Şimdi Ara

Araç paylaşımı:YOYO (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
3
Favori
7.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: phenomll

Bende pazar günü A180 Kiraladim 1 günlük
    Maltepe den aldım aracı başlarda biraz bocaladım koltugu kendime göre ayarlayamadim sonradan ayarlayabildim

araç cok güzeldi 122hp 2006 opel 1.6 ile yariş yaptik caddebostanda
    baya iyi arac 8,5sn de 0-100 yapiyor
    500tl provizyon cektiler hala geri ödemediler + 200tl aracin kiralama ücreti + 200km yol gitmişim 110 tl cekmişler

Sizin provizyonunuz muhtemelen gelmiştir şuana kadar ama ben sonradan görecekler için yazayım. Provizyonunuz yaptığınız KM hesaplanıp kartınızdan çekildikten sonra YOYO tarafından iade edilir. Ondan sonrası bankanızın prosedürlerine göre 2-5 gün içinde gelebiliyor. Böyle bi durum halinde lütfen bankanızla iletişime geçin.

• quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

benzer şekilde mobilizm diye bir firma daha çıktı..

Vavv bu da çok güzelmiş ya Mazda ve Audi kalbimi çaldı bile. Yalnız YOYO'nun tam çakması olmuş ya.Biraz daha özgün olabilirlermiş. Siteside yavan biraz. Benim için ilk göz ağrım yoyonun yerini tutmaz Ama düşünülebilir tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATOM ANT

binevi adamlar kartınla oyun oynuyorlar sacma geldi bana her boka ceza kesiyor

Lütfen biraz daha düzeyli konusalım YOYO'nun kuralları size katı geldiyse Avis,Intercity gibi firmalardan kiralayabilirsiniz. Bu yüzden YOYO araç kiralama değil araç paylaşım şirketi. Üyelikle işliyor. Ve yeri geldiğinde kişiler üyelikten çıkarılabiliyor ve birdaha YOYO araçlarını kiralayamıyor Mesela 2. kere sigara içmekten ceza yerseniz üyeliğiniz iptal ediliyor. Dediğim gibi YOYO bazı kişiler için çok gerekliydi ve yapıldı. Üyeler mutlu herkeste üye olmak zorunda değil niye bu kadar kızıyorsunuz ki

• Pyromania. kullanıcısına yanıt
    yoyo çalışanı olmak ayıp bir şey değil. hatta burada böyle biri olduğunu bilmek iyi bile olabilir, sorun yaşayan olursa çözüm için yardımcı olursunuz.

ama insanları salak yerine koymak itici oluyor.

"benim yoyoyla bir ilgim yok, hiç çıkarım, gelir sağlama durumum yok, ama bedava viral yapıyorum burada, her yazılana cevap vermeyi kendime görev sayıyorum, konu arkalara düştüğünde tekrar dikkat çekmek için öne çıkartıyorum"

oldu o zaman size iyi günler
  • Valla ben baktim simdi bankamdan 220 + 110 cekmis 500lira yi cekmemis yada iade etmus ota boka ceza filan kestigi yok 160 vurdum caddebostanda ceza filan gelmedi sigara icmedim arkadaslar iciyordy arabada icirtmedim saga cektim assada ictiler sonra devam ettik hafta sonu bida kiralamayi dysunuyroum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S_O_S

yoyo çalışanı olmak ayıp bir şey değil. hatta burada böyle biri olduğunu bilmek iyi bile olabilir, sorun yaşayan olursa çözüm için yardımcı olursunuz.

ama insanları salak yerine koymak itici oluyor.

"benim yoyoyla bir ilgim yok, hiç çıkarım, gelir sağlama durumum yok, ama bedava viral yapıyorum burada, her yazılana cevap vermeyi kendime görev sayıyorum, konu arkalara düştüğünde tekrar dikkat çekmek için öne çıkartıyorum"

oldu o zaman size iyi günler

Yoyo çalışanı olsaydım zaten söylerdim merak etmeyin Hatta belki rütbe falanda gelirdi çok güzel olurdu Yalnız gerçekten hiç çıkarım,gelir sağlama durumum yok. Herkes otomobil genelde bildiği konulara yardımcı oluyor,ama kimse bu kişilere gidip sen kaportacısın sen boyacısın sende sigorta şirketinde çalışıyorsun demiyor Bende otomobil kiralama hakkında bilgi sahibiyim ve sadece bu başlığa değil kiralama ile ilgili başka başlıklarada yazıyorum. Sizi rahatsız etmesi beni üzdü yalnız başlığı bile ben açmadım farkında iseniz Soru sorduklarında herkese pm ile mi cevap vereyim yukarı çıkmasın diye anlamadım yalnız aynı soruyu başkasıda sormak isterse burdan görmesi daha hoş olmaz mı

