< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endofthegame -- 8 Şubat 2019; 21:48:31 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endofthegame -- 8 Şubat 2019; 21:48:31 > |
ptesi günü ilk işiniz savcılığa gidip bu eleman hakkında suç duyurusunda bulunmak olsun. tehdit edildiğinizi belirtin
ihtarname ye expertiz raporlarını iliştirip cevap verin sonra ne bok yiyorlarsa yesinler |
Ne malum kendisinin kaza yapmadığı?
|
Alici icinde kotu bi durum. Kendinizi onun yerine koyun. Arabayi sizden almis napsin elbette sizden suphelenmesi normal.
Ama bu isler telefonla tehditle olmaz. Karsilikli oturup konusup derdinizi anlatacaksiniz. Birsey yapacak kapasitede bi adam bos bos tehdit etmez zaten. Teskilat baskani benim dayim, sedat pekerin yigeniyim gibi liseden kalma anilari canlanmis onun takma sen kafana. Alim satim sozlesmesinde senin acik adresine kadar yaziyo zaten. Bos konusmasin. |
|
Çok az kişi adamın kendisi kaza yaptığı ihtimalini söylemiş, olay bu olabilir. Ama bana kalırsa en yüksek ihtimal külliyen yalan söylüyor olması. Adam korkutup sindirerek 15 bini koparmaya çalışıyor işte. O kadar eksper raporunda çıkmayan şey 2 günde nasıl belli olsun?
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Multistrada -- 8 Şubat 2019; 21:58:15 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NegRaSombRa -- 8 Şubat 2019; 23:33:43 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|