Şimdi Ara

Araç paylaşımı:YOYO (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
3
Favori
7.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yoyo dan 3 defa araç kiraladım ,

Yıllık üyelik kampanyası , Avea ile 9 TLye üye oldum , ilk kullanımda % 50 indirim verdiler.

Şartları uzun uzadıya inceledim , 2.000 TL ye kadar muafiyetli kasko bulunmakta araçlarda , lastik - cam sigortası bulunmuyor , en ufak bir durumda rapor tutulması gerekiyor. Çok şükür ki başıma böyle bir durum gelmedi , fakat şikayetvar.com da bu konu hakkında şikayetler olduğunu okumuştum.

Depo doldurma gibi bir durum yok ; Km başına 50kuruş karttan çekim bulunuyor , ki araçlar zaten km de aşağı yukarı 50kuruş yakıyorlar.

Provizyon olarak , araç sınıflarına göre farklı provizyon limitleri var , Golf ve Renault için 250 TL , Mercedes için 500 TL provizyon almışlardı.

İlk aldığım araç 500 Km de idi , gayet temizdi yıkanmış verilmişti tarafıma , çok memnun kaldığımı söyleyebilirim.

İkinci defa aldığım da , araç leş gibiydi , lastikler inikti , 5.000 Km civarındaydı , hemen hemen her tarafında çizikler bulunuyordu.

Üçüncüsünde de , durum ikincisi gibiydi 5.000 Km civarı , kiralayan arkadaşlar kiralık araba olduğundan ötürü yıpratabildikleri kadar yıpratıyorlar gibi geldi bana.

Günlük olarak kiralama olarak tavsiye edebileceğim bir firma değil ücreti dolayısıyla , fakat saatlik ve gece kuşu paketleri gayet makul.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pubu

Merhaba ,

Yoyo dan 3 defa araç kiraladım ,

Yıllık üyelik kampanyası , Avea ile 9 TLye üye oldum , ilk kullanımda % 50 indirim verdiler.

Şartları uzun uzadıya inceledim , 2.000 TL ye kadar muafiyetli kasko bulunmakta araçlarda , lastik - cam sigortası bulunmuyor , en ufak bir durumda rapor tutulması gerekiyor. Çok şükür ki başıma böyle bir durum gelmedi , fakat şikayetvar.com da bu konu hakkında şikayetler olduğunu okumuştum.

Depo doldurma gibi bir durum yok ; Km başına 50kuruş karttan çekim bulunuyor , ki araçlar zaten km de aşağı yukarı 50kuruş yakıyorlar.

Provizyon olarak , araç sınıflarına göre farklı provizyon limitleri var , Golf ve Renault için 250 TL , Mercedes için 500 TL provizyon almışlardı.

İlk aldığım araç 500 Km de idi , gayet temizdi yıkanmış verilmişti tarafıma , çok memnun kaldığımı söyleyebilirim.

İkinci defa aldığım da , araç leş gibiydi , lastikler inikti , 5.000 Km civarındaydı , hemen hemen her tarafında çizikler bulunuyordu.

Üçüncüsünde de , durum ikincisi gibiydi 5.000 Km civarı , kiralayan arkadaşlar kiralık araba olduğundan ötürü yıpratabildikleri kadar yıpratıyorlar gibi geldi bana.

Günlük olarak kiralama olarak tavsiye edebileceğim bir firma değil ücreti dolayısıyla , fakat saatlik ve gece kuşu paketleri gayet makul.

Araçta çizik vardı yazmışsınız alırken kontrol ederken belirttiniz de verirken önceden çizik olduğunumu söylediler ? Teslim sırasında bir sorun oldumu çizikler yüzünden ?

Depoyu doldurmak için shell istasyonlarından bedava taşıt tanıma sistemi ile dolum yapılıyormuş

ben yoyo kartımı aracı almadan shell istasyonuna gösterdiğimde bu kart bizde geçmiyor dedi

shell istasyonunda kasada ki adam

sanırım taşıt tanıma sistemi ile bedava dolum yapılıyor gerçi pompacıda ben anlamıyorum yoyodan dedi

araç çeyrek depodan az benzinle geri verilmemesi gerekiyormuş

şikayet var comda yeni a 180 kiralayanların yorumunda 4 kişi kiraladık aracın yeni araba kokusu bile üzerindeydi saatliği 16 lira kişi başı 4 lira ve çok memnun kaldık yazmışlardı

Araç tesliminde km başına 0.50 kuruş karttan çekiliyormuş

mersedes volvo ve mininin bir modelinde 500 lira provizyon diğer araçlarda 250 lira provisyon çekiliyor

ve ilginç olan dizel benzin mersedes clio her araçta km başına 0.50 kuruş ücret alınması

ve saphireden araç kiralayan bir kişi araç otoparkta iken baz istasyonu o sırada çekmediğinden aracı çalıştıramamış ama hemen ilgilenip kiralama süresini uzatmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixslax -- 15 Haziran 2013; 0:11:54 >

• unixslax U kullanıcısına yanıt
    Çizikleri herşeyi belirttim arayıp , bilgileri olduğunu söylediler , o yüzden sıkıntı yaşamadım , yaşamakta istemem açıkcası , aracı teslim almadan önce fotoğrafladım herhangi bir terslik yaşanmaması için.

Shell istasyonuna gidip , taşıt tanıma var demeniz yeterli onlar full luyorlar direk zaten , yoyo kartı göstermen filan gerekmiyor.

Self-servis tarzında olduğu için , genelde aracı kimse size teslim etmiyor ve kimse teslim almıyor , gidip kartınızı okutup aracı alıyorsunuz direk , bırakırken de aynı şekilde bırakıp kapatıp çıkıyorsunuz.