kendi bakış açım ile gördüğümü yorumluyorum

yazdığın mesajların, sözlerini inkar etmesi benim rahatsızlık duyduğum, çalışanıyım, şubesiyim, müdürüyüm desen eyvallah derim, belki bir iki merak ettiğimi de danışır tavsiyeni isterim ama kalkıp ben de sadece müşteriyim gönüllü yapıyorum dediğinde olmuyor, en basitinden viral yapıyorsun. bu ayrımı yapmış olalım, rahatsızlığımın sebebi belli olsun.

sen sorulan sorulara cevap atmamnın ötesindesin; her mesaja, olumlu, olumsuz yoruma da firmanın verebileceği cevapları yazıyorsun. kendini bir tutma, dediğin gibi kaportaydı, boyaydı gibi konularda forumda senin yaptığını yapan yok. kimse her benzer konuya tek bir servisi, boyacıyı önermiyor. dese dese ben bu ustaya gittim işini çok iyi yaptı, memnun kaldım, size de tavsiye ederim veya tam zıttı hiç memnun kalmadım sakın gitmeyin diyebiliyor.

aynı sistemi yapan firma hakkındaki mesajın

quote:

Vavv bu da çok güzelmiş ya Mazda ve Audi kalbimi çaldı bile. Yalnız YOYO'nun tam çakması olmuş ya.Biraz daha özgün olabilirlermiş. Siteside yavan biraz. Benim için ilk göz ağrım yoyonun yerini tutmaz Ama düşünülebilir tabi

bir sorum var bu işi yoyo mu icat etti yoksa yurt dışındaki örneklerinin "çakması" mı?(böyle söyleyince itici geliyor değil mi) bence rekabet iyidir, daha fazla "çakması" çıksın.

şimdi bütün mesajlarını tek tek okumaya gerek yok.

her mesajında on defe yoyo yazan, hatta bunu yaparken YoYo, YOYO gibi değişik kullanımlarla vurgulayan ya da bilinç altına işlemesini amaçla(ma)yan sen rakip firmanın adını bir defa bile yazmamışsın. (:

bazı marka fanatikleri var forumda her araba sorana aynı marka otomobilleri tavsiye eden, sen de çalışan değilim diyorsun madem, hadi seninkini de en iyimser yanımla buna benzeteyim yoyo fanatiğisin diyeyim. önceden vw, toyota, honda, alfa(belki ben de burada sayılırım) fanatiklerimiz vardı buna alışmıştık ama böylesi ilk oluyor (:

ama anlayacağın itici oluyor, böyle şeyleri gördükçe insanda ters bir tepki oluşturuyor.

• quote:

kendi bakış açım ile gördüğümü yorumluyorum

yazdığın mesajların, sözlerini inkar etmesi benim rahatsızlık duyduğum, çalışanıyım, şubesiyim, müdürüyüm desen eyvallah derim, belki bir iki merak ettiğimi de danışır tavsiyeni isterim ama kalkıp ben de sadece müşteriyim gönüllü yapıyorum dediğinde olmuyor, en basitinden viral yapıyorsun. bu ayrımı yapmış olalım, rahatsızlığımın sebebi belli olsun.

sen sorulan sorulara cevap atmamnın ötesindesin; her mesaja, olumlu, olumsuz yoruma da firmanın verebileceği cevapları yazıyorsun. kendini bir tutma, dediğin gibi kaportaydı, boyaydı gibi konularda forumda senin yaptığını yapan yok. kimse her benzer konuya tek bir servisi, boyacıyı önermiyor. dese dese ben bu ustaya gittim işini çok iyi yaptı, memnun kaldım, size de tavsiye ederim veya tam zıttı hiç memnun kalmadım sakın gitmeyin diyebiliyor.

aynı sistemi yapan firma hakkındaki mesajın

quote:

bir sorum var bu işi yoyo mu icat etti yoksa yurt dışındaki örneklerinin "çakması" mı?(böyle söyleyince itici geliyor değil mi) bence rekabet iyidir, daha fazla "çakması" çıksın.

