Şimdi Ara

Araç paylaşımı:YOYO (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
3
Favori
7.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pyromania.

Ayrıca araçlar da sigara dumanı sensörü'de var. Aracın içinde sigara içtiğiniz zaman ceza kesiliyor. Yoyo araçları mahalle arası kiralama şirketleri veya boğucu evrak işleriyle sizi yoran diğer kiralama şirketleri gibi değil. Herkes aracı kullanıp getirip bırakıyor ve otokontrol yapması gerekiyor herkesin. Yapılmadığı takdirde ceza kesiliyor. Bu nedenle herkes değil sadece Yoyo üyeleri araçları kiralayabiliyor. Yoyolu olmak ayrıcalıktır :)

sigara içmem, sevmem de.. ancak 1 günlük kiralamışım aracı, izmite gidip gelmem gerekebilir, aşırı hıza ben de karşıyım ancak bazen mücbir sebeplerden dolayı insan 140-150 ile gidebiliyor..

istanbul-izmit otobanında 120 km hız ile kamyonlar bile gitmiyor.. orda 130-140 la gitmek gerek, sınava yetişmem lazım..

yoyo bana hangi hakkına dayanarak hangi şekilde ceza kesebilir,

Devletin kesmediği cezayı araç kiralama şirketi bu konu hakkındaki hangi hakkına ve kanuna göre düzenleyip benim kredi kartımdan tahsilat yapabilir.. benim takıldığım nokta bu..

• Ben 3 defa araç kiraladım buradan, biri tam gün diğerleri ise kısa süreli kiralamaydı. Km ücreti normal özellikle benzinli otm araçlar zaten aşağı yukarı bu civarda yakıyor üstelik ekonomik kullanma gibi bir derdiniz yok. Fakat araçlar bakımsız, malesef çok hor kullanılmış. Kısa süreli kiralama için tercih ederim, ayrıca değişik tarzda araçları mevcut kurumsal araç kiralama firmalarına göre.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ABCdiküçgeni

quote:

Araç size kirli gelirse aracı yıkatıp faturasını içerde bıraktığınız takdirde Yoyo hesabınıza fatura tutarı kadar bonus yükleniyor.

ama süreden gidiyor işte

Kirli araçlar ile ilgili bizi ara ve durumu bildir. Bazen kirliliğin aracı kullanmayı mümkün kılmadığı durumlarda, uygun araç var ise sana başka bir araç önerebiliriz veya istersen aracı temizletebilmek için size ücretsiz ilave zaman verebiliriz

Daha önceki mesajda yetkili değil bilgi sahibiyim derken şimdi bizi ara gerekeni yaparız bu tarz arkadaşlara da hastayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cyberm

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ABCdiküçgeni

quote:

Araç size kirli gelirse aracı yıkatıp faturasını içerde bıraktığınız takdirde Yoyo hesabınıza fatura tutarı kadar bonus yükleniyor.

ama süreden gidiyor işte

Kirli araçlar ile ilgili bizi ara ve durumu bildir. Bazen kirliliğin aracı kullanmayı mümkün kılmadığı durumlarda, uygun araç var ise sana başka bir araç önerebiliriz veya istersen aracı temizletebilmek için size ücretsiz ilave zaman verebiliriz

Daha önceki mesajda yetkili değil bilgi sahibiyim derken şimdi bizi ara gerekeni yaparız bu tarz arkadaşlara da hastayım

Cevaplar hazır metin olarak olduğu için orada biz yazıyor. Bu cevaplar benim değil firmanın cevapları kısacası anlatabildim sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: liebermann

quote:

Ayrıca araçlar da sigara dumanı sensörü'de var. Aracın içinde sigara içtiğiniz zaman ceza kesiliyor. Yoyo araçları mahalle arası kiralama şirketleri veya boğucu evrak işleriyle sizi yoran diğer kiralama şirketleri gibi değil. Herkes aracı kullanıp getirip bırakıyor ve otokontrol yapması gerekiyor herkesin. Yapılmadığı takdirde ceza kesiliyor. Bu nedenle herkes değil sadece Yoyo üyeleri araçları kiralayabiliyor. Yoyolu olmak ayrıcalıktır :)

sigara içmem, sevmem de.. ancak 1 günlük kiralamışım aracı, izmite gidip gelmem gerekebilir, aşırı hıza ben de karşıyım ancak bazen mücbir sebeplerden dolayı insan 140-150 ile gidebiliyor..

