp binebileceğiniz donanımlı bir araba bakın. sene 2023 olmuş hala yokuş yukarı cıkmıyor diyorlar. atıyorum 1.3 tce nin 6 ile cıktıgı yokusu 4 le cıkar ama cıkar... yokuş cıkmayan yokuşta kalan bir araba en son ne zaman gördünüz. :D otomatik sorunsuz araba alın. şehir içi zaten 80 100 max yapıyorsunuz. 1.4 egea sıfır arkadaşım aldı en boş paketi. arabanın gidişi de yakıtı da iyi. şehir ici 6 lt civarı yakıyor. lpg de 9 yaksın yaksın hadi. yeter. benzinli bineceğiniz herhangi bir araba lpg nin iki katı yakacaktır bunu asla unutmayın.

• ugacomtr U kullanıcısına yanıt

Egea cross 1.4 çekiş problemi olmaz mı diyorsunuz.bir de yakıtı ne olur egea cross un

cross biraz büyük tekerlek vs ile yarım litre fazla yaksın. tüplü olcağından siz yakıtı düşünmeyin bile. şehir içinde yeter de artar. işe hergün arabayla gidip gelecekseniz çok km yapacaksanız tabiki tüp büyük kıstas olacaktır. eger servis var km az ama arabayla gideceğim gibi kriterler varsa benzinli daha üst segment ve daha donanımlı manual de bakabilirsiniz. sizin kullanım şekliniz herşeyin önünde olmalı. babam gibi haftada bir alışveriş vs gidip evde emekli profiliyle geziyorsanız otomatik rahat olacağı bir araba ile devam etmesi mantıklı. hergün kullanılacak bir araba alınacaksa zaten tüplü ve otomatik olması benim tercihim olurdu.

1.4 bile benim hoşuma gitti. 120 130 yeterli bir hız zaten yüksek hızlara da çıkıyor o da ayrı mesele ama yeter artar. şehirici de az yakan parçası ucuz geniş bir araba alın yeterli. hangi şehir bilmiyorum ama benim için artık kriter otomatik olması.

kendim de avrupa üretimi bravo kullanıyorum. gayet de memnunum. bilginize. iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugacomtr -- 20 Temmuz 2022; 22:35:59 >

• ugacomtr U kullanıcısına yanıt

İşyerim evimin yanında yürüyerek gidiyorum senede 8 9 bin km yapıyorum.yzun yolda beni rahat götürsün yeterli olur benim için.

Şehir içi trafikte evet. İyi araştırın lpg uyumuda yok. Sırf performans için fazla yakıt vermeye ne gerek var. Renonun turbo benzinlileri, vw kadar ekonomik değil.

Yokuşu rahat çıkmalı diyorsanız atmosferiğe bulaşmayın. Hele hele sınıfının en düşük torkuna sahip motordur 1.4 fire a asla.

2 arkadaşımda icon tce var. Klima ile ilgili şikayet ettiklerini duymadım. Ancak olsa bile garantili araçlar, sizden önce tamir ettirilmiştir. Aracı alırken klimasını kontrol edersiniz olur biter.

• Teşekkürler sanırım megane joy alacağım.

• motor vs kalite olarak iyi. Cok km yapılmayacaksa olur

• 2015+ Start Stop'lu Bluemotion 1.4 TSI VW Jetta tavsiye ederim.

2020 Egea 1.4 fire sedan urban plus kullanıyorum. 3bin kmde LPG takdırdım. Çekmiyor gitmiyor diyenlere takılmadan aldım. Öyle tıkandığı gitmediği bir olaya şahit olmadım açıkçası (vites düşürmeyi erkekliğe yediremeyen tiplerden olmadığımız sürece araç gidiyor). Manisada yaşıyorum aynı anda şirket aracı olarak 2021 1.3 multijet 95hp doblo premio plus kullanıyorum. İzmire giderken sabuncubelinde doblonun 5. Vitesle çıktığı yeri 1.4 egea ile 3. Vitese düşüp biraz devir çevirerek çıkıyorum. Hatta şöyle diyelim kayınçoda 1.3 multijet linea (2015) bacanaktada 1.6 tdi jetta (2017) var. Bayramda Muğla tarafına gittik. Aydın otobanında linea en son siyah dumanlar içinde yetişmeye çalışırken bacanağa selektör yapıyordum. Yani uzun lafın kısasa araç gidiyor hocam biraz devir çevirmekten korkmamak, vites düşürmekten de gocunmamak lazım.

Yakıt konusunda şehir içi 7.5 lt benzin veya 9.0 lt LPG
    Şehir dışı 6.0 lt benzin 7 lt LPG
    Karma 6.7lt benzin 8.1 lt LPG yakıyorum.

Uzun yolda oldukçada zorluyorum hocam ben memnunum tavsiye ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.