şimdi bütün mesajlarını tek tek okumaya gerek yok.

her mesajında on defe yoyo yazan, hatta bunu yaparken YoYo, YOYO gibi değişik kullanımlarla vurgulayan ya da bilinç altına işlemesini amaçla(ma)yan sen rakip firmanın adını bir defa bile yazmamışsın. (:

bazı marka fanatikleri var forumda her araba sorana aynı marka otomobilleri tavsiye eden, sen de çalışan değilim diyorsun madem, hadi seninkini de en iyimser yanımla buna benzeteyim yoyo fanatiğisin diyeyim. önceden vw, toyota, honda, alfa(belki ben de burada sayılırım) fanatiklerimiz vardı buna alışmıştık ama böylesi ilk oluyor (:

ama anlayacağın itici oluyor, böyle şeyleri gördükçe insanda ters bir tepki oluşturuyor.

Aslında size kısa bi cevap yazmıştım ama bunu değiştiriyorum her dediğinize tek tek cevap vereyim. Ne çalışanı ne müdürüyüm. Canım burda insanlara yardım etmek istedi bunu yapıyorum sadece. Dediğim gibi başka başlıklarada yazıyorum. Kiralama ile ilgili olan. Niye gelipte bu başlığa takıldınız anlamadım.

Bazı konularda YOYO'nun uygun olmayacağı durumda YOYO'yu tercih etmeyin dediğimde oldu. Bazı kişilere göre Avis iyiydi Sixt gibi firmalar iyiydi. Onlara da o konuda yardımcı oldum. Bu forumda birisi vardı ki açık senetsiz araç kiralanmayacağını bilmiyordu. Ben sadece insanlara bilgi vermek istiyorum. YOYO başlığı sizin gözünüze takıldı sanırım. Çoğu zaman YOYO kullanmak isteyene emin misiniz diyede sordum defalarca çünkü biliyorum ki YOYO herkese uygun değil. Bu nedenle burda viral falan yapmıyorum başka kişilerin başka firmalarla ilgili sorularınada yanıt veriyorum.

YOYO ZipCar'ın Türkiyede ki uygulaması. Türkiye'de özgün bi uygalama. Düşündüğünüzün aksine sırf ordaki Mazda MX5 ve Audi A1 için Mobilizm üyeliği de almayı düşündüm ve videosunu izledim. YOYO ile aynı anlatım dilinde konuşuyordu ve Türkiyede tek olduğunu iddia ediyordu. Ve YOYO'nun tam anlamıyla ÇAKMAsıydı çakma sözüm sizi bu kadar rahatsız ettiyse. Uygulamayı yapması onun çakma olduğunu göstermez. Kullandığı dil ve stil çakmalığını gösterdi bana. Biraz incelerseniz görürsünüz.

Her mesajımda O firma mı yazacağım YOYO yazıyorum. YoYo, YOYO şirketin kendi yazma çeşitleri bende o an elime nasıl gelirse öyle yazıyorum. İtici oluyorsa kusuruma bakmayın sizi rahatsız ettiyse bu başlığa birdaha yazmayım ama inanın ki sadece markayı sevdiğim için insanlarda bu marka hakkında bilinçlensin istemistim hepsi bu 5 kurus para kazanmadım YOYO'dan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pyromania. -- 11 Eylül 2013; 19:52:50 >

beni sakın yanlış anlama, asla sana bu başlığa yazma gibi bir şey demem söz konusu olmaz, olamaz. istediğin yere, istediğin gibi yaz, bu senin hakkın.
    ama bunun bende uyandırdığı intiba da budur, belirtebilmek de benim hakkım.

başka konulara da yazıyorum falan diyorsun, ben yazmıyorsun demedim ki. bazı konularda mesajlarını görüyorum zaten konuları okurken, benim tesadüf ettiklerim genelde kısa bir kaç kelimeden oluşan, bu konudaki gibi şevkle yazılmış mesajlara benzemeyen mesajlardı(sadece bir kaç mesajını gördüğümün altını çiziyorum uzun olanlar da vardır tabi), profilin kapalı olduğu için geneli için konuşamam -ki konuşmaya hakkım da olmayabilir.
    söylediklerin doğru olabilir, ancak beni tatmin etmedi netice olarak.
    sakın benim yüzümden bilgi isteyen, insanları bilgilendirmekten vazgeçme.
  • quote:

beni sakın yanlış anlama, asla sana bu başlığa yazma gibi bir şey demem söz konusu olmaz, olamaz. istediğin yere, istediğin gibi yaz, bu senin hakkın.
    ama bunun bende uyandırdığı intiba da budur, belirtebilmek de benim hakkım.