istanbul-izmit otobanında 120 km hız ile kamyonlar bile gitmiyor.. orda 130-140 la gitmek gerek, sınava yetişmem lazım..

yoyo bana hangi hakkına dayanarak hangi şekilde ceza kesebilir,

Devletin kesmediği cezayı araç kiralama şirketi bu konu hakkındaki hangi hakkına ve kanuna göre düzenleyip benim kredi kartımdan tahsilat yapabilir.. benim takıldığım nokta bu..

Bence de çok mantıklı değil fakat Avis gibi şirketlerden de çok kiralama yaptım,orada hangi aracı hangi paketi kiralayacağınızı seçmiyorsunuz sadece atıyorum Mercedes C180 diyorsunuz,beyaz geliyor siyah geliyor binip gidiyorsunuz.Burada sizden 1 saat sonra kiralayan kişi tam sizin seçtiğiniz araba'yı istiyor. Beyaz renk kırmızı çizgili döşemeler sunroof. Sizde hızlı sürdünüz kaza yaptınız. Hem siz hem şirket hem sizden sonra kiralayan herkes mağdur oluyor. Onun dışında evet radara girmeden ceza yemek bencede saçma ama gülü seven dikenine katlanır diyorum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: kaansa

Ben 3 defa araç kiraladım buradan, biri tam gün diğerleri ise kısa süreli kiralamaydı. Km ücreti normal özellikle benzinli otm araçlar zaten aşağı yukarı bu civarda yakıyor üstelik ekonomik kullanma gibi bir derdiniz yok. Fakat araçlar bakımsız, malesef çok hor kullanılmış. Kısa süreli kiralama için tercih ederim, ayrıca değişik tarzda araçları mevcut kurumsal araç kiralama firmalarına göre.

İnanın bugüne kadar ortalaması düşük araç görmedim. Araca binen herkes (bende dahil) eco modu kapatıp spora alıyor Benim bindiğim en yüksek KM'li araç 8000'deydi. Siz hangi aracı kiralamıştınız (isim olarak) söylerseniz merak ettim uzak durayım?

• quote:

quote:

Ben 3 defa araç kiraladım buradan, biri tam gün diğerleri ise kısa süreli kiralamaydı. Km ücreti normal özellikle benzinli otm araçlar zaten aşağı yukarı bu civarda yakıyor üstelik ekonomik kullanma gibi bir derdiniz yok. Fakat araçlar bakımsız, malesef çok hor kullanılmış. Kısa süreli kiralama için tercih ederim, ayrıca değişik tarzda araçları mevcut kurumsal araç kiralama firmalarına göre.

İnanın bugüne kadar ortalaması düşük araç görmedim. Araca binen herkes (bende dahil) eco modu kapatıp spora alıyor Benim bindiğim en yüksek KM'li araç 8000'deydi. Siz hangi aracı kiralamıştınız (isim olarak) söylerseniz merak ettim uzak durayım?

Biri Mini Cooper, McFly ismi. 25 bin km idi, ama balans mıdır yoksa arka bilyalardan mıdır nedir 80-90 km hızda uğultudan durulmuyordu, mail attım şikayet anlamında bakımlarını yapın diye. Diğeri Volvo V40 Cross Country, Snow idi. O da 20 bin km civarında, yan aynaları kırık ve siyah bantla bantlamışlardı, ayrıca arka süspansiyon çok gürültülüydü, artık araç karakteristiği midir bilemiyorum. BMW 1.16i onda sıkıntı yoktu sadece silecek suyu yoktu bir türlü camları temizleyemedim. :)

• 9 gün istanbul tatilim var.
    bu yoyo yu kullanabilirmiyim?
    yoksa avis tarz bir yerden mi kiralasam?
    hangisi daha akıllıca olur?
  • quote:

quote:

quote:

Biri Mini Cooper, McFly ismi. 25 bin km idi, ama balans mıdır yoksa arka bilyalardan mıdır nedir 80-90 km hızda uğultudan durulmuyordu, mail attım şikayet anlamında bakımlarını yapın diye. Diğeri Volvo V40 Cross Country, Snow idi. O da 20 bin km civarında, yan aynaları kırık ve siyah bantla bantlamışlardı, ayrıca arka süspansiyon çok gürültülüydü, artık araç karakteristiği midir bilemiyorum. BMW 1.16i onda sıkıntı yoktu sadece silecek suyu yoktu bir türlü camları temizleyemedim. :)

McFly bir Mini Cooper değil Mini One'dı diye hatırlıyorum. Ve filodan çıkartıldı diye biliyorum :) Snow Bodruma gitti çok kullanılmıyor artık. BMW 1.16i Keyser Soze sanırım o aracı bende kullandım çok keyifli bi araçtı. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: derememo

9 gün istanbul tatilim var.

Avis tarzı bir yerden kiralamanız daha mantıklı olur. Çünkü YoYo daha çok İstanbulda oturup keyfine araç kiralayanlar için çünkü üyelik sistemi var. 9 gün için üyelik ücreti ödemenize gerek yok Avis gibi firmalara bakmanızı öneririm
  • quote:

quote:

quote:

quote:

McFly bir Mini Cooper değil Mini One'dı diye hatırlıyorum. Ve filodan çıkartıldı diye biliyorum :) Snow Bodruma gitti çok kullanılmıyor artık. BMW 1.16i Keyser Soze sanırım o aracı bende kullandım çok keyifli bi araçtı. :)

Evet Mini One pardon, gerçi benim için Mini'lerin hepsi Mini Cooper oluyor ondan . Çıkartıldığı iyi olmuş, zira yakışmıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: derememo

9 gün istanbul tatilim var.

Standart kiralama araçları(Fiesta, Focus gibi) işinizi görürse Avis gibi firmaları tercih edin. Özellikle Avis'in araçları çok temiz ve yeni. İki araç kiraladım biri da 200 km de diğeri de 2000 km de idi.
  • ben 116 kiraladım sportline 5saatlikti sanırım.
    içme dememe rağmen yanımda oturan arkadaşım paso sigara içti ceza gelirse ben öderim dedi.
    ceza meza gelmedi sensör olduğunu sanmıyorum gerçi sunroof açıktı.
    130u geçtim ama çok değil 1kaç kez belki.
    aracı stop ettiğimde çalıştıramadım camın önünde bulunan mikrofonla merkezi aradım yardımcı oldular kartı okutmayla ilgiliymiş.
    genelde avrupa yakası sahillerinde gezdim.
    aslında amacım kendime satın almak istediğim 116i yi doyasıya test etmekti.
    oldukça agresif kullandım sport modda, klima sürekli açıktı.
    memnun kaldım araçtan müthiş sürüş keyfi var özellikle.
    60km falan yol yaptım ortalama tüketimi sıfırlamıştım sonuç 19,5lt idi.
    sürüş boyunca ve sonunda ne uyarı ne birşey hiçbir şey almadım.

geçenlerde sahibinden de gördüm arabayı bir güzel boyatmışlar satıyorlardı(tamponlarında hep çizikler vardı çünkü ben aldığımda)
    şöyle bir laf vardı sanırım en hızlı giden araba kiralık arabadır.

benim yoyodaki amacım aracı gönlümce test etmek.

