Şimdi Ara

Araç rölantide ne kadar yakıt tüketir ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
0
Favori
71.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hemen hemen bu kadar az yakıyorsa 1,saatte kırmızı ışık ve dur kalk trafikte bile neden. Start-stop teknolojisi kullanılıyor. Değmez mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

Dostlar aracı servise verdim akşam almaya gittiğimde araç 1saat 28 dakika rolentide çalışmış. Ful doluyken ibre bir tik aşağıya düşmüş yanı sizce kaç litre gitmiştir... Merak ettim

Bunu hesaplamak pek zor değil de sizin bilmeniz lazım.

Deponuz kaç litre, ibreniz kaç kademe?
    50 Litrelik deponuz varsa ve Full doludan kastınız 50 Litreyse (Pompacı fullediğinde boruya kadar mı fulledi vs.) ve diyelim ibreniz 10 tikten oluşuyor, 5 litre yakmıştır.

Doğru bir hesaplamayı tam olarak elde etmek mümkün değil ama bu mantikla gidilebilir.
    Yalnız 1.30 Saat rölantide gittiğine eminmisiniz. En fazla 1.5l/saat yaksa 2.3 litre yakar desek bir tık ibre 2.5 litreden çok daha fazladır

aracın fotosunu cektım arac ful dolu ıdı ama bogazına kadar degıl ...ponpa durdugunda odemeyı yapmıstım..
     Araç rölantide ne kadar yakıt tüketir ? Araç rölantide ne kadar yakıt tüketir ?

• Eski aracim fabia 1.4 tdi 0.6
    Eski aracim ibiza st 1.4 benzin 0.6
    Kullandigim cordoba 1.6 benzin 0.8
    Gosteriyor arac ilk calistirmada sonra asagi iniyor.klima acildimi yukseliyor.

• Tır yani çekiciler Rolantide saatte 2.4 ile 2.8 arasi yakit tuketiyor.

• araç var araç var hangi aracı sorduğuna göre değişir, benim v12 mesela 1 saat rölantide çalışsa 10 litreyi götürür
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfewf

Tır yani çekiciler Rolantide saatte 2.4 ile 2.8 arasi yakit tuketiyor.

Kışın yolda kalan tir soforlelerine allah kolaylık versin..5 saat çalıştırsa adamın yömyesi gider...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

Dostlar aracı servise verdim akşam almaya gittiğimde araç 1saat 28 dakika rolentide çalışmış. Ful doluyken ibre bir tik aşağıya düşmüş yanı sizce kaç litre gitmiştir... Merak ettim

Bunu hesaplamak pek zor değil de sizin bilmeniz lazım.

Deponuz kaç litre, ibreniz kaç kademe?
    50 Litrelik deponuz varsa ve Full doludan kastınız 50 Litreyse (Pompacı fullediğinde boruya kadar mı fulledi vs.) ve diyelim ibreniz 10 tikten oluşuyor, 5 litre yakmıştır.

Doğru bir hesaplamayı tam olarak elde etmek mümkün değil ama bu mantikla gidilebilir.
    Yalnız 1.30 Saat rölantide gittiğine eminmisiniz. En fazla 1.5l/saat yaksa 2.3 litre yakar desek bir tık ibre 2.5 litreden çok daha fazladır

İbre hassas bir ölçüm yapamıyor ne yazık ki.

• 4.4 V8'in En az 5 Litre temizi var.Aracı ilk çalıştırdığınızda bir fotoğraf çekip ardından yarım saat rolantide bekledikten sonra bir fotoğraf daha çektiğinizde ibrenin net düştüğü görülüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 25 Aralık 2015; 1:11:57 >
  • Ford bu olayı düşünüo bize yardımcı olmaya karar vermiş

Focus eco boost'un yakıt tüketimi rölantideyken lt/saat'e geçiyor.
    1 ile 2 arasıydı diye hatırlıyorum.

Edit. 0.1 0.2'ymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörünmezAdam -- 23 Haziran 2016; 19:16:06 >
  • 0.3 litre saatde tüketimi var diğer aracım fiesta da ise 0.1 litre tüketimim var not klima kapalı

• Klima soguklugu ve fan en sonda astra 1.6 benzinli

Araç rölantide ne kadar yakıt tüketir ?

• metallurgy kullanıcısına yanıt
    Tebrikler 8 yıllık konu hort oldu

Bende yazayım bari klima kapalıysa 1 saatte 1 litre yi geçmez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirARSLAN

Tebrikler 8 yıllık konu hort oldu

Bende yazayım bari klima kapalıysa 1 saatte 1 litre yi geçmez.
    Konu baslangici eski ama en son atilan mesajlar o kadar eski degil gibi arabada birini beklerken can sikintisindan merak ettim arattim. Ben de bir paylasimda bulunayim istedim.

Bu arada klima kapali saatte 0.7-0.8 litre yakiyor. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallurgy -- 8 Temmuz 2018; 8:52:43 >
  • 1.6 Egea Sedan araç 10 saat boyunca çalıştı ve ben içinde uyudum. Kalorifer açıktı. Teyp, far her şey kapalı. Sabaha kadar çeyreğe yakın yakmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk061 -- 8 Temmuz 2018; 13:28:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

1.6 Egea Sedan araç 10 saat boyunca çalıştı ve ben içinde uyudum. Kalorifer açıktı. Teyp, far her şey kapalı. Sabaha kadar çeyreğe yakın yakmıştı
    Saatte 1lt yakmıs yaklasık, ben daha cok yakar dıye dusunuyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: masterap

Saatte 1lt yakmıs yaklasık, ben daha cok yakar dıye dusunuyordum

Alıntıları Göster
    Bence yine de çok hocam
  • bende 4-6 derece arası bir yerde araçta 7 saat uymak istiyorum.araç polo 2019 benzinli.
    fan ve sıcaklığı 1. kademeye koayacağım.7 litre yaksa tamamdır ama öyle olurmu acaba :)
  • ozzyken kullanıcısına yanıt

Dizel arabalar rolantide hararet yapmaz ancak benzinli arabalar rolantide çalıştıkları zaman eğer soğutma sisteminde bir arıza olursa muhakkak hararet yaparlar. Araç 3-5 yaşından büyükse rolantide uzun süre çalışan benzinli araçta segmanlar motor duvarına kaynayabilir. Conta yakabilir, komple motor gidebilir.

Araca güvenmiyorsanız denemeyin.

• Dün akşam denemek durumunda kaldım 2017 Civic eco excecutive ile -4 derece soğukta sıcak motor ile 5 saatte 3.5-4 litre lgp tüketti 0.75 litreye denk geliyor. Havalandırma otomatikte 25 derecede klima kapalı konumdaydı. Arada kontrol ettim, herhangi bir koku yada problem oluşmadı motorda.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.