Kaza ve lastik-cam hasar durumu biraz sıkıntılı gibi , neyse ki başıma gelmedi , aracı leş gibi aldığım bir defa tek eksisi benim düşünceme göre , her defasında karşılaşılabilecek bir olay değil fakat yine de araç kiralayıp para veriyorsam temiz temiz binmek isterim , aracı yıkattırmam durumunda fişinizi bırakın bonus olarak hesabınıza tanımlıyoruz diye bir çözüm ürettiler.

Daha önce de belirttiğim gibi , uzun süreli olmayan saatlik kiralamalarda oldukça hoş bir sistem , uzun vade de sanki biraz tuzluya kaçıyor diye düşünüyorum.

• Sistem güzel ama geliştirilmesi lazım. Ayrıca ismi de nereden geliyormuş böyle? YOYO? Anlamını bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Sistem güzel ama geliştirilmesi lazım. Ayrıca ismi de nereden geliyormuş böyle? YOYO? Anlamını bilen var mı?

Yoyoyu biliyor musun? Gercek anlamını? Hani 1-2 saat kullanıp bırakıyorsun ya, yoyonun hareketinden esinlenmisler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Sistem güzel ama geliştirilmesi lazım. Ayrıca ismi de nereden geliyormuş böyle? YOYO? Anlamını bilen var mı?

Yoyoyu biliyor musun? Gercek anlamını? Hani 1-2 saat kullanıp bırakıyorsun ya, yoyonun hareketinden esinlenmisler..

Hocam gene anlamadım. Karadenizliyim ya saatte geçti tabii biraz, ondan olsa gerek
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Hocam gene anlamadım. Karadenizliyim ya saatte geçti tabii biraz, ondan olsa gerek

Biraz kafa yorsan aa bu muymus diyeceksin..

• JasoNBuraK kullanıcısına yanıt
    Anlatsan iyiydi ama neyse.

YOYO deyince kafamda hiç bir şey canlanmıyor harbiden
  • quote:

Anlatsan iyiydi ama neyse.

YOYO deyince kafamda hiç bir şey canlanmıyor harbiden

http://www.lafsozluk.com/2011/03/yoyo.html?m=1

• JasoNBuraK kullanıcısına yanıt
    Enteresan bir isim seçimi olmuş. Yaratıcı bir arkadaşmış herhalde bu ismi bulan arkadaş
  • arkadaşlar geçen gün rüzgar kategorisinde cla 200 vardı kaldırmışlar

Araç paylaşımı:YOYO
  • ben de yoyodan araç kiraladım, fiyatı uygun bulmayanlar neye göre bunu söylediler anlamıyorum. herşey tıkırında işliyor, firmanın öne sürdüğü sartlar gayet normal, standart kiralama firmasının öne sürdüğü şartlar. km'de 50 kuruş da gayet makul....
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarac_07

arkadaşlar geçen gün rüzgar kategorisinde cla 200 vardı kaldırmışlar

Araç paylaşımı:YOYO

Spartacus
    Mercedes CLA200
    Kanyon AVM - Levent
    Üç Günlük Rezervasyon Durumu

Yeniden gelmiş ve boşta
  • Taksi kullanmaktan daha pahalı ama özel aracının olma durumu için çok iyi bir sistem. Ayrıca daha önce kiralamışlığımız var
  • quote:

Orijinalden alıntı: KibarAyı

Taksi kullanmaktan daha pahalı ama özel aracının olma durumu için çok iyi bir sistem. Ayrıca daha önce kiralamışlığımız var

kiraladım 15 saati 45 lira

hemde gece 18 sabah 9 arası

taksi gece tarifesi ne kadar biliyornusunuz
  • Fiyatlara zam gelmiş bayadır kiralamıyordum km başına 55 kuruş alıyorlar bir de çok fazla geldi

Bu yakınımzda hertz oto kiralama var araçları pek güzel değil ama dizel az yakan renoları var

daha önce kiralayan varmı hertzden
  • Beyler kafam karıştı. Öncelikle üye olup yıllık ücreti ödüyoruz. Ardından aracı revize edip araç kullanım bedelini ödüyoruz. Sonra da km başına 0.50 TL ücret ödüyoruz doğru mudur ?

Mesela 3 saat A180 kiraladım 60 TL. 30 km mesafe gittim 15 TL. Toplamda 75 TL mi ödemiş oluyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masdera

Beyler kafam karıştı. Öncelikle üye olup yıllık ücreti ödüyoruz. Ardından aracı revize edip araç kullanım bedelini ödüyoruz. Sonra da km başına 0.50 TL ücret ödüyoruz doğru mudur ?

Mesela 3 saat A180 kiraladım 60 TL. 30 km mesafe gittim 15 TL. Toplamda 75 TL mi ödemiş oluyorum ?

30 km 16,5 TL + 3 saat 60 TL = 76,5 TL ödüyorsun. aldığın yere geri bırakıyorsun.

bu arada avea hattı olana üyelik 9 TL ve ilk araç kiralama %50 indirimliymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: djarumblacks

quote:

Orijinalden alıntı: Masdera

Beyler kafam karıştı. Öncelikle üye olup yıllık ücreti ödüyoruz. Ardından aracı revize edip araç kullanım bedelini ödüyoruz. Sonra da km başına 0.50 TL ücret ödüyoruz doğru mudur ?

30 km 16,5 TL + 3 saat 60 TL = 76,5 TL ödüyorsun. aldığın yere geri bırakıyorsun.

bu arada avea hattı olana üyelik 9 TL ve ilk araç kiralama %50 indirimliymiş

Çok iyi ben bunu bi deneyim bakim

• YoYo ile ilgili herhangi bir sorunuz olursa cevaplayabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.