• quote:

Orijinalden alıntı: carsoul

ben 116 kiraladım sportline 5saatlikti sanırım.
    içme dememe rağmen yanımda oturan arkadaşım paso sigara içti ceza gelirse ben öderim dedi.
    ceza meza gelmedi sensör olduğunu sanmıyorum gerçi sunroof açıktı.
    130u geçtim ama çok değil 1kaç kez belki.
    aracı stop ettiğimde çalıştıramadım camın önünde bulunan mikrofonla merkezi aradım yardımcı oldular kartı okutmayla ilgiliymiş.
    genelde avrupa yakası sahillerinde gezdim.
    aslında amacım kendime satın almak istediğim 116i yi doyasıya test etmekti.
    oldukça agresif kullandım sport modda, klima sürekli açıktı.
    memnun kaldım araçtan müthiş sürüş keyfi var özellikle.
    60km falan yol yaptım ortalama tüketimi sıfırlamıştım sonuç 19,5lt idi.
    sürüş boyunca ve sonunda ne uyarı ne birşey hiçbir şey almadım.

geçenlerde sahibinden de gördüm arabayı bir güzel boyatmışlar satıyorlardı(tamponlarında hep çizikler vardı çünkü ben aldığımda)
    şöyle bir laf vardı sanırım en hızlı giden araba kiralık arabadır.

benim yoyodaki amacım aracı gönlümce test etmek.

Sensör olayı yeni yeni kullanımda. Belki sunrooftan dolayı sigara dumanını algılamamış olabilir. Bu riske girmek isteyen varsa girebilir tabi cezayı göze alarak :) Bu arada 130 olayı da yeni sayılır. Tüketim hep öyle zaten birde km başı 55 kuruştan dert yanıyor kullananlar Dediğim gibi bugüne kadar devirsiz kullanan görmedim

• Arkadaşlar merhaba iSTANBUL için 18 Eylül için kiralık araç arıyorum.En uyguna hangi firmadan bulabilirim acaba tavsiye önerilerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraslan_34 -- 5 Eylül 2013; 23:36:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djarumblacks

quote:

Orijinalden alıntı: Masdera

Beyler kafam karıştı. Öncelikle üye olup yıllık ücreti ödüyoruz. Ardından aracı revize edip araç kullanım bedelini ödüyoruz. Sonra da km başına 0.50 TL ücret ödüyoruz doğru mudur ?

Mesela 3 saat A180 kiraladım 60 TL. 30 km mesafe gittim 15 TL. Toplamda 75 TL mi ödemiş oluyorum ?

30 km 16,5 TL + 3 saat 60 TL = 76,5 TL ödüyorsun. aldığın yere geri bırakıyorsun.

bu arada avea hattı olana üyelik 9 TL ve ilk araç kiralama %50 indirimliymiş

Hocam bu avea kampanyası ile ilgili bir bilgi bulamadım ben ?
  • Bende pazar günü A180 Kiraladim 1 günlük
    Maltepe den aldım aracı başlarda biraz bocaladım koltugu kendime göre ayarlayamadim sonradan ayarlayabildim

araç cok güzeldi 122hp 2006 opel 1.6 ile yariş yaptik caddebostanda
    baya iyi arac 8,5sn de 0-100 yapiyor
    500tl provizyon cektiler hala geri ödemediler + 200tl aracin kiralama ücreti + 200km yol gitmişim 110 tl cekmişler
  • benzer şekilde mobilizm diye bir firma daha çıktı..
  • binevi adamlar kartınla oyun oynuyorlar sacma geldi bana her boka ceza kesiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anvial

quote:

Orijinalden alıntı: djarumblacks

quote:

Orijinalden alıntı: Masdera

Beyler kafam karıştı. Öncelikle üye olup yıllık ücreti ödüyoruz. Ardından aracı revize edip araç kullanım bedelini ödüyoruz. Sonra da km başına 0.50 TL ücret ödüyoruz doğru mudur ?

Mesela 3 saat A180 kiraladım 60 TL. 30 km mesafe gittim 15 TL. Toplamda 75 TL mi ödemiş oluyorum ?

30 km 16,5 TL + 3 saat 60 TL = 76,5 TL ödüyorsun. aldığın yere geri bırakıyorsun.

bu arada avea hattı olana üyelik 9 TL ve ilk araç kiralama %50 indirimliymiş

Hocam bu avea kampanyası ile ilgili bir bilgi bulamadım ben ?

Pardon geç cevap için.http://aveaheryerdekazandirir.com/detail.php?id=567#anchor

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.