Şimdi Ara

Araç paylaşımı:YOYO (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
3
Favori
7.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracı kullandıktan sonra nereye bırakıyoruz? Geri götürüp yerine mi koyuyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pyromania.

YoYo ile ilgili herhangi bir sorunuz olursa cevaplayabilirim.

Yetkili misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

Aracı kullandıktan sonra nereye bırakıyoruz? Geri götürüp yerine mi koyuyoruz?

Evet aracı aldığınız yere geri bırakıyorsunuz. YoYo self servis bir kiralama şekli :) Yalnız ek ücret ödeyerek moto vale servisinden de yararlanabilirsiniz.

@sebenlideniz Hayır yalnız yetkili kadar bilgiye sahibim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pyromania. -- 2 Eylül 2013; 20:34:14 >
  • Vale ücreti ne kadar acaba?

Orneğin şehir merkezinden alıp havaalanında teslim edilmesi ne kadara patlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam arkadas kiralamis 130 kmh dan fazla surat yapma fln demisler boyle bi sinirlama varmi

• quote:

quote:

Evet aracı aldığınız yere geri bırakıyorsunuz. YoYo self servis bir kiralama şekli :) Yalnız ek ücret ödeyerek moto vale servisinden de yararlanabilirsiniz.

Ankara'ya ne zaman şube açılacak diye soracaktım

• quote:

Orijinalden alıntı: Belash

Vale ücreti ne kadar acaba?

Orneğin şehir merkezinden alıp havaalanında teslim edilmesi ne kadara patlar?

Ücretlendirme, aracı teslim almak istediğiniz ve/veya teslim etmek istediğiniz lokasyonun, aracın mevcut park lokasyonuna olan uzaklığına bağlı olarak yapılmaktadır. Detaylı ücret listesini görüntülemek için tıklayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mem01990

quote:

Hocam arkadas kiralamis 130 kmh dan fazla surat yapma fln demisler boyle bi sinirlama varmi

Araçların içinde ki sensör sayesinde 130 km/hyi geçtiğiniz zaman Çağrı merkezi sizi arayarak uyarı veriyor. Hızınızı azaltmamanız durumunda kredi kartınızdan ceza kesiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebenlideniz

quote:

quote:

Ankara planları dahilinde diye biliyorum ben

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sebenlideniz

quote:

quote:

Ankara planları dahilinde diye biliyorum ben

Sağolun

• Pyromania. kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için çok teşekkürler.

Ben Fransa'daki Autolib sistemi tarzı bir sistem sandım. Autolib'de Paris'in içinde bir sürü istasyon var. Gidip üye kartınızı okutuyorsunuz ve 1 elektrikli araç alıyorsunuz. İşiniz bittiğinde götürüp şehirdeki herhangi bir istasyona bırakıyorsunuz ve tekrar kartınızı okuttuğunuzda ne kadar süre kullandıysanız ona göre kredi kartınızdan otomatik olarak çekiyor. Bu sisteme göre çok daha ucuza geliyor. 1 saatlik kiraladığım arabayı tekrar aynı yere getirmemin bana hiç bir faydası olmuyor ne yazıkki.
  • quote:

Cevabınız için çok teşekkürler.

Ben Fransa'daki Autolib sistemi tarzı bir sistem sandım. Autolib'de Paris'in içinde bir sürü istasyon var. Gidip üye kartınızı okutuyorsunuz ve 1 elektrikli araç alıyorsunuz. İşiniz bittiğinde götürüp şehirdeki herhangi bir istasyona bırakıyorsunuz ve tekrar kartınızı okuttuğunuzda ne kadar süre kullandıysanız ona göre kredi kartınızdan otomatik olarak çekiyor. Bu sisteme göre çok daha ucuza geliyor. 1 saatlik kiraladığım arabayı tekrar aynı yere getirmemin bana hiç bir faydası olmuyor ne yazıkki.

Sistem hemen hemen aynı. Kartınızı okutuyorsunuz ve aracınızı alıyorsunuz. Kullandığınız süre boyunca benzini Shell'den bedava olarak alıyorsunuz. Yalnız km başına 55 kuruş bir ücret var. Bu ücret kullanım sonunda kartınızdan alınıyor. Yalnız tek fark aldığınız noktaya bırakmanız gerek. Sizin dediğiniz gibi olursa mesela Ace Ventura isimli aracı (A180 Style paket,beyaz,sunrooflu) tam olarak bu aracı istiyorum ve bu aracın lokasyonu Kozzy AVM. Bu aracı benden 1 saat önce kullanım süresi biten birisi Palladium'a bırakırsa, bana başka bir araç verseler bile benim aldığım donanım ve renk seçeneklerini tutmayacak. Buna bir çözüm bulunursa tabi sizin dediğiniz daha güzel.

• Aldığın yere geri bırakma olayı bu sistemin en büyük handikabı.

Bir de muafiyetli sigorta olayı da sakat. On farı kırdınız, cebinizden yaptırmak zorundasınız.

vale hizmeti de çok pahalı. İşleri çok zor vesselam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mem01990

quote:

Araçların içinde ki sensör sayesinde 130 km/hyi geçtiğiniz zaman Çağrı merkezi sizi arayarak uyarı veriyor. Hızınızı azaltmamanız durumunda kredi kartınızdan ceza kesiliyor.

işte bu enteresanmış..

• Belash B kullanıcısına yanıt
     Araç paylaşımı:YOYO

Ayrıca 1 yılda marka değerini 22 katına çıkardı YoYo. İşler tıkırında merak etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pyromania. -- 3 Eylül 2013; 18:04:21 >
  • liebermann L kullanıcısına yanıt
    Ayrıca araçlar da sigara dumanı sensörü'de var. Aracın içinde sigara içtiğiniz zaman ceza kesiliyor. Yoyo araçları mahalle arası kiralama şirketleri veya boğucu evrak işleriyle sizi yoran diğer kiralama şirketleri gibi değil. Herkes aracı kullanıp getirip bırakıyor ve otokontrol yapması gerekiyor herkesin. Yapılmadığı takdirde ceza kesiliyor. Bu nedenle herkes değil sadece Yoyo üyeleri araçları kiralayabiliyor. Yoyolu olmak ayrıcalıktır :)
  • Pubu P kullanıcısına yanıt
    Araç size kirli gelirse aracı yıkatıp faturasını içerde bıraktığınız takdirde Yoyo hesabınıza fatura tutarı kadar bonus yükleniyor.
  • quote:

Araç size kirli gelirse aracı yıkatıp faturasını içerde bıraktığınız takdirde Yoyo hesabınıza fatura tutarı kadar bonus yükleniyor.

ama süreden gidiyor işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABCdiküçgeni

quote:

ama süreden gidiyor işte

Kirli araçlar ile ilgili bizi ara ve durumu bildir. Bazen kirliliğin aracı kullanmayı mümkün kılmadığı durumlarda, uygun araç var ise sana başka bir araç önerebiliriz veya istersen aracı temizletebilmek için size ücretsiz ilave zaman verebiliriz
  • quote:

Kirli araçlar ile ilgili bizi ara ve durumu bildir. Bazen kirliliğin aracı kullanmayı mümkün kılmadığı durumlarda, uygun araç var ise sana başka bir araç önerebiliriz veya istersen aracı temizletebilmek için size ücretsiz ilave zaman verebiliriz

şimdi oldu işte.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.