başka konulara da yazıyorum falan diyorsun, ben yazmıyorsun demedim ki. bazı konularda mesajlarını görüyorum zaten konuları okurken, benim tesadüf ettiklerim genelde kısa bir kaç kelimeden oluşan, bu konudaki gibi şevkle yazılmış mesajlara benzemeyen mesajlardı(sadece bir kaç mesajını gördüğümün altını çiziyorum uzun olanlar da vardır tabi), profilin kapalı olduğu için geneli için konuşamam -ki konuşmaya hakkım da olmayabilir.
    söylediklerin doğru olabilir, ancak beni tatmin etmedi netice olarak.
    sakın benim yüzümden bilgi isteyen, insanları bilgilendirmekten vazgeçme.

İnsanları rahatsız ettiğinin farkında değildim kusura bakma. Ben en iyisi bu başlığa birdaha yazmayım İyi geceler

• ben yoyo yu 3 sfer kullandım ve hiç bir kullanmamda da Allah'a şükür bir sıkıtım olmadı. Gece saat 3 , 3.30 olmasına rağmen müşteri hizmetlerini aradığımda gayet düzgün ve güzel bir şekilde yardım ettiler. Çok memnun kaldım. Bilinçli tüketicilere şiddetle tavsiye ediyorum.

• Nedir tam olarak bu YOYO?

• SuperSantorelli kullanıcısına yanıt
    internet üzerinden üyelik sistemi ile saatlik araç kiralama.
  • oguzfilik O kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

• YOYO'nun dışında İstanbul'da hizmet veren iki tane ana araç paylaşımı şirketi daha var: Mobicar ve Mobilizm. YOYO bu üçlü arasında marka imajı en yüksek olduğundan dolayı en çok kullanılmak istenen olsa da Mobicar ve Mobilizm uygun fiyatları ve Mazda MX-5 gibi özel araçlarıyla fark yaratıyor.

Üç şirketin; kullanım, fiyatlandırma ve diğer tüm özelliklerini blogumda karşılaştırdım. Detaylı karşılaştırma yazısını buradan okuyabilirsin. Yazının sonunda hangisinin sana uygun olduğunu kendin karar verebileceksin.

Araç paylaşımı:YOYO
     Araç paylaşımı:YOYO

• Yoyo pişmanlıktır. Yoyo için para önceliklidir müşteri ve hizmet ise herzaman ikinci plandadır. Yoyo hakındaki şikayetleri aratarak bulabilirsiniz hatta forumda da birçok konusu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erain -- 20 Ekim 2013; 16:19:46 >
  • Uyelik ucreti 69 lira.

Bunu cesitli kampanyalarla indirimli alabiliyorsunuz.

Fakat şuna dikkat ; Yoyo kredi kartı bilgilerinizi sisteminde saklı tutuyor ve 1 sene sonra üyeliği 69 liraya otomatik olarak yeniliyor(Tabi gelecek sene yıllık üyelik ücretine zam gelmezse) Kendilerine bu konuyu defalarca yazmama rağmen dönüş yapmadılar. Mecburen kredi kartımı iptal ettirmek zorunda kaldım.

Ayrıca kampanya indirimleri sisteme yansıtılmıyor. Kendilerine bu durumu sordugunuzda " bonus olarak yüklendi" diyor.

Şark kurnazı bir firma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hceb -- 2 Kasım 2013; 23:59:31 >
  • Konu efsane oldu bir forumdaş konuda resmen Taksiyi icat etti ordan teşekkür ediyoruz .O değilde bene uzak durulmalı sıkıntı yaşayan çok var.
  • YOYO'dan önemli işler için kesinlikle araç kiralanmaz. Ben cenaze işimiz için kiraladım fakat aracı almaya gittiğimde araç hiç çalışmadı. 15 dakika boyunca komut gönderiyoruz deyip durdular ama fayda etmedi. Bana hiçbir çözüm de üretemediler, ailemi evlerinden alamadım, mezarlığa da gidemeyip kaçırdım. Hayatım boyunca bunu unutabileceğimi sanmıyorum, bir daha da YOYO asla kullanmam. Sahilde iki volta atmak için ancak güvenebilirsiniz bu firmaya. Bakalım benim kartımdan da parayı çekecekler muhtemelen, haram etmek haricinde de bir şey yapmayacağım çünkü isimlerini bile duymak istemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.